ΓΙΑΠΩΝΕΖΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΓΓΛΟ!

Μαλλον με παρεξηγησες, δεν πειραζει, αν βεβαια εχεις βρει εστω και ενα ποστ μου μεσα στο site που να ειναι inflammatory να το καταλαβω.

Απλα ειναι κριμα, εφοσον μιλαμε σε ενα forum, να πρεπει καποιος που διαβαζει να κανει την Πυθια.

Φυσικα και χαιρομαι με την καινουρια κεφαλη που πλεον εχεις φιλε Γ.CURE.ΔΗΜ και ευχομαι να την απολαμβανεις οσο πιο πολυ μπορεις, αλλα δεν φανταστηκα οτι το να αναφερει κανεις την προηγουμενη του κεφαλη ειναι θεμα για αντιπαραθεσεις επιπεδου μεσημεριαναδικου...

Αν ειναι ετσι συγνωμη.

Υ.Γ. Και επειδη ειμαι και εγω κατοχος ενος Systemdek IIX 900 με ενα RB300 με tungsten counterweight και καλωδιωση VDH , εχω, οσο να'ναι, ενα ενδιαφερον παραπανω... δεν πειραζει... καλοακουστη :ernaehrung004:

:grinning-smiley-043

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει τι είχα πρίν!εσύ μπορείς να καταλάβεις ότι έχω ακούσει πάρα πολλές κεφαλές?και αφού θέλεις να με πιέσεις γράφω:

Clearaudio-στεργνές σκληρές και άδειες
Shumico-υστερούν στα χαμηλά τους
Otrofon-οι νέες σειρές δεν έχουν σχέση με τις παλαιότερες είναι αρκετά μουσικές
Grado-ζεστές μουσικές κορυφαίες μεσαίες έχουν ένα θέμα στον θόρυβο απο τα εσωτερικά μοτέρ των πλατώ
Goldring-γνωστός ήχος Αγγλικός οι mm παίζουν λίγο άγρια στις υψηλές τους οι mc είναι κλασσικές με καλό ήχο και αρκετά μουσικές
Dynavector-ούτε ζέστη ούτε κρύο
Lyra-υπέρ αναλυτικές μεγάλη προσοχή στο πλατώ που θα παίξουν πάσχουν απο μουσικότητα
Koetsu-απλά ανεπανάληπτες!
Van Den Hull-υπό προυποθέσεις
standon-δέν.......
κτλ κτλ
είναι προσωπικές μου απόψεις όποιος συμφωνεί ο.κ οι διαφωνίες ο.κ για αυτό υπάρχουν τόσες πολλές εταιρίες και διαφορετικά γούστα.Πάντως εάν δεν πληρώσεις και ματώσεις δεν θα μάθεις ποτέ.

Τι κάνεις Γιάννη?
Κουκιά σπέρνω.
-bye-

Δεν με ενδιαφέρει ανθρωπέ μου τι έχεις ακούσει.
Ήρθες μόνος σου και άρχισες να εκθειάζεις τις αρετές μιας ΑΤ που αγόρασες προφανώς πρόσφατα.
Αυτό οδηγεί τους σκεπτόμενους ανθρώπους στο εύλογο ερώτημα τι είχες πριν ώστε να κρίνουν και αυτοί το ενδεχόμενο μιάς τέτοιας αλλαγής.
Πχ επειδή έχω dynavector ίσως θα με ενδιέφερε, ενδεχομένως, η μετάβαση προς την συγκεκριμένη ΑΤ εφ όσον είσαι τόσο ενθουσιασμένος. (Αν βέβαια ήθελα να λάβω υπόψη την δική σου εμπειρία - άστο καλύτερα).

Αντ αυτού αρχίζεις και μας αραδιάζεις τι έχεις ακούσει (ή για τί έχεις ακούσει) και ότι πρέπει να ματώσουμε.

Τι να πω....
πού να σφίξουν κι οι ζέστες που λέγανε στην Αλίκη στο Ναυτικό...

ΥΓ. sumico είναι.

Τι κάνεις Γιάννη?
Κουκιά σπέρνω.
-bye-

Δεν με ενδιαφέρει ανθρωπέ μου τι έχεις ακούσει.
Ήρθες μόνος σου και άρχισες να εκθειάζεις τις αρετές μιας ΑΤ που αγόρασες προφανώς πρόσφατα.
Αυτό οδηγεί τους σκεπτόμενους ανθρώπους στο εύλογο ερώτημα τι είχες πριν ώστε να κρίνουν και αυτοί το ενδεχόμενο μιάς τέτοιας αλλαγής.
Πχ επειδή έχω dynavector ίσως θα με ενδιέφερε, ενδεχομένως, η μετάβαση προς την συγκεκριμένη ΑΤ εφ όσον είσαι τόσο ενθουσιασμένος. (Αν βέβαια ήθελα να λάβω υπόψη την δική σου εμπειρία - άστο καλύτερα).

Αντ αυτού αρχίζεις και μας αραδιάζεις τι έχεις ακούσει (ή για τί έχεις ακούσει) και ότι πρέπει να ματώσουμε.

