Giant Killers!!!!

Kαλησπέρα! Πρόσφατα άκουσα τα Βοston CS 23 να παίζουν μαζί με Harman Kardon ραδιοενισχυτη και ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ. Στα 200 ευρά μοίραζαν γυαλιά δεξιά και αριστερά σε πιο ανεβασμένα ηχεία...Τα έχει ακούσει κανείς? Απίθανος ήχος στα ευρώ τους!

Για να αναζωογονησουμε λιγο το πολυ καλο νημα,να αναφερω εδω τρεις εξαιρετικες vintage audio-technica κεφαλες.

1. ΑΤ-20 SS Beryllium cantilever,nude super shibata tip

2. AT-20 SLa Tapered cantilever,nude shibata tip

3. AT-24 Beryllium cantilever,miniaturized nude elliptical tip

Αν πετυχετε καμια δεν θα το μετανοιωσετε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καμια σχεση με νεες audio-technica,ολες καταπληκτικες...........by any standards !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
@ sonus naturalis
Τα σεβη μου,απιστευτο ποστ περι των ενεργων ηχειων αυτων..Να,κατι τετοια ποστ με εκαναν για αρκετο καιρο επισκεπτη στο φορουμ να καθομαι ωρες τη νυχτα και να διαβαζω,η ποιοτητα της γραφης δεν κρυβεται..Χαιρομαι που επανηλθες στην ενεργο συγγραφη,και ας μη σε γνωριζω!by the way,σου ευχομαι καλη διαμονη στο νησι μας,και αν σε βγαλει προς Τυμπακι ο δρομος,ευπροσδεκτος!
Να πω και εγω για ενα ζευγαρι παθητικα ηχειακια που ζω μαζι τους για μια τετραετια..
USHER s500,με 300 ευρω ποιοτητα κατασκευης ζηλευτη,και ηχος που θα ζηλευαν ακριβοτερα ηχεια ,ειδικα στα φωνητικα.Για μικρους χωρους κελεπουρια!

ΤΟΝΑR VINYLINE MM/MC PHONO STAGE.

Το δοκιμασα με κεφαλες MM/MC απο 80 μεχρι 3000 ευρω και παντα με εκπλησσει.

Το εχω ακουσει πολλες φορες να γελοιοποιει phono stages κοντα στο πρωτο τετραψηφιο νουμερο.

Στην φωτο,ενα που μονιμα εχω στο συστημα μου ασχετα με το ποιο ειναι το κυριως phono που εχω.

Τιμη γυρω στα 100 ευρω.Στην φωτο,με πυκνωτες Panasonic audio και polypropylene film caps.Αξιζει το μικρο εξοδο.

Ενα εκπληκτικο Interconnect ακουσα αυτες τις μερες,το NEI-4001 της NEOTECH.

Εχει επαργυρους αγωγους σε διαταξη star-quad,διπλη θωρακιση,foam PE insulation και εξαιρετικης ποιοτητας επιχρυσα RCA.

Με απιστευτα ισορροπημενο ηχο απο τα πιο χαμηλα μεχρι τα πιο ψηλα,αφηνει την μουσικη να περνα αβιαστα,με εκπληκτικη φυσικοτητα,χωρις αχρειαστη φωτεινοτητα η προσπαθεια εντυπωσιασμου σε θεματα "αναλυσης","δυναμικων" κλπ........

Απλα εξαιρετικο σε ολα.Τιμη για στερεο μετρο τερματισμενο γυρω στα 70-75 ευρω.

Αν δεν ηξερα την τιμη απο πριν,θα πιστευα ανετα οτι ειναι της κατηγοριας των 300+ ευρω.

Αψογη κατασκευη απο καθε αποψη,και το καλυτερο value Interconnect που ακουσα τα τελευταια χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!.....και δεν ειμαι και φιλος των επαργυρων καλωδιων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Ενα εκπληκτικο Interconnect ακουσα αυτες τις μερες,το NEI-4001 της NEOTECH.

Εχει επαργυρους αγωγους σε διαταξη star-quad,διπλη θωρακιση,foam PE insulation και εξαιρετικης ποιοτητας επιχρυσα RCA.

Με απιστευτα ισορροπημενο ηχο απο τα πιο χαμηλα μεχρι τα πιο ψηλα,αφηνει την μουσικη να περνα αβιαστα,με εκπληκτικη φυσικοτητα,χωρις αχρειαστη φωτεινοτητα η προσπαθεια εντυπωσιασμου σε θεματα "αναλυσης","δυναμικων" κλπ........

Απλα εξαιρετικο σε ολα.Τιμη για στερεο μετρο τερματισμενο γυρω στα 70-75 ευρω.

Αν δεν ηξερα την τιμη απο πριν,θα πιστευα ανετα οτι ειναι της κατηγοριας των 300+ ευρω.

Αψογη κατασκευη απο καθε αποψη,και το καλυτερο value Interconnect που ακουσα τα τελευταια χρονια !!!!!!!!!!!!!!!!!.....και δεν ειμαι και φιλος των επαργυρων καλωδιων !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κούκλε μου, που το βρίσκουμε αυτό ;;;;;