ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΓΛΟ!

Γ.CURE.ΔΗΜ

AVClub Enthusiast
21 June 2006
733
macedonia-thessalia
Τι μπορεί να συμβεί? Τι έπαθε ο Lennon όταν γνώρισε την Ono?ναι λοιπόν το τελευταίο μου καμάρι είναι ότι καλλίτερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως τιμής,ένα αστέρι που διαβάζει τα πάντα με τέτοια ρεαλιστικότητα που σε τρομάζει,βάθος τρισδιάστατη εικόνα,με ελάχιστο θόρυβο επιφανείας και χαμηλό που κάποιες δήθεν hi-end χλωμιάζουν μπροστά της.Τιμή απόκτησης 550ευρώ,θεωρώ ότι πραγματικά δεν με κοροίδέψαν!!Μπράβο στην Audio Technica
Το σύστημά μου:
Systemdek iix
Rega rb 300 fully wired by Van Den Hull-wbt
Trichord Dino with Dino Plus+

Attachments

• SDC10320.jpg
    SDC10320.jpg
    61 KB · Views: 303
  • SDC10321.jpg
    SDC10321.jpg
    29.6 KB · Views: 188
  • SDC10323.jpg
    SDC10323.jpg
    63.7 KB · Views: 229
  • SDC10324.jpg
    SDC10324.jpg
    53.7 KB · Views: 235
Καλορίζικη και καλοάκουστη Δημήτρη!
Άντε να στρώσει να δέσει ακόμη πιο πολύ το γλυκό! :)

είναι ότι καλλίτερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια ανεξαρτήτως τιμής
Αξιολογη κεφαλη και με ιστορια
Τι αλλο εχεις ακουσει για να εχεις μετρο συγκρισης και που?
επανω στο ιδιο πλατο και βραχιωνα ?
κάποιες δήθεν hi-end χλωμιάζουν μπροστά της
κοιτα δεν υπαρχουν hi-end σε αυτη την κατηγορια τιμης αλλα μονο καποιες δηθεν εχεις δικιο

Καλοριζικη και καλες ακροασεις

γιά να καταλαβαίνουμε και λίγο...
ποιάν αντικατέστησε?

Αξιολογη κεφαλη και με ιστορια
Τι αλλο εχεις ακουσει για να εχεις μετρο συγκρισης και που?
επανω στο ιδιο πλατο και βραχιωνα ?

κοιτα δεν υπαρχουν hi-end σε αυτη την κατηγορια τιμης αλλα μονο καποιες δηθεν εχεις δικιο

Καλοριζικη και καλες ακροασεις
Σε ευχαριστώ
έχω ακούσει στο σύστημά μου απο το 1977 αρκετές κεφαλές,γνωρίζω παρα πολύ καλά τι εστί αναλογικός ήχος,μπορώ να σου αναλύσω τι και πώς αλλά θα απαντήσω μόνο αυτό,μακριά απο κεφαλές που προσπαθούν να είναι σύχρονεςμε αποτέλεσμα να ξυρίζουν!επίσης μακριά απο αυτού του είδους πλατώ(δεν θα αναφέρω για να μην γίνω κακός ή χαλαστούν κάποιοι φίλοι),το κορυφαίο και σαν αναφοράς μέτρο μου είναι ο συνδιασμός Linn Lp 12 http://www.linn.co.uk/music_systems_sondek_LP12 + koetsu rosewood sig http://www.koetsuusa.com/koetsu_products2.htm + Audio Research Ref Phono.-

Σε ευχαριστώ
έχω ακούσει στο σύστημά μου απο το 1977 αρκετές κεφαλές,γνωρίζω παρα πολύ καλά τι εστί αναλογικός ήχος,μπορώ να σου αναλύσω τι και πώς αλλά θα απαντήσω μόνο αυτό,μακριά απο κεφαλές που προσπαθούν να είναι σύχρονεςμε αποτέλεσμα να ξυρίζουν!επίσης μακριά απο αυτού του είδους πλατώ(δεν θα αναφέρω για να μην γίνω κακός ή χαλαστούν κάποιοι φίλοι),το κορυφαίο και σαν αναφοράς μέτρο μου είναι ο συνδιασμός Linn Lp 12 http://www.linn.co.uk/music_systems_sondek_LP12 + koetsu rosewood sig http://www.koetsuusa.com/koetsu_products2.htm + Audio Research Ref Phono.-

τώρα δηλαδή καταλάβαμε?
γιατί μιλάς με γρίφους?
Τελικά θα μας πείς ποιάν αντικατέστησε η εν λόγω γιά να κρίνουμε και εμείς αν αξίζει μιά ανάλογη κίνηση?

τώρα δηλαδή καταλάβαμε?
γιατί μιλάς με γρίφους?
Τελικά θα μας πείς ποιάν αντικατέστησε η εν λόγω γιά να κρίνουμε και εμείς αν αξίζει μιά ανάλογη κίνηση?
+10000

τώρα δηλαδή καταλάβαμε?
γιατί μιλάς με γρίφους?
Νομίζω ότι είμαι σαφής εάν θέλεις κάτι παραπάνω να μιλήσουμε απο το τηλέφωνο.