Τι να πω....
πού να σφίξουν κι οι ζέστες που λέγανε στην Αλίκη στο Ναυτικό...

ΥΓ. sumico είναι.
και γιατί ρε γκαρντάσι δεν μας το λές απο την αρχή!φιλαράκι εχώ αυτό και ενδειαφέρομαι για αυτό, ΤΟΣΟ δύσκολο είναι!Απο την αρχή του post είσαι επιθετικός,διάβασε καλά τι γράφω,δεν σε έχω προσβάλει,δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις,εάν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω,άντε σε άλλη παραλία!υπάρχει και η ευγένεια που μάλλον είναι ξεχασμένη!

Ηρεμία παιδιά!!
Δεν υπάρχει λόγος για εντάσεις,ας είμαστε ψύχραιμοι και διαλακτικοί.....

@Γ.CURE.ΔΗΜ...Η αλήθεια είναι ότι με τα πόστς σου ανέβασες
το ενδιαφέρον στα υπόλοιπα μέλη, που σαν φανατικοί χομπίστες
θέλουν να μάθουν τι και πώς...

και γιατί ρε γκαρντάσι δεν μας το λές απο την αρχή!φιλαράκι εχώ αυτό και ενδειαφέρομαι για αυτό, ΤΟΣΟ δύσκολο είναι!Απο την αρχή του post είσαι επιθετικός,διάβασε καλά τι γράφω,δεν σε έχω προσβάλει,δεν σε ξέρω,δεν με ξέρεις,εάν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω,άντε σε άλλη παραλία!υπάρχει και η ευγένεια που μάλλον είναι ξεχασμένη!

ευτυχώς που τώρα που κατάλαβες τι ήθελα -bye- μου έκανες τη χάρη να απαντήσεις.:rifle::rifle:

Επιθετικός δεν ήμουν
Διάβασα τι γράφεις.
Μας πρόσβαλες όλους.
Με ξέρεις, σε ξέρω
Δεν μου αρέσουν αυτά που γράφεις.
Για ευγένεια μη μιλάς. Μην ξεχνάς ότι μας είπες ότι δεν θες να πεις δημόσια τι είχες πριν και μας είπες να τα πούμε από το τηλέφωνο.
Εδω είναι δημόσιο φόρουμ.
Οι άλλες παραλίες είναι στη διάθεσή σου.

H αληθεια ειναι οτι κι εγω θα ηθελα να μαθω ποια ηταν αυτη η κεφαλη που επαιζε πριν και αντικατασταθηκε ετσι ωστε να μην τη εχω υπ οψιν μου στη επομενη αλλαγη κεφαλης, αλλα μαλλον δε θα το μαθω ποτε.

Παω για μπανιο.-bye-

H αληθεια ειναι οτι κι εγω θα ηθελα να μαθω ποια ηταν αυτη η κεφαλη που επαιζε πριν και αντικατασταθηκε ετσι ωστε να μην τη εχω υπ οψιν μου στη επομενη αλλαγη κεφαλης, αλλα μαλλον δε θα το μαθω ποτε.

Παω για μπανιο.-bye-
Καημός μεγάλος, παίζει ρόλο τι κεφαλή είχα πρίν ή τι έχω ακούσει και μπορώ να σας το μεταφέρω?θέλετε να μάθετε κάτι ή απλά να κάνουνε κουσ-κουσ π.χ η καημένη η προηγούμενη τι έπαθε η φουκαριάρα ο κάτοχός της την έστειλε στα τάρταρα και αλλα πολλά.
:rifle:

παίζει ρόλο
ναι
θέλουμε να μάθουμε κάτι.
Θα μας πείς ή θα μας τυρανάς για πολύ ακόμα?

Προσωπικά δεν με νοιάζει τι έχεις ακούσει.

Πάντως με αρέσει που η Σαλλονίκη και όχι μόνον, είναι θερμή με το Vinyl!!εν μέσω καλοκαιριού!πάντα το έλεγα, η εκδίκηση του βυνιλίου!μπράβο κρατάτε γερά και πολύ σας πάω!εάν δεν υπάρχει αντίλογος δεν υπάρχει διάλογος ούτε επικοινωνία,σας ευχαριστώ όλους για το ενδειαφέρον σας και το εννοώ.Θα γράψω ξανά τις εντυπώσεις μου μετα την πάροδο των 100ώρων είμαι γύρω στις 70 ,ευκαιρία λοιπόν για ξαναάκουσμα τις υπέροχης δισκοθήκης μου(ω!τι μετριοφροσύνη.......)Οι επανεκδόσεις απο την Back to Black Vinyl και Music on Vinyl σκωτόνουν!!εξαιρετικές με απίστευτο ήχο συστήνονται αναπιφύλακτα.

