christos
Supreme Member
Re: Γιαούρτια,καφέδες και καρέκλες στον Νταλάρα...
Μου θυμιζεις τον τυπο που οταν του εδειχναν το φεγγαρι κοιταγε το δακτυλο .
Οταν δεν βλεπεις την βια που συντελειται καθημερινα σε ολους τους Ελληνες απο τυπους σαν τον νταλαρα που ειναι ενα παιδι του συστηματος ,τοτε εθελοτυφλεις.
Τετοια νοοτροπια εχουν οι μπατσοι που ενοχλουνται απο την αντισταση του κρανιου στο κλομπ και την ποινικοποιουν.
Μετά από μια έντονη - αλλά ενδιαφέρουσα νύχτα - ας ξαναγυρίσουμε στο τίτλο του νήματος και ας το κλείνουμε σιγά-σιγά...
Σας παραθέτω πιο κάτω 2 φωτογραφίες από πρόσφατα γιαουρτώματα. Όταν τις βλέπω τη μια δίπλα στην άλλη, προσπαθώ να μη μείνω στα πρόσωπα, να αγνοήσω συμπάθειες ή αντιπάθειες. Να μη σκεφτώ αριστερός ή δεξιός το "φάγανε"; Αριστερός ή δεξιός το "ρίξανε"
Το γιαούρτωμα ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και αν προέρχεται είναι μια πράξη βίας.
Είναι μια πράξη ανθρώπων που νοιώθουν ότι οι ιδέες τους, τα πιστεύω τους, η κοσμοθεωρία τους πάσχουν. Και καταφεύγουν στον προσφιλή τρόπο όλων των άκρων σε όλο το κόσμο "τη βία".
Ας μη στηρίξουμε και εμείς αυτή τη βία με απόψεις του στυλ "καλά του κάνανε, τέτοιος που είναι".
Γιατί τότε, αν αποδεχτούμε το "Καλά του κάνανε του Αλαβάνου, τι την ήθελε την επίσκεψη στον Άγιο Παντελεήμονα ο κάτοικος των βορείων Προαστίων" κλείνουμε το μάτι στο ένα άκρο. Στους μπλε κρανιοφόρους.
Το "καλά του κάνανε του γιαλαντζί αριστερού, με τη δεξιά τσέπη" μας κάνει συνένοχους με τους κόκκινους κρανιοφόρους.
(ΣΗΜ: τώρα που το ξανασκέφτομαι πολλά κοινά έχουν οι 2 γιουρτωμένοι.... αριστεροί - τέως, γιαλαντζί δεν έχει σημασία, με "δεξιά τσέπη", κάτοικοι των βορείων Προαστίων....τους γιαουρτώσαν καμιά 15αριά άτομα, κάποια εξ αυτών φορούσαν κράνη - μπλέ...κόκκινα...δεν έχει σημασία....κράνη ήτανε. Η αστυνομία δεν έκανε τίποτε και στις 2 περιπτώσεις....τι κακό σ'αυτή τη χώρα.... Αστυνομία και κρανιοφόροι πάνε μαζί)
Για να κλείνω....
Η γνώμη μου είναι ότι και τα 2 γιαουρτώματα είναι κατακριτέα και αποτελούν πράξη βίας...
Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που πιστεύουν ότι το γιαούρτωμα είναι μια μορφή πάλης και ότι και τα 2 γιαουρτώματα είναι καλά. Σ'αυτούς δεν έχω να πω πολλά πράγματα... Η κοσμοθεωρία μας, η στάση ζωής μας, οι ιδέες μας απέχουν πολύ και δεν πρόκειται να συναντηθούμε εύκολα....
Για όλους τους άλλους όμως που "επιλέγουν", επικροτούν ή ανέχονται μόνο ένα από τα 2 γιαουρτώματα και χαμογελούν όταν βλέπουν τη μια από τις 2 φωτογραφίες, τους καλώ να το ξανασκεφτούν αφού ρίξουν μια ματιά και στην άλλη φωτογραφία. Ίσως...λέω ίσως, με την ανοχή μας προς τη μια πράξη βίας, επικροτούμε, αθωώνουμε και τέλος εξαγνίζουμε και το διπλανό γιαούρτωμα.
Αυτά από μένα. Πιστεύω ότι οι απόψεις μου έγιναν σαφείς και κατανοητές. Πάω στη αγαπημένη μου συζήτηση για ταινίες... αρκετά με τον Νταλάρα και τα γιαουρτώματα...
![]()
![]()
Μου θυμιζεις τον τυπο που οταν του εδειχναν το φεγγαρι κοιταγε το δακτυλο .
Οταν δεν βλεπεις την βια που συντελειται καθημερινα σε ολους τους Ελληνες απο τυπους σαν τον νταλαρα που ειναι ενα παιδι του συστηματος ,τοτε εθελοτυφλεις.
Τετοια νοοτροπια εχουν οι μπατσοι που ενοχλουνται απο την αντισταση του κρανιου στο κλομπ και την ποινικοποιουν.