Stergito
Μέλος Σωματείου
Δεν είχα rumble από πουθενά. Με δυο άλλες κεφαλές, μια χαρά έπαιζε χωρίς βόμβο.
Οι Grado έχουν θέμα λόγω θωράκισης, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.
Οι Grado έχουν θέμα λόγω θωράκισης, αυτό είναι γνωστό τοις πάσι.
Περιέργως, όταν ανέφερα αυτό το πράγμα πρώτος για τις Grado πριν από χρόνια επέμενες ότι δεν έφταιγε η κεφαλή αλλά χίλια μύρια άλλα... τότε τις είχες εικόνισμα...[/QUOTE
Εχουν κάποιο βόμβο,το έχουν γράψει όλα τα έγκυρα περιοδικά,προσοχή όμως μιλάμε μόνο για τα πλατώ με εσωτερικό μοτέρ όπως sytemdek, rega, που για άλλους δεν τους ενοχλεί,εσύ το πρόβλημά σου ήταν αλλού πιθανόν είχες rumble απο τα ηχεία ή στο phono stage ή κάτι άλλο,να μήν ξεχνάς ότι μιλάμε για άλλη κατηγορία τιμής, Η Grado platinum πιστεύω ότι έιναι η ιδανικότερη κεφαλή για να βάλει τον πρωτάρη στον κόσμο του hi-end.Ναι την είχα χρόνια την απόλαυσα την συστήνω στους σοβαρούς ακροατές,αλλά την At-33 θα την συκρίνω με Grado Master Reference.Βάζοντας λοιπόν κάτω την λογική που λέει τίμη,διάλεξα την At-33 και απο ότι κατάλαβες έμεινα άφωνος!!Είπα και εγώ λοιπόν να μοιραστώ την εμπειρία μου στο Forum,αλλά είδα αντιδράσεις,κάποιοι να βιάζοντε υπερβολικά,λες και δεν υπάρχει χρόνος και επίσης το banner που δέν κατάλαβα γιατί έγινε!!!Κύριοι το βινύλιο θέλει πρώτα μεράκι,μετά υπομονή,ηρεμία χωρίς βιαστικές κινήσεις εντυπωσιασμού και πάνω απο όλα αγάπη!!Τώρα στους φίλους που θέλουν να μάθουν περισσότερα,θα μα συγχωρέσουν αλλά δεν είμαι αρθογράφος κάποιου περιδικού για να μελετήσετε.
Ο Στέργιος δεν είχε rumble. Ούτε είναι δυνατόν πρόβλημα θωράκισης και επιρρεασμού της κεφαλής από το μοτέρ να θεωρηθεί ως rumble.
Κατά τα άλλα, ευχαριστούμε γιά την πρόθεσή σου να μοιραστείς την εμπειρία σου στο φόρουμ, αλλά δυστυχώς η προσπάθεια έμεινε ατελέσφορη.
Όσον αφορά γιά το ....bannerbigcry:
) δεν πειράζει, άλλωστε πέρασε.
Τέλος, τί σχέση έχει τώρα αυτό με το μεράκι, την υπομονή, την ηρεμία και την Αλιφέρη...θα σας γελάσω.
Ο Στέργιος δεν είχε rumble. Ούτε είναι δυνατόν πρόβλημα θωράκισης και επιρρεασμού της κεφαλής από το μοτέρ να θεωρηθεί ως rumble.
Κατά τα άλλα, ευχαριστούμε γιά την πρόθεσή σου να μοιραστείς την εμπειρία σου στο φόρουμ, αλλά δυστυχώς η προσπάθεια έμεινε ατελέσφορη.
Όσον αφορά γιά το ....bannerbigcry:
) δεν πειράζει, άλλωστε πέρασε.
Τέλος, τί σχέση έχει τώρα αυτό με το μεράκι, την υπομονή, την ηρεμία και την Αλιφέρη...θα σας γελάσω.
Καλές ακροάσεις!!
υγ: Στην αρχή όταν είδα τον τίτλο του tread, τρόμαξα!!
....... και διαβάζω ότι με τα μισά λεφτά (στην περίπτωση της ΑΤ) θα είχα μια πολύ καλύτερη κεφαλή, ενώ με το ένα δέκατο (στην περίπτωση της Νagaoka) θα είχα σχεδόν τα ίδια....
Ευχαριστώ.
Νομίζω εάν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω θα βγάλεις συμπέρασμα,τουλάχιστον τα συμπεράσματα μου είναι βιωματικά και όχι μόνο στην θεωρία!Μπορείς να τολμήσεις και να δοκιμάσεις,όπως οι περισσότεροι μας έχουμε κάνει!!Πάντως η Grado Master Statement εάν την έχεις στήσει σωστά με τα κατάλληλα συνοδά ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!!Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά όσο να ´ναι έχω μπερδευτεί λίγο.
Τι τρέχει με τους Γιαπωνέζους τελικά;
Εδώ http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=64807 κάποιοι εκθειάζουν μια άλλη πάμφθηνη κεφαλή.
Στο δε παρόν μια μεσαίου κόστους κοντεύει να παρουσιαστεί η μόνη λύση μετά τις Koetsou.
Αρχίζω κι αισθάνομαι βλάκας.
