Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

1. γιατί είναι η προσωπική μου ψυχοθεραπεία!

&

2. music sooths even the savage beast! (rage against the machine)

Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

2. music sooths even the savage beast! (rage against the machine)

Το να το δηλώνουν αυτό οι Rage, με τις μουσικές που παίζουν μου φαίνεται κάπως...

Τί γίνεται ρε παιδιά ?
Τώρα που "βράζουν" κάποιες κατηγορίες θα διαλύσουμε και τη δικιά μας με ..αυνανίες ?

Εκτός αν θέλετε την Μουσική σαν στήλη για το Κοσμοπόλιταν ή το Νίτρο..

Είναι που σήμερα οι περισσότεροι της μουσικής είναι απασχολημένοι αλλού.

Μη σκας, θα επανέλθουμε. Θέλει λίγο χρόνο, αλλά θα γίνει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Το να το δηλώνουν αυτό οι Rage, με τις μουσικές που παίζουν μου φαίνεται κάπως...

ποτέ δεν ξέρεις τι είδους μουσική εξημερώνει τον κάθε έναν...

Τί γίνεται ρε παιδιά ?
Τώρα που "βράζουν" κάποιες κατηγορίες θα διαλύσουμε και τη δικιά μας με ..αυνανίες ?

βρε συ Δημήτρη... cool down λιγάκι...-bye-

Τί γίνεται ρε παιδιά ?

Tι ακριβώς εννοείς;

Δημήτρη δεν βλέπω κάτι το αρνητικό στην μέχρι τώρα συζήτηση ούτε που να μειώνει το επίπεδο της κατηγορίας ούτε να υποτιμά το νοητικό επίπεδο των συμμετέχοντων σε αυτή.
Ενδεχομένως το θέμα να αποπνέει μια θηλυκότητα που εδώ και καιρό στην κατηγορία δεν είχαμε τη χαρά να έχουμε ελλείψη μελών θηλυκού γένους.

Και για να εκφράσω κι εγώ την αποψή μου, η οποία ταυτίζεται με αυτή του Δημήτη Ν. ,η μουσική για μένα είναι κάτι το φυσιολογικό και απαραίτητο, όπως η τροφή , το νερό και ο ύπνος. Ενδεχομένως να είναι ακόμα πιο σημαντικό όσον αφορά στην απόλαυση αλλά και την ψυχική υγεία , την εκτόνωση , την έκφραση συναισθημάτων , την απόθεση ενέργειας εν είδη χορού σε κάποιες περιπτώσεις.
Παρόλα αυτα η μουσική είναι κάτι που γεμίζει την καθημερινότητά μου αλλά και τις σημαντικές στιγμές της ζωής μου , χωρίς ποτέ να με απασχόλησε το πώς και το γιατί.

Εγώ πάντως συνεχίζω να μην καταλαβαίνω. Ποιοί ειναι οι "αυνανίες";

Το να μην με ενδιαφέρει ένα θέμα το καταλαβαίνω απόλυτα όπως και το σέβομαι. Το να υποβαθμίζω όμως την αξία του με λέξεις όπως η παραπάνω το θεωρώ απαράδεκτο.

Μάλλον είναι αυνανίες (θηλυκό) όπως λέμε μαλθακίες.
Όχι αρσενικό (οι αυνάνες)

Έστω κι έτσι συνεχίζει να υποβαθμίζει το θέμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που στη μουσική κατηγορία έχουμε συζητήσεις για θέματα φιλοσοφικής χροιάς.
Αυνανίες είναι κι εκείνα;

Τί γίνεται ρε παιδιά ?

Γνωμη μου είναι πως αν αρχίσουμε όλοι να γράφουμε για ''αυνανιες'' θα διαλυθεί σίγουρα,,ευτυχώς όμως...

Παιδιά, μιας και το κλίμα έχει ενταθεί σε άλλες κατηγορίες , θα παρακαλούσα εμείς εδώ στην κατηγορία να κρατήσουμε το καλο κλίμα και την θετική διάθεση.
Θα παρακαλούσα να μην έχουμε πάλι αναφορές σε αυνανίες κτλ απο οποιονδήποτε. Είναι ελέυθερης συμμετοχής η συζήτηση , άρα όσοι θέλουν συμμετέχουν , οι υπόλοιποι μορούν να αγνοησουν το παρόν νήμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανοησή σας.

Ενδεχομένως το θέμα να αποπνέει μια θηλυκότητα που εδώ και καιρό στην κατηγορία δεν είχαμε τη χαρά να έχουμε ελλείψη μελών θηλυκού γένους.

"Μέλος θηλυκού γένους" εννοείς τον fedra;:chinscratch:
Αφού χθές βράδυ, προσδιόρισε ο ίδιος τον εαυτό του σαν "ένα σοφό γέρο" (sic): "φιλικά από έναν σοφό γέρο" λέει του Μπαϊραχτάρη, στο post #34 του νήματος Στο "repeat".

Am I missing something or what ? :confused:

Last edited:

χμμμ, αυτό μπορεί και να είναι κάποιο θεματάκι σχετικά με την ηλικία σου !!!!!!(forever young .....):worshippy:

σόρρυ για το off Τ αλλά δεν άντεξα !!!!:music-smiley-005:

Το για πιο λόγο ακούω μουσική δεν μπορώ να το απαντήσω.....

ίσως γιατί η μητέρα μου με μεγάλωσε από την μέρα που γεννήθηκα παρέα με μουσική !!!!!

Θες γιατί κάτι με τραβάει σε αυτή ??? εδώ επανέρχομαι πάλι στο μεγάλωμα .....

δεν ξέρω, απλά ακούω όποτε μπορώ και όπου βρίσκομαι !!!

ναι ναι, ακόμα και στο γήπεδο βλέπωντας την αγαπημένη μου ομάδα κε Λύμπε !!!!!:ernaehrung004:

Εξαιρετικό το θεματάκι τολμώ να πω !!!!!:2thumb22sup:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

"Μέλος θηλυκού γένους" εννοείς τον fedra;:chinscratch:
Αφού χθές βράδυ, προσδιόρισε ο ίδιος τον εαυτό του σαν "ένα σοφό γέρο" (sic): "φιλικά από έναν σοφό γέρο" λέει του Μπαϊραχτάρη, στο post #34 του νήματος Στο "repeat".

ίσως παρασύρθηκα απο τα nicknames fedra και myrtw που εχθές ήρθαν στην παρέα μας. Αν όντως παρεξήγησα για το φύλο οποιουδήποτε μέλους ζητώ συγγνώμη απο τα μέλη αυτά.

Κι εγώ θεώρησα ότι είναι σχήμα λόγου το περί σοφού γέρου. Παρόλα αυτά μπορούν να μας διευκρινήσουν το φύλο τους αν το επιθυμούν.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για ποιο λόγο ακούμε μουσική - τι μας προσφέρει;

Παρόλα αυτά μπορούν να μας διευκρινήσουν το φύλο τους αν το επιθυμούν.

Τάσο, το λέει καθαρά στο πρώτο post του παρόντος thread στις τελευταίες γραμμές. Είναι όλη αυτιά...