Για τριανταρηδες και ανω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για τριανταρηδες και ανω...

Αγγελε ελπιζω να εβλεπες Combat στην πρωτη του προβολη τοτε πουμασταν ολοι Μεγαλοι.!!!

Θυμαμαι ότι την εδειχνε την ιδια ωρα με το Λουνα Παρκ και η μανα μου με την αδελφη μού πήγαιναν σε γειτονικα σπίτια για να το δουν!!!

Re: Απάντηση: Re: Για τριανταρηδες και ανω...

Πω πω, τι μου θύμησες τώρα!!!!!! Έχω ακόμη την κασέτα με τα 4 πρώτα επεισόδια....:grinning-smiley-043
Ένα από τα αγαπημένα μου επίσης ήταν και τα Silverhawks...

Aυτά είναι πίσω μόλις 10-15 χρόνια!!!

Για ρίχτε μια προσοχή οι 30somthing...................:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
Dukes od Hazzard,
A million dollar man,or a man who costed a million dollars ( δεν θυμάμαι καλά )
Bionic Woman,
Muppet Show,
Miami Vice ( η επιτομή του cool μπάτσου ),
Βοnantza,
Star Trek,
Gallaktika......Οι Πανθέοι, ο Συμβολαιογράφος, Αστροφεγγιά, Συνταγματάρχης Λιάπκιν, Η γειτονιά, Λούνα-Πάρκ......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Για τριανταρηδες και ανω...

Aυτά είναι πίσω μόλις 10-15 χρόνια!!!

Για ρίχτε μια προσοχή οι 30somthing...................:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:
Dukes od Hazzard,
A million dollar man,or a man who costed a million dollars ( δεν θυμάμαι καλά )
Bionic Woman,
Muppet Show,
Miami Vice ( η επιτομή του cool μπάτσου ),
Βοnantza,
Star Trek,
Gallaktika......Οι Πανθέοι, ο Συμβολαιογράφος, Αστροφεγγιά, Συνταγματάρχης Λιάπκιν, Η γειτονιά, Λούνα-Πάρκ......

Ξέχασες τον Λουκή.... Για να σας δω θυμάστε από ποιά σειρά της Ασπρόμαυρης Κρατικής Τηλεόρασης ήταν ο Λουκής ??? :chinscratch: :chinscratch:

Tip... μία από τις βραδιές που το έδειχνε έκανε και μεγάλο σεισμό !! (έξω από 'δω)

Ακομα θυμαμαι το κουνημα της βραδιας αυτης!!

Α! Γιακουμη λέγανε τον καφετζή!!:flipout:

το μονο επεισοδιο του Λουκη που θυμαμαι ηταν τον φεβρουαριο του 1981.....Οταν το επεζε εκανε το σεισμο και βρεθηκαμε στο δρομο....και ακουγα τη μανα μου να λεει.....χασαμε και το Λουκη με το κωλοσεισμο !!!

Απάντηση: Re: Για τριανταρηδες και ανω...

ο Χριστος ξανασταυρωνεται

ποτε πεζοτανε ρε ??

το θυμαμαι αμυδρα

ΕΕΕΕ!!! όχι και αμυδρά στην ηλικία σου....:flipout: :flipout:

'77 και λίγο πρίν

Καλα, εσεις που ειστε κατω των 25 και πετυχατε τον Sport Billy στην τηλεοραση μαλλον βλεπατε τις επαναληψεις! :)

Να και ενα αλλο καλό.... Thundercats

Πως το λεγανε εκεινο με τους 7, (κινουμενα σχεδια) που ειχαν ενα διαστημοπλοιο, τον φοινικα???

Θυμάμαι οτι τότε τα Thundercats τα έδειχναν αρχιτά το βράδυ σαν "Κινούμενα σχέδια για μεγάλους".. Και σιγά σιγά όλο και ποιό νωρίς..

Πως το λεγανε εκεινο με τους 7, (κινουμενα σχεδια) που ειχαν ενα διαστημοπλοιο, τον φοινικα???

Oμάδα Τζί?

σας εχω ομως το καλυτερο απο ολα
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ MANGA της παιδικης ΜΑΣ ηλικιας

διαστημοπλοιο ΑΡΓΩ

Η αλλιως

Space Battleship Yamato

η αλλιως

STAR BLAZERS

ακουστε εδω τη γιαπωνεζικη εκδοχη του τραγουδιου και βαλτε τα κλαμματα

http://youtube.com/watch?v=Ks0j52zmRMQ&search=isao+sasaki

νατο το αστερι

Attachments

• battleship_arcadia2.jpg
    battleship_arcadia2.jpg
    42.2 KB · Views: 4
  • battleship_greatyamato.jpg
    battleship_greatyamato.jpg
    32 KB · Views: 1
  • battleship_greatyamato2.jpg
    battleship_greatyamato2.jpg
    31.7 KB · Views: 2
  • battleship_yamato_newtype.jpg
    battleship_yamato_newtype.jpg
    66 KB · Views: 2
  • SpaceBattleshipYamato.jpg
    SpaceBattleshipYamato.jpg
    10.9 KB · Views: 5
ρε παλιοσειρες ξεχασατε "το Χαμενοι στο Διαστημα" με το Ρομποτ με τα δαγκανοχερια και ενα καρτουν επισης με μια αρκουδα που ερχοτανε ενα ελικοπτερο να την παρει......

Απάντηση: Re: Για τριανταρηδες και ανω...

Διαστημοπλοιο XL5 νομιζω λεγοταν. Παρομοιο αλλα στο βυθο, ηταν το Υποβρυχιο STINGREY.