Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδ

Εκτός μίας.......χιχι!!!!!

Του "απρόοπτου".......

Μιλας για "απροοπτο" σε εκλογες;;;;;

Αν προκυψει καμια φορα τετοιο απροοπτο σε εκλογες,τοσο ενδοκομματικες οσο και εθνικες,τοτε θα μιλαμε για.....................................παραδεισο................. :laugh:

Απάντηση: Re: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Ακριβώς Finix. Ότι δεν κατάφερε ο καπιταλισμός λόγω του αντίπαλου δέους, τον κομμουνισμό και το κράτος πρόνοιας, το καταφέρνει τώρα. Ισοπέδωση των πάντων. Ο θεμέλιος λίθος του.

Εξαιρετικό κείμενο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιαού

Μιλας για "απροοπτο" σε εκλογες;;;;;

Αν προκυψει καμια φορα τετοιο απροοπτο σε εκλογες,τοσο ενδοκομματικες οσο και εθνικες,τοτε θα μιλαμε για.....................................παραδεισο................. :laugh:

Όχι βρε..... Της ξαφνικής "αντεπίθεσης" της μάζας....(Αίγυπτος, Τυνησία, Αργεντινή.....κλπ)....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γ

Όχι βρε..... Της ξαφνικής "αντεπίθεσης" της μάζας....(Αίγυπτος, Τυνησία, Αργεντινή.....κλπ)....

....το καταλαβα,απλα αστειευομαι,εννοοντας οτι τετοια απροοπτα σε εκλογες μαλλον ονειρα θερινης νυκτος μοιαζουν..............σε σχεση με μια "αντεπιθεση" που δεν ακουγεται και τοσο απροοπτο,οσο αναμενομενο.......:smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Α

....το καταλαβα,απλα αστειευομαι,εννοοντας οτι τετοια απροοπτα σε εκλογες μαλλον ονειρα θερινης νυκτος μοιαζουν..............σε σχεση με μια "αντεπιθεση" που δεν ακουγεται και τοσο απροοπτο,οσο αναμενομενο.......:smile:

Όντως αναμενόμενο......μπας και.....

Οσον αφορα τις εκκλογες τωρα... το εχω πει και θα το ξαναπω, οποιος πιστευει σε αυτου του τυπου την αντιπροσωπευση θα ηθελα αν γινεται να μου υπογραψει και εμενα μια λευκη επιταγη, οχι για 4 χρονια οπως στους αλλους, για 1 μονο. Δε πιστευω καποιος να το θεωρει παραξενο...

Βάλε υποψηφιότητα στις εκλογές......

Οσο για την ανατροπη... θα γινει με κρεμαλες, οχι υπερβολικα πραγματα, συμβολικα 150-200 στημενες στου Γουδη. Μια καλη λιστα ειναι αυτων που υπεγραψαν ειτε το πρωτο ειτε το δευτερο μνημονιο ειτε και τα δυο, απλο ειναι. Και μη ρωτησει κανεις γιατι. Ακομα και εδω εχουμε sticky τη λιστα της ντροπης, γιατι να μη χρησιμοποιηθει οπως πρεπει;

Ενδιαφέρουσα άποψη αυτή υπέρ της θανατικής ποινής........

Για τα νεα προσωπα στη Βουλη... να υποθεσω οσοι το λετε (π.χ. Audiolytic, kblachos) να φανταστω οτι θα ριξετε ΚΚΕ ή ΣΥΡΙΖΑ γιατι ολοι οι αλλοι ολο και σε καποιο κυβερνητικο σχηματισμο ηταν.....

Δεν υπάρχουν άλλοι;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R

......μπας και.....

.............αμ δεν.............. και ευχομαι να κανω λαθος

Βάλε υποψηφιότητα στις εκλογές......

Δηλαδη στις εκλογες εμπιστευεσαι καποιους αγνωστους με κλειστα ματια, εκτος εκκλογων δεν εμπιστευεσαι κανεναν... ενδιαφερον...

Ενδιαφέρουσα άποψη αυτή υπέρ της θανατικής ποινής...

Δεν ειναι ποινη...

Δεν υπάρχουν άλλοι;

Οπως ποιοι;;;

Αμα αρχίσω χριστοπαναγίες για τα διαπλεκόμενα των σκατομίντια και το πούστικο ρόλο στην πορεία της χώρας ...

δεν θα έχω πλάκα ούτε θα είμαι πολίτικαλ κορέκτ ...

η πλάκα εδω μέσα είναι ότι βρίσκουν έστω και μια ικμάδα δικαιολογίας για το πουστοσυστημα αυτοί που δεν τους έχει μπει το αγγούρι βαθεία ...

το έχω ξαναγράψει ...

απο τους 10 κολλήτους οι 7 είναι ανεργοι και κατεστραμένοι και οι άλλοι απλά ετοιμάζονται ....

θέτε να μαζευτούμε να δείτε τι γνώμη έχουν για την μακρυπούλια τον αντένα και τα αφεντικά γενικά απο τα ρδέλα ???

ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΣΤΕΓΝΕΣ !!!....

το σαπούνι κοστίζει ....