Λυπάμαι ιδιαίτερα που μετά από πάρα πολύ καιρό αναγκάζομαι να χρησιμοποιήσω το δικαίωμα της τιμωρίας.
Το μέλος Γ.CURE.ΔΗΜ θα στερηθεί την είσοδο στο φόρουμ λόγω απαξίωσης των μελών.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει τι είχα πρίν!εσύ μπορείς να καταλάβεις ότι έχω ακούσει πάρα πολλές κεφαλές?και αφού θέλεις να με πιέσεις γράφω:

Clearaudio-στεργνές σκληρές και άδειες
Shumico-υστερούν στα χαμηλά τους
Otrofon-οι νέες σειρές δεν έχουν σχέση με τις παλαιότερες είναι αρκετά μουσικές
Grado-ζεστές μουσικές κορυφαίες μεσαίες έχουν ένα θέμα στον θόρυβο απο τα εσωτερικά μοτέρ των πλατώ
Goldring-γνωστός ήχος Αγγλικός οι mm παίζουν λίγο άγρια στις υψηλές τους οι mc είναι κλασσικές με καλό ήχο και αρκετά μουσικές
Dynavector-ούτε ζέστη ούτε κρύο
Lyra-υπέρ αναλυτικές μεγάλη προσοχή στο πλατώ που θα παίξουν πάσχουν απο μουσικότητα
Koetsu-απλά ανεπανάληπτες!
Van Den Hull-υπό προυποθέσεις
standon-δέν.......
κτλ κτλ
είναι προσωπικές μου απόψεις όποιος συμφωνεί ο.κ οι διαφωνίες ο.κ για αυτό υπάρχουν τόσες πολλές εταιρίες και διαφορετικά γούστα.Πάντως εάν δεν πληρώσεις και ματώσεις δεν θα μάθεις ποτέ.

Περιέργως, όταν ανέφερα αυτό το πράγμα πρώτος για τις Grado πριν από χρόνια επέμενες ότι δεν έφταιγε η κεφαλή αλλά χίλια μύρια άλλα... τότε τις είχες εικόνισμα...

Περιέργως, όταν ανέφερα αυτό το πράγμα πρώτος για τις Grado πριν από χρόνια επέμενες ότι δεν έφταιγε η κεφαλή αλλά χίλια μύρια άλλα... τότε τις είχες εικόνισμα...

Γιατί, υπήρχε ποτέ αμφιβολία περί αυτού; Είναι γνωστό ότι οι Grado βγάζουν βόμβο λόγω ελλειπούς γείωσης-άποψη του κατασκευαστή. Δεν το βρήκα ποτέ ενοχλητικό, αλλά δε μπορώ και να αρνηθώ ότι υπάρχει.

Οταν ειχα βαλει μια The Statement στο πλατω μου, δεν παρατηρησα κατι τετοιο.βεβαια ηταν ακροαση της μιας ωρας οποτε...Παντως επαιζα εκπληκτικα, πλουσια και ατμοσφαιρικα

Συμβαίνει στα πλατώ με εσωτερικό μοτέρ, Γιάννη, όχι σαν το δικό σου.
Κώστα μου, εδώ είναι το θέμα. Ο Δημήτρης επέμενε ότι έφταιγε το P5, όχι η κεφαλή, ή ότι κάτι είχα στήσει λάθος κλπ...

Περιέργως, όταν ανέφερα αυτό το πράγμα πρώτος για τις Grado πριν από χρόνια επέμενες ότι δεν έφταιγε η κεφαλή αλλά χίλια μύρια άλλα... τότε τις είχες εικόνισμα...[/QUOTE
Εχουν κάποιο βόμβο,το έχουν γράψει όλα τα έγκυρα περιοδικά,προσοχή όμως μιλάμε μόνο για τα πλατώ με εσωτερικό μοτέρ όπως sytemdek, rega, που για άλλους δεν τους ενοχλεί,εσύ το πρόβλημά σου ήταν αλλού πιθανόν είχες rumble απο τα ηχεία ή στο phono stage ή κάτι άλλο,να μήν ξεχνάς ότι μιλάμε για άλλη κατηγορία τιμής, Η Grado platinum πιστεύω ότι έιναι η ιδανικότερη κεφαλή για να βάλει τον πρωτάρη στον κόσμο του hi-end.Ναι την είχα χρόνια την απόλαυσα την συστήνω στους σοβαρούς ακροατές,αλλά την At-33 θα την συκρίνω με Grado Master Reference.Βάζοντας λοιπόν κάτω την λογική που λέει τίμη,διάλεξα την At-33 και απο ότι κατάλαβες έμεινα άφωνος!!Είπα και εγώ λοιπόν να μοιραστώ την εμπειρία μου στο Forum,αλλά είδα αντιδράσεις,κάποιοι να βιάζοντε υπερβολικά,λες και δεν υπάρχει χρόνος και επίσης το banner που δέν κατάλαβα γιατί έγινε!!!Κύριοι το βινύλιο θέλει πρώτα μεράκι,μετά υπομονή,ηρεμία χωρίς βιαστικές κινήσεις εντυπωσιασμού και πάνω απο όλα αγάπη!!Τώρα στους φίλους που θέλουν να μάθουν περισσότερα,θα μα συγχωρέσουν αλλά δεν είμαι αρθογράφος κάποιου περιδικού για να μελετήσετε.