Υπαρχει καποιος λογος να μην θελεις να μας πεις ποια αντικατεστησε δημοσια; Ειναι κατι κακο;[/QUOTEΣύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια ανεξαρτήτως τμής είναι best ever,θα ήθελες να το κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή λοιπόν,εγώ δεν το θέλω.

εδω έχουμε μιά τυπική περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας.
Επειδή βρίσκεστε σε φόρουμ ελεύθερης ανταλλαγής γνώσεων και εμπεριών θα προτιμούσαμε να μας δώσετε να καταλάβουμε σε τι συνίσταται η βελτίωση που παρατηρήσατε τοποθετώντας την εν λόγω ΑΤ στο πλατώ σας και σε σύγκριση με τί.

Όλα τα άλλα, ("έχω μιά άποψη και δεν σας τη λέω, δεν σας λέω τι είχα πριν, αυτό που ακούω είναι μπεστεβερ ανεξαρτήτως τιμής, οι σύγχρονες ξυρίζουν κόντρα και εικόνισμά μου είναι η κοέτσουρεντ και το λιν") είναι άχρηστα και αποπροσανατολιστικά.

Σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια ανεξαρτήτως τμής είναι best ever,θα ήθελες να το κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή λοιπόν,εγώ δεν το θέλω.

Καλά δεν σε ανακρίνει και κανείς!:smile:

Κουβέντα κάνουμε σε ένα θέμα που εσύ άνοιξες!

Σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια ανεξαρτήτως τμής είναι best ever,θα ήθελες να το κάνουμε μεσημεριανή εκπομπή λοιπόν,εγώ δεν το θέλω.

Μαλλον με παρεξηγησες, δεν πειραζει, αν βεβαια εχεις βρει εστω και ενα ποστ μου μεσα στο site που να ειναι inflammatory να το καταλαβω.

Απλα ειναι κριμα, εφοσον μιλαμε σε ενα forum, να πρεπει καποιος που διαβαζει να κανει την Πυθια.

Φυσικα και χαιρομαι με την καινουρια κεφαλη που πλεον εχεις φιλε Γ.CURE.ΔΗΜ και ευχομαι να την απολαμβανεις οσο πιο πολυ μπορεις, αλλα δεν φανταστηκα οτι το να αναφερει κανεις την προηγουμενη του κεφαλη ειναι θεμα για αντιπαραθεσεις επιπεδου μεσημεριαναδικου...

Αν ειναι ετσι συγνωμη.

Υ.Γ. Και επειδη ειμαι και εγω κατοχος ενος Systemdek IIX 900 με ενα RB300 με tungsten counterweight και καλωδιωση VDH , εχω, οσο να'ναι, ενα ενδιαφερον παραπανω... δεν πειραζει... καλοακουστη :ernaehrung004:

εδω έχουμε μιά τυπική περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας.
Επειδή βρίσκεστε σε φόρουμ ελεύθερης ανταλλαγής γνώσεων και εμπεριών θα προτιμούσαμε να μας δώσετε να καταλάβουμε σε τι συνίσταται η βελτίωση που παρατηρήσατε τοποθετώντας την εν λόγω ΑΤ στο πλατώ σας και σε σύγκριση με τί.

Όλα τα άλλα, ("έχω μιά άποψη και δεν σας τη λέω, δεν σας λέω τι είχα πριν, αυτό που ακούω είναι μπεστεβερ ανεξαρτήτως τιμής, οι σύγχρονες ξυρίζουν κόντρα και εικόνισμά μου είναι η κοέτσουρεντ και το λιν") είναι άχρηστα και αποπροσανατολιστικά.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει τι είχα πρίν!εσύ μπορείς να καταλάβεις ότι έχω ακούσει πάρα πολλές κεφαλές?και αφού θέλεις να με πιέσεις γράφω:

Clearaudio-στεργνές σκληρές και άδειες
Shumico-υστερούν στα χαμηλά τους
Otrofon-οι νέες σειρές δεν έχουν σχέση με τις παλαιότερες είναι αρκετά μουσικές
Grado-ζεστές μουσικές κορυφαίες μεσαίες έχουν ένα θέμα στον θόρυβο απο τα εσωτερικά μοτέρ των πλατώ
Goldring-γνωστός ήχος Αγγλικός οι mm παίζουν λίγο άγρια στις υψηλές τους οι mc είναι κλασσικές με καλό ήχο και αρκετά μουσικές
Dynavector-ούτε ζέστη ούτε κρύο
Lyra-υπέρ αναλυτικές μεγάλη προσοχή στο πλατώ που θα παίξουν πάσχουν απο μουσικότητα
Koetsu-απλά ανεπανάληπτες!
Van Den Hull-υπό προυποθέσεις
standon-δέν.......
κτλ κτλ
είναι προσωπικές μου απόψεις όποιος συμφωνεί ο.κ οι διαφωνίες ο.κ για αυτό υπάρχουν τόσες πολλές εταιρίες και διαφορετικά γούστα.Πάντως εάν δεν πληρώσεις και ματώσεις δεν θα μάθεις ποτέ.