Δηλαδη στις εκλογες εμπιστευεσαι καποιους αγνωστους με κλειστα ματια, εκτος εκλογων δεν εμπιστευεσαι κανεναν... ενδιαφερον...

Τι άγνωστους βρε, αφού σε ξέρω. Αν βάλεις υποψηφιότητα θα σε ψηφίσω.... :p

Δεν ειναι ποινη....

Τι είναι, σωφρονισμός; Οχι ποινή ή τιμωρία; Και μάλιστα χωρίς δίκη; Δεν είδα να αναφέρεις κάτι σχετικό.

Οπως ποιοι;;;

Αυτό σε ρώτησα. Μου ανέφερες μόνο δύο εναλλακτικές.

Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

Αμα αρχίσω χριστοπαναγίες για τα διαπλεκόμενα των σκατομίντια και το πούστικο ρόλο στην πορεία της χώρας ...

δεν θα έχω πλάκα ούτε θα είμαι πολίτικαλ κορέκτ ...

η πλάκα εδω μέσα είναι ότι βρίσκουν έστω και μια ικμάδα δικαιολογίας για το πουστοσυστημα αυτοί που δεν τους έχει μπει το αγγούρι βαθεία ...

το έχω ξαναγράψει ...

απο τους 10 κολλήτους οι 7 είναι ανεργοι και κατεστραμένοι και οι άλλοι απλά ετοιμάζονται ....

θέτε να μαζευτούμε να δείτε τι γνώμη έχουν για την μακρυπούλια τον αντένα και τα αφεντικά γενικά απο τα ρδέλα ???

ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΣΤΕΓΝΕΣ !!!....

το σαπούνι κοστίζει ....

:listen:Μπιλ εχουν αλλάξει θέμα

Είσθε εκτός θέματος
Να ανοιξετε αλλο για εκλογές!
εδω είναι του νταλάρα:smash:

Τι άγνωστους βρε, αφού σε ξέρω. Αν βάλεις υποψηφιότητα θα σε ψηφίσω.... :p

Δηλαδη ωρε κλεφτοπουλο τους αλλους που θα ψηφισεις τους ξερεις; Θα με τρελανεις ωρε; :Banane0:

Τι είναι, σωφρονισμός; Οχι ποινή ή τιμωρία; Και μάλιστα χωρίς δίκη; Δεν είδα να αναφέρεις κάτι σχετικό.

Στον πολεμο δεν λεγεται ποινη, ουτε τιμωρια, αμυνα λεγεται. Απλο ειναι, εχουμε πολεμο.

Και μαλιστα καποια στιγμη θα πρεπει ολοι να διαλεξουν πλευρα. Δεν υπαρχει γκρι αυτη τη στιγμη Κωστα. Εισαι ή με τη μια ή με την αλλη πλευρα.

Αυτό σε ρώτησα. Μου ανέφερες μόνο δύο εναλλακτικές.

Απο τα "γνωστα" λεγομενα κομματα, μονο αυτα τα δυο ξερω. Ξερεις εσυ κανενα αλλο;
Ας ειναι και αγνωστο, αλλα να σκοπευεις να το "ριξεις" ομως, οχι τιποτα "Χριστοπιστιες" με το γερο με το αλογο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιαούρτια,καφέδες,νεράντζια και καρέκλες στον Νταλάρα...

:listen:Μπιλ εχουν αλλάξει θέμα

Είσθε εκτός θέματος
Να ανοιξετε αλλο για εκλογές!
εδω είναι του νταλάρα:smash:

το ξέρω ρε σύ

μπήκα να κάνω μανούρα στο μαγαζί ....

Δηλαδη ωρε κλεφτοπουλο τους αλλους που θα ψηφισεις τους ξερεις; Θα με τρελανεις ωρε; :Banane0:

Ασφαλώς και κατάλαβες τι θέλω να πω. Αν βάλεις υποψηφιότητα στις εκλογές και ζητήσεις την ψήφο μου μπορεί να σε ψηφίσω. Αν μου ζητήσεις να σε ακολουθήσω (όπως λες εκτός εκλογών) δεν θα έχεις την υποστήριξή μου. Θα είχε ενδιαφέρον να είχαμε μία ένδειξη για το πόσοι είναι διατεθειμένοι να ακολουθήσουν.

Στον πολεμο δεν λεγεται ποινη, ουτε τιμωρια, αμυνα λεγεται. Απλο ειναι, εχουμε πολεμο....

Προφανώς και διαφωνούμε. Τέτοιες μέθοδοι εννοούνται μόνο σε ένοπλη σύρραξη και όχι σε πολιτικό αγώνα.

Απο τα "γνωστα" λεγομενα κομματα, μονο αυτα τα δυο ξερω. Ξερεις εσυ κανενα αλλο;...

Από τα γνωστά όχι. Αυτά τα κόμματα εκφράζουν έστω και λίγο εσάς που είστε κατά των εκλογών; Μήπως να κάνατε μία αρχή ψηφίζοντας κάποιο απ' αυτά τιμωρώντας ταυτόχρονα έτσι τα κόμματα εξουσίας;