Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Ως επίλογο της άποψης μου...

"Κι ερχόμαστε στο δια ταύτα, Βέρα μου. Να τι χάνουμε με τους κανίβαλους των Μνημονίων που έχουμε μπλέξει. Χάνουμε τον ελάχιστο λόγο στην τιμή του «κρέατός» μας. Μπαίνουμε στη διατίμηση, εν ονόματι κάποιας «σωτηρίας» που εμπνεύστηκαν άρρωστα από την απληστία μυαλά.

Οι «σιτεμένοι» τιμολογούμαστε 480 ευρώ τον μήνα, 22 ευρώ τη μέρα ή 2,7 ευρώ την ώρα.

Οι άγουροι με την σφριγηλή σάρκα, τη γνώση και τη φαντασία της νιότης, ακόμη φθηνότερα.

Είμαστε κρέας στο τσιγκέλι μιας αγοράς που μας επιστρέφει στις πιο σκοτεινές πτυχές της ανθρώπινης προϊστορίας. Κι εγώ, με το σκληρό κρέας της μέσης ηλικίας, κι εσύ με τη σάρκα της αθωότητας. Και το θέμα είναι πια ακριβώς αυτό: όχι απλώς να βελτιώσουμε την τιμή μας, αλλά να τελειώνουμε με την προϊστορία της ανθρωπότητας.

Να ξεριζώσουμε μια για πάντα το σκοτεινό μας ένστικτο που μας κάνει να βλέπουμε τον «άλλο» όχι ως είδωλο του εαυτού μας, ως σύντροφό μας στην ανθρώπινη περιπέτεια, αλλά σαν μια μερίδα κρέας προς κατανάλωση... "

http://kibi-blog.blogspot.com/2012/03/blog-post_11.html

Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Προφανώς και δεν καταλαβαινόμαστε. Εγώ είμαι στέλεχος σε μεγάλη βιομηχανία. Στα 13 χρόνια που εργάζομαι εκεί έχω φέρει στην εταιρεία πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Απ' αυτά τα χρήματα συντηρούνται 2 εργοστάσια και πληρώνονται 50 άτομα. Προφανώς και πληρώνομαι με βάση αυτό. Ενας άλλος στην θέση μου μπορεί να έφερνε τα μισά χρήματα με αποτέλεσμα να απασχολούνταν λιγότερος κόσμος. Ενας άλλος πάλι πιθανόν να έφερνε τα διπλάσια. Αυτός καλά θα έκανε και θα είχε διπλάσια από μένα αμοιβή. Εξ' άλλου θα έδινε εργασία και σε περισσότερο κόσμο.
Το ίδιο κάνει και η Μακρυπούλια. Αν με τα 6 χιλιάρικα που παίρνει φέρνει έσοδα στο κανάλι, καλά κάνει και τα παίρνει. Αν το κανάλι έπαιρνε κάποιον με 500 ευρώ στο επεισόδιο και οι διαφημίσεις έπιαναν πάτο, πάλι με το κανάλι θα τα είχαμε γιατί απέλυε τον κόσμο που δεν μπορούσε να πληρώνει. That's business....

Τώρα για τη σχέση επιχειρηματία - υπαλλήλου και άμεσης - έμμεσης αμοιβής, έπρεπε να το ξέρω νωρίτερα ώστε να ζητήσω ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα απ' τον εργοδότη μου πριν πάω να δουλέψω σ' αυτόν. Μη τυχόν έχει κι αυτός καμιά ιδιόκτητη παραλία. Γιατί που ξέρεις, πιθανόν κι εγώ να πληρώνομαι με κρατικό χρήμα.

Μια χαρά καταλαβαινόμαστε. Απλά ανήκουμε σε άλλη πολιτική σχολή.

Εσύ νιώθεις περήφανος που έφερες στο αφεντικο 50 εκατ. Κάποιος άλλος θα ένιωθε τύψεις, κάποιος δεν θα το έκανε καν. Επίσης εσύ νιώθεις ότι αξίζεις τα λεφτά σου επειδή έφερες τα 50 εκατ. Κάποιος άλλος θα ένιωθε αδικημένος, μιας και με τη δουλειά του και τις ικανότητές του κάποιος άλλος κονομάει 1000000πλάσια.

