Για τριανταρηδες και ανω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για τριανταρηδες και ανω...

Best of the Best!!! Kάποια στιγμή μου φαίνεται θα τους πάρω και σε κούκλες έτσι για να υπάρχουν...

Υπάρχουν και τις έχω κάνει δώρο σε ανήψια, ψαάξε λίγο στον net και θα τα βρείς.-bye-

Δεν αναφερει κανεις Χαιντυ-πιπη φακιδομυτη-μαγια η μελισσα (αφου δεν γιναμε π@@@@@δες με αυτα που βλεπαμε παλι καλα).

Θυμαμαι μια φορα ειχε F1 και δεν ειχε βαλει ομαδα G και ειχα φαει φρικη :slapface: (που να ξερα)

Απάντηση: Re: Για τριανταρηδες και ανω...

H δικιά μας σειρά έβλεπε Μάγια η Μέλισσα (εννοείται και Disney)....:flipout: :flipout:

Μαγια η Μελισσα βλεπαμε το 85 στο Στρατο !!!!!!!!!!

Θυμαμε ολοκληρη η αιθουσα στα μαγειρια και ο θαλαμος σκοπων εβλεπε ΜΑΓΙΑ η ΜΕΛΙΣΣΑ !!!!!!! :flipout: :flipout: :flipout:

Ρε παιδια εβλεπε κανεις την σειρα της ΕΡΤ τελη του

70.....

Κεραυνος 1 κεραυνος 2 , 3 , 4 , 5 ......

.....δεν θυμαμαι τον τιτλο ......
ηταν με κουκλες σαν το υποβριχιο Στινγκρευ........

εσεις ειστε γεροι ρε .....εγω ακομα παιχνιδια λοξοkοιταζω στο ebay.....ανυπομονω να μεγαλωσει ο γιοκας μου να βλεπουμε παρεα animations.

ρε παιδιά το μυστήριο του χρυσού πιθήκου με ήρωα τον Τζέηκ κάτερ και το υδροπλάνο του το θυμάται κανείς; Και αν ναι, θυμάται κανείς πως τελειώνει; Γιατί εγώ έχω την εντύπωση πως στην ΕΡΤ είχαν παίξει μέχρι το επισόδειο που σκοτώνοταν η πριγκήπισσα απο δηλητηριώδες βέλος.

Πολυ καλο! (δεν θυμαμαι κανα τελος).
Και μια που ειπες "χρυσο" θυμαστε μια μινι σειρα ο "χρυσος σκαραβαιος" ?

ειχα κανα δυο απο δαυτα ρε Φωτη αλλα σε τραγικη ποιοτητα

Δεν τρελλαθηκα και ποτε ομως....αντιθετα εβλεπα φανατικα

Παπυ Μποινγκτον
Pappy Boyington

η αλλιως δε θυμαμαι πως το λεγανε εδω.....

Baa Baa Black Sheep Squadron

http://www.jodavidsmeyer.com/combat/bookstore/blacksheeptv.html

http://www.tv.com/black-sheep-squadron/show/73/summary.html?tag=tabs;summary

Απάντηση: Re: Για τριανταρηδες και ανω...

εσεις ειστε γεροι ρε .....εγω ακομα παιχνιδια λοξοkοιταζω στο ebay.....ανυπομονω να μεγαλωσει ο γιοκας μου να βλεπουμε παρεα animations.

και εγω ντισνευ βλεπω .....:music-smiley-005: :award: :Banane0:

Re: Απάντηση: Για τριανταρηδες και ανω...

καααααααλα ........αυτο και αν το εβλεπα !!!!!!!!!

φοβερο !!

ΖΟΡΟ εβλεπε κανεις ;;;;;;

Aμέ αλλά και Hi Shapparal ( παλιά σειρά με καμπόιδες), κανείς μα κανείς δεν έκανε αναφορά στον Φυγά!!!:music-smiley-005:

.....χμ για να σε στεναχωρίσω λίγο ακόμη θα είσαι περισσότερο γέρος από τώρα!!! Παππού έ παππού:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για τριανταρηδες και ανω...

Υπάρχουν και τις έχω κάνει δώρο σε ανήψια, ψαάξε λίγο στον net και θα τα βρείς.-bye-

Tο ξέρω ότι υπάρχουν. Έχω βρεί και σε διάφορα μεγέθη απλά δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμη...