Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Ο Τζιμάκος ποτέ δεν πήρε επιδότηση, ποτέ δεν το έπαιξε τσαμπέ και πάντα σατίριζε και τον εαυτό του. Τώρα αν κάποιος για να θεωρηθεί αριστερός πρέπει να μην έχει στον ήλιο μοίρα, είναι μια κουβέντα που βαριέμαι να την κάνω.

Re: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Ο Νταλάρας τσάμπα, ούτε να κλάσει δεν δέχεται.
Μην ψαρώνετε.

Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Ο Τζιμάκος ποτέ δεν πήρε επιδότηση

... ούτε και γιαούρτια πρόκειται να πάρει.
Και - αν και δε μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου η μουσική του - κακώς εξισώνεται απο μερικούς, με τον φραγκοφονιά τον νταλάρα....

Ο Πανούσης είναι κατά βάση stand up comedy και αν του πετάξει κάποιος γιαούρτι, είμαι σίγουρος ότι θα το διακωμωδήσει επί τόπου στη σκηνή.
Αν κάτι κάνει πολύ καλά, αυτό είναι να αυτοσαρκάζεται.

Δηλαδή, σαν χαρακτήρας, το άλλο άκρο από τον Νταλάρα.

Δεν έχω άποψη για τον Πανουση σαν άνθρωπο εννοώ .Σαν Καλλιτέχνη ´ τον γουστάρω (όχι με τις μουσικές ταξιαρχιες όμως :7SFGSFG:) .Αλλα μια συναυλία με εισητηριο πιθανόν να βγάζει λιγότερο κέρδος απο μια με ελεύθερη είσοδο για τους καταπίεσμενους - κατακτημενους -καρκινοπαθείς κλπ.
Μ αλλα λόγια είναι προφανώς πιο τίμιο να κάνει κανείς μια συναυλία φυσιολογική ενώ μια ¨φιλανθρωπική ¨ είναι αρκετά συζητισιμο κατα πόσο τίμια είναι παρά το ηθικο της περιτύλιγμα .

Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

Δεν έχω άποψη για τον Πανουση σαν άνθρωπο εννοώ .Σαν Καλλιτέχνη ´ τον γουστάρω (όχι με τις μουσικές ταξιαρχιες όμως :7SFGSFG:) .

moustax.jpg

Ο μόνος δισκος της προκοπής που βγάλανε ήταν ο πρώτος.
Όλο το μουσικό ταλέντο (αν υπήρξε τέτοιο) εξαντλήθηκε μονομιάς
Μετά άρχισαν να επαναλαμβάνονται και να κάνουν χαβαλέ, αλλά μουσική, δεν ...
Εντάξη, το ψευτοπροβοκατόρικο στυλάκι του πανούση έχει πέραση και ενίοτε, υπάρχουν και κάποιες καλές ατάκες, αλλά προσωπικά δεν τα βρίσκω και πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά.
Απορώ επίσης, πως γίνεται κάποιος να βάλει ένα δίσκο του πανούση και να κάτσει να τον ακούσει. (*)
Τώρα, για τον ίδιο σαν άνθρωπο, δεν έχω άποψη - πιθανόν να είναι και πολύ καλός τύπος.
Σίγουρα πάντως, με τον άθλιο τον ταληροφονιά τον νταλάρα, καμία σχέση.

(*) Φιλικά όλα αυτά, εννοείται ...

21 Σελίδες για το Νταλάρα?

Ας κάνει κάποιος το λογαριασμό

Τι χρωστάμε ?
:D
Ο Νταλάρας δυστυχώς δεν τραγουδάει μόνο...(αν και καλύτερα να μην έκανε ούτε αυτό...),άρα και το θέμα αυτό δεν μπορεί να μιλάει μόνο γιά τον Νταλάρα, πράγμα που πολύ σωστά γίνεται...το περίμενα άλωστε.
Η αφορμή είναι το θέμα των γιαουρτιών , όχι η αιτία...

Holy shit...

23 σελίδες για τον νταλάρα και εγώ σήμερα πήρα χαμπάρι το θέμα..

γαμώτη...

Να χαρώ εγω....καπάκι πλέον και αρλούμπες δίχως τελειωμό.....φτηνές δικαιολογίες,ίσως γιά να σωθούν οι επόμενες συναυλίες του...
Σήμερα στο love radio...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Holy shit...

23 σελίδες για τον νταλάρα και εγώ σήμερα πήρα χαμπάρι το θέμα..

γαμώτη...

α! δεν έχασες και πολλά πράγματα... συζητάμε και καταλήξαμε ότι αυτοί που κάναν το παρακάτω είναι φασίστες:
alabano.JPG

Ενώ αυτοί που ρίξαν γιαόυρτια στον Νταλάρα είναι λαικοί αγωνιστές

Απάντηση: Re: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...

α! δεν έχασες και πολλά πράγματα... συζητάμε και καταλήξαμε ότι αυτοί που κάναν το παρακάτω είναι φασίστες:
alabano.JPG

Ποιοι συζητά-τε και ποιοι καταλήξα-τε???

Η χρήση α' πληθυντικού δεν προβλέπεται, εκτός αν έχετε πληρεξουσιότητα από τους συμμετέχοντες στο παρόν νήμα να μιλάτε εξ' ονόματός των. Το α' ενικό αρκεί, νομίζω...

Για τα πρακτικά, δεν γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος της φωτογραφίας. Μου φέρνει στον Αλαβάνο...

Καλά αυτά τα λένε όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ χτες και σήμερα(και ίσως και αύριο και για κανα μήνα ακόμη)...Την ταύτιση των φασιστών που ήταν στον Αγ. Παντελεήμονα και κυνηγάνε μετανάστες μέχρι και σήμερα, με τους αναρχικούς και αντιεξουσιαστές εν γένει, που παλεύουν ενάντια στην ανισότητα της δικαιοσύνης και του φυλετικού ρατσισμού....

Αλλά αν δεν το γνωρίζεις κάτι, καλύτερα να μην το υπερασπίζεσαι....Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.....

@apkor
Καλά μας έκανες τη μούρη κρέας.....

Να σε ρωτήσω: Είσαι από αυτούς που καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται?

@ Emilot
το οτι έχουμε διαφορετικές απόψεις είναι πασιφανές αλλά όχι αναγκαστικά κακό. Θα έλεγα ότι είναι και ενδιαφέρον.

Το ανατριχιαστικό είναι να θεωρείς οτι τα γιαούρτια είναι διαφορετικά ανάλογα απο το χέρι που τα πετάει...

Καλά μας έκανες τη μούρη κρέας.....

Να σε ρωτήσω: Είσαι από αυτούς που καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται?

Βεβαίως και το έχω πεί πολλές φορές.... Η εικόνα μπήκε για να δείξει ότι ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ

Μιας και είσαι κατά της βίας από ΟΠΟΥ και αν προέρχεται να σε ρωτήσω κάτι άλλο.

Στο στρατό πήγες?

@ Emilot
το οτι έχουμε διαφορετικές απόψεις είναι πασιφανές αλλά όχι αναγκαστικά κακό. Θα έλεγα ότι είναι και ενδιαφέρον.

Το ανατριχιαστικό είναι να θεωρείς οτι τα γιαούρτια είναι διαφορετικά ανάλογα απο το χέρι που τα πετάει...

Όπως το όλοι μαζί τα φάγαμε, κ.ο.κ, ε???

Το ανατριχιαστικό φίλε μου, είναι η συλλογική ευθύνη που υποστηρίζεις.... Και αν δεν το ξέρεις, να το μάθεις...Την υποστήριζε και ένας άνθρωπος που δολοφονούσε, έκαιγε και βασάνισε, εκατομμύρια ανθρώπους στον πλανήτη...Είχε και ένα μικρό μουστάκι....

Όλα τα γιαούρτια ΔΕΝ είναι ίδια.....

Last edited:

6 Μαϊου 2010 ''Τα "οργισμένα" φασιστάκια...

Ναι ρε φασιστόμουτρα.... Έχει δικαίωμα ο εργαζόμενος να κρίνει αν θα συμμετάσχει στην απεργία ή θα δουλέψει.
Ναι ρε φασιστόμουτρα.... Είναι υποχρεωμένο το κράτος να προστατεύει τον εργαζόμενο ακριβώς όπως και τον απεργό.
Ναι ρε φασίστες.... κανένα παλιόπαιδο δεν δικαιούται να σπάει, να καίει και να πλιατσικολογεί με τη δικαιολογία ότι "είναι οργισμένα τα παιδιά". Τα "οργισμένα παιδιά" κάψαν την Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008 με την ανοχή σας, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ χθες 3 νέους ανθρώπους.

Ναι ρε άχρηστοι κυβερνώντες.... Όταν δεν αφήνετε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και να συλλάβει το "οργισμένα" κωλόπαιδα αυτή θα είναι η κατάληξη. Τρείς νέοι εργαζόμενοι νεκροί. Όταν διοργανώνεται μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στην ιστορία της πρωτεύουσας, τα φασιστάκια με τις κουκούλες δεν θα έπρεπε να προλάβουν να βγουν από το σπίτι τους. Στο αστυνομικό τμήμα της Εκάλης (της γειτονιάς τους δηλ.) για να δίνουν το παρόν.''

αυτός ο λαός τελικά δε θα αλλάξει ποτέ!!
Η συμπαθής τάξη των δασκάλων και των καθηγητών πρόκειται να πραγματοποιήσει τις γενικές συνελεύσεις.
Το ερώτημα είναι πότε θα γίνουν αυτές οι συνελεύσεις?
Μήπως κάποιο απόγευμα, μετά το σχολείο? ΟΧΙ... μη χάσουμε και το απόγευμά μας... έχουμε και άλλες δουλειές... σούπερ μάρκετ, δραστηριότητες των παιδιών...κανένα φροντιστηριάκι για να βγούν και τα έξτρα...

Μήπως το σαββατοκύριακο? ΟΧΙ. Μη χάσουμε τις ώρες ξεκούρασης του εργαζόμενου...

Α! μήπως την Παρασκευή ή τη Δευτέρα που τυχαίνει να είναι κλειστά τα σχολεία λόγω εκλογών? ΟΧΙ φυσικά...

ΘΑ κλείσουμε τα σχολεία την Τετάρτη. Θα στείλουμε τα παιδιά στους δρόμους και θα τους διδάξουμε τη τέχνη της κοπάνας. Αφού την "κοπανάνε" οι δάσκαλοι...έτσι και εμείς.

Δεν υπάρχει σωτηρία για αυτή τη χώρα. Όσο οι άνθρωποι της εξαντλούν τις πνευματικές τους δυνάμεις στην εφεύρεση της κοπάνας, τόσο θα βυθίζεται στη φτώχια... οικονομική και πνευματική!