Τέλος όσον αφορά την σχέση αφεντικού-υπαλλήλου (μου αρεσει που δε λες αφεντικό αλλά "επιχειρηματίας" και "εργοδότης"). Δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλά αν πχ το αφεντικό σου σε κράτησε επειδή του τα φέρνεις αλλά πλέον τα παληκάρια που δουλεέυουν στις αποθήκες σας ή στη γραμμή παραγωγής (ή οπουδήποτε αλλού) παίρνουν πλέον 400 τότε στη θέση σου θα ένιωθα λίγο Μακρυπουλια.

Δεν είναι μεμπτό μόνο το "κρατικό" χρήμα (έμμεσα ή άμεσα). Αν ο Κυριακού πληρώνει τη Μακρυπούλια, που τα φέρνει, με τόσα φράγκα αλλά έχει μειώσει τους μισθούς των αναλώσιμων (καμερα μεν, βοηθοί κλπ) σε αναξιοπρεπή επίπεδα τότε με συγχωρείς αλλά είναι εξίσου κατακριτέο. Προφανώς και δεν περιμένω από καμία Μακρυπούλια να νιώθει τύψεις που κάποιοι εξευτελίζονται μισθολογικά προκειμένου εκείνη να απολαμβάνει αυτό το μισθό αλλά δεν παέυει να είναι πρόκληση. Και φυσικά δεν περιμένω να το αποδεχτεί ούτε η ίδια, ούτε ο Κυριακού, ούτε αυτοί που την βλέπουν, ούτε και αυτοί που πιστεύουν πως "τα φέρνουν" και κατά συνέπεια "τα αξίζουν".

Πω ρε lepa κάτι συζητησεις που ανοίγεις. Εχεις δει κανά καπιταλιστή να απαρνηθεί την περιουσία του; Γι' αυτό υπάρχει και η έννοια της ταξικής πάλης. Το θέμα δεν είναι να πεισεις το golden boy. To θεμα ειναι να πεισεις το εργάτη της βιομηχανίας να διεκδικησει την υπεραξία, διότι φιλε kblacho, δεν δινεις εσύ δουλειά, αλλά οι εργάτες στο εργοστάσιο. Χωρις αυτους γραναζι δε γυρνά, όσα κεφαλαια και να βαλει το αφεντικό. Τι να κάνουμε.

Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοια κέρδη σήμερα και να μην αποδίδεται τίποτα στο κρατος ή ελάχιστα.

Πέφτεις στο ίδιο λάθος που έκαναν και οι πολιτικοί και κόβουν μισθούς και συντάξεις.
Από τη στιγμή που τα λεφτά δεν μένουν στο πορτοφόλι του οποιουδήποτε καναλάρχη, ξαναφορολογούνται και το κράτος κερδίζει εις διπλούν.
Γιατί ο καναλάρχης θα τα στείλει στο εξωτερικό, ενώ η κάθε Μακρυκαπούλια θα αγοράσει το καλυντικό της, το φόρεμά της, τη mercedes της, πράγματα που δεν θα αγόραζε ο καναλάρχης αν δεν της έδινε τα λεφτά!
Όσο κυκλοφορεί ρευστό στην αγορά, τόσο κερδίζει το κράτος!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Πέφτεις στο ίδιο λάθος που έκαναν και οι πολιτικοί και κόβουν μισθούς και συντάξεις.
Από τη στιγμή που τα λεφτά δεν μένουν στο πορτοφόλι του οποιουδήποτε καναλάρχη, ξαναφορολογούνται και το κράτος κερδίζει εις διπλούν.
Γιατί ο καναλάρχης θα τα στείλει στο εξωτερικό, ενώ η κάθε Μακρυκαπούλια θα αγοράσει το καλυντικό της, το φόρεμά της, τη mercedes της, πράγματα που δεν θα αγόραζε ο καναλάρχης αν δεν της έδινε τα λεφτά!
Όσο κυκλοφορεί ρευστό στην αγορά, τόσο κερδίζει το κράτος!

