Κατα καιρους συνανταμε συσκευες οι οποιες αποδιδουν εξαιρετικα διπλα σε μηχανηματα πολλαπλασιας αξιας.Εχετε καποιες προτασεις που αξιζουν προσοχης? Οι δικες μου προτασεις
Ξέχασες το MHI evidence που μου σύστησες γιά τον Trends (http://www.positive-feedback.com/Issue35/mhi_evidence.htm). 90db/4Ω, 4,5" midwoofer χωρίς crossover και super tweeter ribbon που παίζει από τα 10.000 ώς τα 120.000Hz. Βέβαια δεν το έχουμε ακούσει και δεν γνωρίζω (-δεν νομίζω) να εισάγεται αλλά το πακέτο σχεδίαση-υλικά-κατασκευή υπόσχεται πολλά για τα λεφτά που ζητάει (600$) και το review το εκθειάζει ως αναφοράς μέχρι τα 1000$ κι ακόμη πιο πάνω .Ηχεία: Hyperion , Proac σειρά Studio, Paradigm Signature , Aurum Cantus
+8000 Sonus Faber Cremona Floorstanding, Wilson (Giants, killers of other Giants!)
[/quote]Παρελειψα τα Audio Physic....
Εως 1500 : Totem Rainmaker (βασης), Usher 6371
1500 - 3000: ATC SCM 40
3000 - 5000: Audio Physic Tempo
5000+: Hyperion Sound 938
7000+: Hyperion Sound 968
10000+ : ATC SCM 50
20000+ : Tidal Contriva
Παντως ο Sun Audio που ακουσα χτες στο Γιωργο ειναι οντως καταπληκτικο μηχανημα και giant killer! 4 βατακια νομιζω, και ο ηχος που εβγαζαν τα Kharma ανεπαναληπτος! Απο τους καλυτερους ηχους που εχω ακουσει στο Kharma και ας το ειχα και 2 χρονια!
Στα τοσα χρονια της εμπειριας μου και της ασχολιας μου επαγγελματικα με τον χωρο εχω ερθει σε επαφη με ελαχιστους giant killers.
Αλλα αν ενα μηχανημα πραγματι ΑΞΙΖΕΙ αυτου του χαρακτηρισμου ειναι μονο ενας ενισχυτης:
SUN AUDIO SV2A3
Τα 3,5 Watt της μαγειας αυτου του ενισχυτη κυριολεκτικα σε αφηνουν ΑΝΑΥΔΟ!
Και ενα ηχειο 89-92 db ειναι υπεραρκετο! Απιστευτη οδηγηση για την ισχυ του.
Nα σε δώ με 2χ4 βατάκια να σηκώνεις το Μαρούσι στο πόδι
με τους Metallica! :aetsch::aetsch:
Ρεύματος
Vitrual Dynamics Power 3
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.