Έχω δώσει γύρω στο χιλιάρικο για να έχω μια Grado Master Statement με όλο τον βόμβο της (εκεί προς το τέλος του δίσκου) τον οποίο, αν δε μου το λέγατε, δεν θα τον πρόσεχα και διαβάζω ότι με τα μισά λεφτά (στην περίπτωση της ΑΤ) θα είχα μια πολύ καλύτερη κεφαλή, ενώ με το ένα δέκατο (στην περίπτωση της Νagaoka) θα είχα σχεδόν τα ίδια....
Ποιός μπορεί να κατατοπίσει επιτέλους;
Δεν έχω την πολυτέλεια να αγοράζω τις κεφαλές που επαινεί ο κάθε ένας μας, αλλά σε περίπτωση που πάθει ζημιά ή κλείσει τον κύκλο της η Grado ΜS, να ξέρω τι θα αγοράσω.
Ποιός έχει ακούσει από το ίδιο σύστημα και τις τρεις κεφαλές να μου πει μια γνώμη.
Ευχαριστώ.
Αν και το έχω δημοσιεύσει σε άλλο thread το δημοσιεύω κι εδώ.Νομίζω εάν διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφω θα βγάλεις συμπέρασμα,τουλάχιστον τα συμπεράσματα μου είναι βιωματικά και όχι μόνο στην θεωρία!Μπορείς να τολμήσεις και να δοκιμάσεις,όπως οι περισσότεροι μας έχουμε κάνει!!Πάντως η Grado Master Statement εάν την έχεις στήσει σωστά με τα κατάλληλα συνοδά ΣΚΟΤΩΝΕΙ!!!!
Χρόνια Πολλά σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος από το 1987 ενός Systemdek ΙΙΧ που τα τελευταία χρόνια παίζει με μια VDH MC10 και RB300 ανακαλωδιωμένο με VDH. Το πλατώ δεν το έχω πειράξει. Ο ενισχυτής είναι ο Musical Fidelity A300 και τα ηχεία τα Triangle Zays. Όταν έβαλα την MC10 (οΚ οι προηγούμενες κεφαλές ήταν υποδεέστερες) μεταμορφώθηκε ο ήχος των βινυλίων μου (μουσικότητα, φανταστικές μεσαίες, υπερανάλυση). Όμως οι υψηλές είναι (άν και καθαρές) υπερβολικές, η παραμικρή σκόνη στο δίσκο γίνεται ενοχλητική και κυρίως οι χαμηλές συχνότητες είναι στον αντίποδα των υψηλών ( σύμφωνοι, ο χώρος είναι περίεργος αλλά το cd player MF A3 υπερέχει στις χαμηλές με διαφορά). Ειναι η ώρα να δοκιμάσω κάποια άλλη κεφαλή. Τί προτείνετε για το παραπάνω συνδυασμό?
Επίσης,απευθυνόμενος στους κατόχους Systemdek, η αλλαγή σε ακρυλικό platter θα βοηθήσει τις χαμηλές ? και ένα ηλεκτρονικό τροφοδοτικό (ψάχνω κάποιο μεταχειρισμένο Valhalla ή το εξωτερικό της Project ) είναι tweak που αξίζει ?
Επίσης,απευθυνόμενος στους κατόχους Systemdek, η αλλαγή σε ακρυλικό platter θα βοηθήσει τις χαμηλές ? και ένα ηλεκτρονικό τροφοδοτικό (ψάχνω κάποιο μεταχειρισμένο Valhalla ή το εξωτερικό της Project ) είναι tweak που αξίζει ?
Με τι phono stage παίζεις την κεφαλή?Οσον αφορά το τροφοδοτικό το Heed orbit παίζει και με διαφορά!η αίσθηση του ρυθμού σε συνδιασμό με την μεγαλύτερη εικόνα και ακόμη πιό στιβαρό χαμηλό, ανεβάζουν το πλατώ σε υψηλότερες κατηγορίες.Το ακρυλικό πλατώ θα σου κάνει μία αναβάθμηση, αλλά εάν πρέπει να γίνει κάτι σωστό πρέπει να σταλεί το πηγάδι στην Audio Note UKΧρόνια Πολλά σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος από το 1987 ενός Systemdek ΙΙΧ που τα τελευταία χρόνια παίζει με μια VDH MC10 και RB300 ανακαλωδιωμένο με VDH. Το πλατώ δεν το έχω πειράξει. Ο ενισχυτής είναι ο Musical Fidelity A300 και τα ηχεία τα Triangle Zays. Όταν έβαλα την MC10 (οΚ οι προηγούμενες κεφαλές ήταν υποδεέστερες) μεταμορφώθηκε ο ήχος των βινυλίων μου (μουσικότητα, φανταστικές μεσαίες, υπερανάλυση). Όμως οι υψηλές είναι (άν και καθαρές) υπερβολικές, η παραμικρή σκόνη στο δίσκο γίνεται ενοχλητική και κυρίως οι χαμηλές συχνότητες είναι στον αντίποδα των υψηλών ( σύμφωνοι, ο χώρος είναι περίεργος αλλά το cd player MF A3 υπερέχει στις χαμηλές με διαφορά). Ειναι η ώρα να δοκιμάσω κάποια άλλη κεφαλή. Τί προτείνετε για το παραπάνω συνδυασμό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.