Μίχο εσύ πέφτεις στην παγίδα, όχι εγώ...

Βάσει στατιστικών οι αστική τάξη ξοδεύει πολύ λιγότερα απο ότι η εργατική....(οι τάξεις με όρους σύγχρονους, όχι επι εποχής ΕΣΣΔ)...

Η Μακρυπούλια θα βγάλει και τα λεφτά της έξω και θα τα δώσει στις ξένες πολυεθνικές και θα πάει ταξιδάκια στο εξωτερικό ώστε να ψωνίσει....

Ποια λεφτά βρε ΞΑΝΑφορολογούνται??? Εφόσον ο καναλάρχης τα βγάζει εξώ και δεν αποδίδει ΦΠΑ και δεν πληρώνει και τα ασφαλιστικά ταμεία....???

Όπως έχουν τα πράγματα, ποια τάξη δεν δίνει τα λεφτά της σε ξένες πολυεθνικές;
Η εργατική τάξη δηλαδή πίνει Λουξ αντί για Coca Cola;
Η αστική τάξη ψωνίζει από το Lidl;
Και κοντεύει να είναι φτηνότερο να πας στο Dubai για διακοπές παρά στη Μύκονο ή στη Σαντορίνη!
Για να μη σου πω που θα νοιώσεις ότι τα λεφτά σου έπιασαν τόπο και τα σεβάστηκε αυτός που του τα έδωσες...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Βάσει στατιστικών οι αστική τάξη ξοδεύει πολύ λιγότερα απο ότι η εργατική....(οι τάξεις με όρους σύγχρονους, όχι επι εποχής ΕΣΣΔ)...

Εκ πρώτης ακούγεται παράδοξο. Εχεις κάποιο link με τέτοιου είδους στατιστικά; Και με σύγχρονους όρους ποιά τάξη θεωρείται εργατική και ποια αστική;

Θυμάμαι τι το είχα διαβάσει... Θα το ψάξω Κώστα.... Αναλογικά πάντως αυτό είχα διαβάσει...

Όσον αφορά την εργατική τάξη και ποιους αφορά αυτή είναι μεγάλη κουβέντα. Μιλούσα οτι πλέον η εργατική τάξη δεν αφορά τους αγρότες και τους εργαζόμενους σε φάμπρικες.....

Είπα εγώ ότι η εργατική τάξη δεν ψωνίζει απο τις πολυεθνικές...?? Μα οι πολυεθνικές λόγω τεράστιας συσσώρευσης πλούτου και συγχωνεύσεων λόγω "ανταγωνισμού" κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς σε οποιοδήποτε τομέα.

Εννοούσα φυσικά ότι η Μακρυπούλια δεν θα κατέβει στα Εξάρχεια να ψωνίσει ρούχα, ούτε θα πάει σε μπακάλικο να πάρει πορτοκάλια, ούτε θα πάει στον κρεοπώλη. Θα πάει στο Ιβ σε Λοραν και στο Carrefour.....

Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Μην πιάνεστε απο λέξεις που δεν έχουν σημασία για να υποστηρίξετε αυτό που θέλετε.

Μιχάλη υπονοείς οτι η πολυεθνική θα σεβαστεί τα λεφτά που θα της δώσω???

Άποψη σου. Έχω εντελώς διαφορετική βεβαίως.....

Θυμάμαι τι το είχα διαβάσει... Θα το ψάξω Κώστα.... Αναλογικά πάντως αυτό είχα διαβάσει...

Όσον αφορά την εργατική τάξη και ποιους αφορά αυτή είναι μεγάλη κουβέντα. Μιλούσα οτι πλέον η εργατική τάξη δεν αφορά τους αγρότες και τους εργαζόμενους σε φάμπρικες.....

Είπα εγώ ότι η εργατική τάξη δεν ψωνίζει απο τις πολυεθνικές...?? Μα οι πολυεθνικές λόγω τεράστιας συσσώρευσης πλούτου και συγχωνεύσεων λόγω "ανταγωνισμού" κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς σε οποιοδήποτε τομέα.

Εννοούσα φυσικά ότι η Μακρυπούλια δεν θα κατέβει στα Εξάρχεια να ψωνίσει ρούχα, ούτε θα πάει σε μπακάλικο να πάρει πορτοκάλια, ούτε θα πάει στον κρεοπώλη. Θα πάει στο Ιβ σε Λοραν και στο Carrefour.....

Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Μην πιάνεστε απο λέξεις που δεν έχουν σημασία για να υποστηρίξετε αυτό που θέλετε.

Μιχάλη υπονοείς οτι η πολυεθνική θα σεβαστεί τα λεφτά που θα της δώσω???

Άποψη σου. Έχω εντελώς διαφορετική βεβαίως.....

Αυτό το ξερεις προσωπικά ή εικάζεις συκοφαντώντας μια γυναίκα που δεν γνωρίζεις?
Εκτός αν έχεις κοριούς και κάμερες πάνω της 24/7 !

Από πότε ποινικοποιήθηκε η Μακρυπούλια και δεν το κατάλαβα ?

Κι εγώ απ τα Carrefour ψωνίζω για´τι δεν έχω στην γειτονιά μου ούτε μπακάλη ούτε μανάβη ούτε κρεοπώλη.Ενα μαγαζί μόνο με delicatessen, για τσέπες κορόιδων.
Με παίρνει κι εμένα η μπάλα?
Η με τρώει το χώμα επειδή γουστάρω να βλέπω ωραίες γυναίκες σαν την Ζέτα?

Αυτά μου θυμίζουν ολοκληρωτισμούς τύπου Σοβιέτ Αιμίλιε και απορώ με εσένα ειδικά..

Last edited:
Αυτό το ξερεις προσωπικά ή εικάζεις συκοφαντώντας μια γυναίκα που δεν γνωρίζεις?

Κι εγώ απ τα Carrefour ψωνίζω για´τι δεν έχω στην γειτονιά μου ούτε μπακάλη ούτε μανάβη ούτε κρεοπώλη.Ενα μαγαζί μόνο με delicatessen, για τσέπες κορόιδων.

Αυτά μου θυμίζουν ολοκληρωτισμούς τύπου Σοβιέτ Αιμίλιε και απορώ με εσένα ειδικά..

Να μην απορείς με κανέναν Μήτσο.....

Διάβασε ολόκληρο το thread και μετά έλα και πες μας την άποψη σου. Και κυρίως μην εκνευρίζεσαι εύκολα.....

Όσον αφορά τα Carrefour το έγραψα γιατί ειπώθηκαν οι πολυεθνικές 2 post πιο πάνω. Και αναφέρω ξεκάθαρα ότι οι πολυεθνικές έχουν "εξαγοράσει" το μεγαλύτερο μέρίδιο της αγοράς σε οτιδήποτε προιόν παγκοσμίως και έχουν αυτονόητα "ξεκληρίσει" όλους τους "μικρο-επιχειρηματίες", όπως μπακάλικα, κλπ κλπ....

Για αυτό και δεν βρίσκεις τίποτα τριγύρω σου.

Επίσης απόψεις ανταλλάσσουμε Μητσάκο δεν ποινικοποιώ κανέναν. Δεν μου αρέσει καν ο όρος. Δεν είμαι δικαστής, ούτε μου αρέσει η ιδέα να ασκώ "εξουσίες" πάνω σε άλλους....

Υ.Γ Χαλάρωσε Μητσάκο....

Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν νομίζω πως ποινικοποιείται η Μακρυπούλια. Απλά "ποινικοποιείται" στη σκέψη κάθε τι που εκφράζει η κάθε Μακρυπούλια. Μια ανεπάγγελτη τηλεοπτική περσόνα, δημιούργημα του συστήματος, τοποθετημένη στη θέση της για συγκεκριμένο σκοπό που μάλιστα η ίδια θεωρεί πως επειδή ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ πρέπει να ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. Και κατ' επέκταση στον όμορφο καπιταλισμό μας, αυτόν των ίσων ευκαιριών (και όχι των ίσων ανθρώπων) υπάρχουν ικανοί και ανίκανοι. Ικανοί που όμως μπορεί να σημαίνει μια πραγματική ικανότητα σε επιστημονικό, ηγετικό, οργανωτικό κλπ. επίιπεδο αλλα και μια ικανότητα στην ανέλιξη, στην εξόντωση του ανταγωνισμού, στην ισοπέδωση, στη χειραγώγιση, στη ρουφιανιά, στην απάτη στο γλύψιμο, σε μπούτια και βυζιά κλπ. Κατά συνέπεια λοιπόν υπάρχουν οι "ικανοί" και οι "ανίκανοι" και άρα μισθολογικά αυτοί που τα αξίζουν και τα παίρνουν και αυτοί που δεν τα αξίζουν και εξαθλιώνονται.

Ακόμη και για την όλως light Αμερικάνικη πολιτική φιλοσοφία , η Μακρυπούλια κακώς παίρνει τα λεφτά που παίρνει. Κατα τον Dworkin πχ ενα σωστό σύστημα θα πρέπει να είναι "endowment insensitive" και "ambition sensitive: , δηλαδή να μην είναι ευαίσθητο ως προς τις προικοδοτήσεις αλλά να είναι ευαίσθητο ως προς τις φιλοδοξίες. Η Μακρυπούλια όμως παίρνει αυτά που παίρνει επειδή είναι ωραία γυναίκα , άρα εκμεταλλεύεται τις φυσικές προικοδοτήσεις της οι οποίες δεν έχουν σχέση με τις ικανότητες ή την αξία της.

Ακόμη και για την όλως light Αμερικάνικη πολιτική φιλοσοφία , η Μακρυπούλια κακώς παίρνει τα λεφτά που παίρνει. Κατα τον Dworkin πχ ενα σωστό σύστημα θα πρέπει να είναι "endowment insensitive" και "ambition sensitive: , δηλαδή να μην είναι ευαίσθητο ως προς τις προικοδοτήσεις αλλά να είναι ευαίσθητο ως προς τις φιλοδοξίες. Η Μακρυπούλια όμως παίρνει αυτά που παίρνει επειδή είναι ωραία γυναίκα , άρα εκμεταλλεύεται τις φυσικές προικοδοτήσεις της οι οποίες δεν έχουν σχέση με τις ικανότητες ή την αξία της.

Δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά καθαρή προικοδότηση. Ακόμη και η ομορφιά έχει δουλευτεί για να πουλήσει. Όχι μόνο στο σημερινό σταρ σύστεμ, ανέκαθεν. Σκέψου πχ το σετ δεξιοτήτων το οποίο έπρεπε να κατέχει μια -εκ γεννετής όμορφη- "débutante" στη βικτωριανή Αγγλία.
Φυσικά διακρίνονται και αξιοθαύμαστες περιπτώσεις ανθρώπων που αναδείχθηκαν παρά τα περιορισμένα φυσικά τους προσόντα, τα οποία ανέπτυξαν σε τάλαντα καθαρά με την προσπάθειά τους. Όπως και περιπτώσεις που διακρίθηκαν δίχως να έχουν φυσικά προσόντα ούτε να καταβάλουν προσπάθεια. Που εάν η τύχη δεν τα έφερνε με έναν ορισμένο τρόπο, δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους.

Θέλεις να κάνουμε μια βόλτα να δεις ποσες ωραίες γυναικες υπάρχουν?
Αιμίλιε....συγκεντρωσου!!!!!:smash:

Για την ιστορία οχι οτι εχει νοημα αλλά για να μην βρισκουμε ευκολα θυματα και στραβαρμενίζουμε....

''Αξίζει δε, να αναφέρουμε και τη συνομιλία που είχαμε με ανώτατο στέλεχος του ΑΝΤ1 που για να μας περιγράψει την κατάσταση, μας είπε πως «ακόμα και δωρεάν να το έκανε η Ζέτα, το κόστος παρέμενε υψηλό». Συμπέρασμα; Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν φέρει ευθύνη για την αναβολή του «Dancing» και αυτή δυστυχώς πραγματοποιήθηκε λόγω του ευρύτερου κόστους της παραγωγής. Αυτό για να μην είναι η ηθοποιός το εξιλαστήριο θύμα και να... χρεώνεται το ότι ο ΑΝΤ1 πήρε αυτήν την απόφαση με αποτέλεσμα να μην εργαστούν αρκετοί άνθρωποι. Στο σημείο αυτό μάλιστα, να αναφέρουμε και ότι το στέλεχος του ΑΝΤ1 στη μεταξύ μας συνομιλία, μας είπε ότι αποφάσισαν να αναβάλλουν το «Dancing» και να μην προχωρήσουν στην παραγωγή του, μη επιθυμώντας όσοι εργαστούν σε αυτό να περιμένουν για να πληρωθούν ένα με ενάμιση χρόνο.''

http://gr.news.yahoo.com/dancing-070800460.html

Τυχαίνει να εχω φιλαρακια που συνεργάζονται με τα καναλια και χρονια τωρα λένε για την ρευστότητα τους.
Απο κυριακού αν πάρουν 12μηνη επιταγη κάνουν πάρτι!

Αλλα αυτά δεν εχουν καμία σχεση με την υποκρισία του χορχε!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Συγγνώμη φίλε μου αλλά δεν νομίζω πως ποινικοποιείται η Μακρυπούλια. Απλά "ποινικοποιείται" στη σκέψη κάθε τι που εκφράζει η κάθε Μακρυπούλια. Μια ανεπάγγελτη τηλεοπτική περσόνα, δημιούργημα του συστήματος, τοποθετημένη στη θέση της για συγκεκριμένο σκοπό που μάλιστα η ίδια θεωρεί πως επειδή ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ πρέπει να ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ. Και κατ' επέκταση στον όμορφο καπιταλισμό μας, αυτόν των ίσων ευκαιριών (και όχι των ίσων ανθρώπων) υπάρχουν ικανοί και ανίκανοι. Ικανοί που όμως μπορεί να σημαίνει μια πραγματική ικανότητα σε επιστημονικό, ηγετικό, οργανωτικό κλπ. επίιπεδο αλλα και μια ικανότητα στην ανέλιξη, στην εξόντωση του ανταγωνισμού, στην ισοπέδωση, στη χειραγώγιση, στη ρουφιανιά, στην απάτη στο γλύψιμο, σε μπούτια και βυζιά κλπ. Κατά συνέπεια λοιπόν υπάρχουν οι "ικανοί" και οι "ανίκανοι" και άρα μισθολογικά αυτοί που τα αξίζουν και τα παίρνουν και αυτοί που δεν τα αξίζουν και εξαθλιώνονται.

Και σκέψου Λεώ να λέει αυτά που λέει ο Δημήτρης Ιωάννου, ένας άνθρωπος σπουδαγμένος με Οδοντιατρική κατεύθυνση, που έχει μείνει άνεργος απο την λαίλαπα του Μνημονίου και των κυβερνήσεων, που κατεβαίνει στους δρόμους και δίνει την ψυχή του εκεί κάτω....Να υποστηρίζει την "έννοια" της Μακρυπούλια που παίρνει για 40+ επεισόδια 100.000+ χιλιάδες ευρώ το χρόνο, λεφτά που αυτός δεν πρόκειται ποτέ να δει στην ζωή του. Η "Μακρυπούλια" τα παίρνει γιατί είναι όμορφη, ο Δημήτρης δεν τα παίρνει επειδή έχει σπουδάσει.

Υ.Γ nbullamatsis εντάξει ρε, κατέβα και στα Εξάρχεια να δεις κάτι αναρχικές, που θα σου πέσει το σαγόνι.....Τι Μακρυπούλια και μαλακίες....χαχαχαχαχααχ!!!!

Απάντηση: Re: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Για την ιστορία οχι οτι εχει νοημα αλλά για να μην βρισκουμε ευκολα θυματα και στραβαρμενίζουμε....

''Αξίζει δε, να αναφέρουμε και τη συνομιλία που είχαμε με ανώτατο στέλεχος του ΑΝΤ1 που για να μας περιγράψει την κατάσταση, μας είπε πως «ακόμα και δωρεάν να το έκανε η Ζέτα, το κόστος παρέμενε υψηλό». Συμπέρασμα; Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν φέρει ευθύνη για την αναβολή του «Dancing» και αυτή δυστυχώς πραγματοποιήθηκε λόγω του ευρύτερου κόστους της παραγωγής. Αυτό για να μην είναι η ηθοποιός το εξιλαστήριο θύμα και να... χρεώνεται το ότι ο ΑΝΤ1 πήρε αυτήν την απόφαση με αποτέλεσμα να μην εργαστούν αρκετοί άνθρωποι. Στο σημείο αυτό μάλιστα, να αναφέρουμε και ότι το στέλεχος του ΑΝΤ1 στη μεταξύ μας συνομιλία, μας είπε ότι αποφάσισαν να αναβάλλουν το «Dancing» και να μην προχωρήσουν στην παραγωγή του, μη επιθυμώντας όσοι εργαστούν σε αυτό να περιμένουν για να πληρωθούν ένα με ενάμιση χρόνο.''

http://gr.news.yahoo.com/dancing-070800460.html

Τυχαίνει να εχω φιλαρακια που συνεργάζονται με τα καναλια και χρονια τωρα λένε για την ρευστότητα τους.
Απο κυριακού αν πάρουν 12μηνη επιταγη κάνουν πάρτι!

Αλλα αυτά δεν εχουν καμία σχεση με την υποκρισία του χορχε!!!!

Έτσι μπράβο.. Αυτό λέμε τόση ώρα... Την ευθύνη πρωτίστως την έχει ο Κυριακού και ο κάθε Κυριακού. Η "άλλη" απλώς τα φέρνει και κονομάει βασιζόμενη στην ομορφάδα της......προωθώντας το "μοντέλο" αυτό...

Και μην μου πεις ότι δεν έχει να πληρώσει τους υπαλλήλους του.... Που δίνει και 12μηνες επιταγές ο κάφρος.... Αν έχει πρόβλημα ρευστότητας να πουλήσει ένα απο τα δεκάδες σπίτια του ή ότι άλλο, χέστηκα στην τελική.
Που κάναμε τον Κυριακού άξιο μέλος της κοινωνίας μας και κλείνουμε μέσα τον πιτσιρικά που κάπνισε ένα τσιγάρο ή έριξε μία μολοτοφ.....

Αλλά αυτό είναι ο Καπιταλισμός.....

Ολα τα μωρα στην οκτανα!!!!
μαμησε τα φιλαρακι...απορεις καμια φορά για το φυλλο τους
καλύτερα αυτοϊκανοποιηση

Αλλά ξεκόλλα σε παρακαλώ με τις τάξεις και τα ρεστα εχουμε 2012 και το 90% του πληθυσμού αδυνατεί να επιβιωσει!!!!

Απάντηση: Re: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Ολα τα μωρα στην οκτανα!!!!
μαμησε τα φιλαρακι...απορεις καμια φορά για το φυλλο τους
καλύτερα αυτοϊκανοποιηση

Αλλά ξεκόλλα σε παρακαλώ με τις τάξεις και τα ρεστα εχουμε 2012 και το 90% του πληθυσμού αδυνατεί να επιβιωσει!!!!

Έχεις καιρό να κατέβεις απο ότι φαίνεται....τέσπα.

Τι 2012 βρε και αρλούμπες....??? Ταξικός είναι ο πόλεμος......για αυτό και το "90%" δεν μπορεί να επιβιώσει.... Το 90% είναι οι φτωχοί και το 10% οι πλούσιοι.....κατέχοντες.

Ακριβώς επειδή ειναι 2012 θα πρέπει να αλλάξει όλο αυτό. Αρκετά πια με τον Καπιταλισμό......Έλεος.....