Γιατί αγοράζουμε ακόμα δίσκους, αν έχουμε μια ικανοποιητικά μεγάλη δισκοθήκη; (Ας είμαστε ειλικρινείς).

Ενώ αν έχεις μια διακοπή ρεύματος,το αγαπημένο σου πικάπ θα συνεχίζει να γυρίζει ε ??😛
Το ίντερνετ δεν θα πέσει ΠΟΤΈ,μη φοβού😁
μου θυμίζεις την πραγματικότητα στα νησιά, ειδικά τις εποχές των 80ς.

Το γράφω για τους νεότερους που ΘΑ πιάσουν το νήμα κάποτε και για αυτούς που δεν γνωρίζουν,ΟΧΙ για off topic.

Σκεφτείτε σε Disco να γίνονται διακοπές και 'on-off' και οι ξένοι να μένουν κάγκελο.

Έχω και σε κασέτα εποχής τον dj να ζητά συγγνώμη..για την ΔΕΗ.

• Haha
Reactions: mdvq
Ενώ αν έχεις μια διακοπή ρεύματος,το αγαπημένο σου πικάπ θα συνεχίζει να γυρίζει ε ??😛
Το ίντερνετ δεν θα πέσει ΠΟΤΈ,μη φοβού😁
Το ξέρεις ότι δεν έχουμε τηλ και ίντερνετ από το πρωί..
Και δεν είναι η 1η φορά... δεν με νοιάζει για την μουσική.. δεδομένα έχω άπειρα για τις πλατφόρμες.
Με νοιάζει για την Σία.. αν δεν έχει λυθεί το τεχνικό πρόβλημα από τον ΟΤΕ, η Σία θα αναγκαστεί να πάει στο γραφείο.
Βλέπεις λοιπόν ότι το ίντερνετ πέφτει πολύ πιο συχνά από το ρεύμα.......

• Like
Reactions: #@george@#
Στην περιοχή που μένω και έχω ίντερνετ εδώ και 10 χρόνια είναι ζήτημα να έπεσε το ίντερνετ 2-3 φορές και αυτό για λίγο.
Αντίθετα έχουμε συχνές διακοπές ρεύματος και πέρσι τον Σεπτέμβρη μείναμε 3 μέρες χωρίς ρεύμα 😵‍💫.
Άρα???

• Like
Reactions: vlad66
Το ξέρεις ότι δεν έχουμε τηλ και ίντερνετ από το πρωί..
Και δεν είναι η 1η φορά... δεν με νοιάζει για την μουσική.. δεδομένα έχω άπειρα για τις πλατφόρμες.
Με νοιάζει για την Σία.. αν δεν έχει λυθεί το τεχνικό πρόβλημα από τον ΟΤΕ, η Σία θα αναγκαστεί να πάει στο γραφείο.
Βλέπεις λοιπόν ότι το ίντερνετ πέφτει πολύ πιο συχνά από το ρεύμα.......

Μια από τα ίδια σήμερα.. από το μεσημέρι…
Και θα φτιαχτεί σε δύο εργάσιμες…
Άρα; Πάμε για Δευτέρα και βλέπουνε. 😡

• Angry
Reactions: vlad66
Είστε τυχεροί που δεν έχετε μόνο ίντερνετ. Εμεις στο εξοχικό μείναμε από νερό 2 φορές λόγω ίντερνετ😁
Εσκαβαν τους δρόμους για οπτικές και έφαγαν την κεντρική παροχή του νερου ! 2 φορές σε μια βδομάδα. Χύμα στο κύμα σκαψίματα χωρίς σχέδια, τίποτα. "Σκάψε κι όπου βγει" στην κυριολεξία.

Υ.Γ. όσο για την ερώτηση στο θέμα η απάντηση είναι απλή : γιατί μπορούμε και γιατί έτσι την βρίσκουμε.
Όπως αυτός που έχει συλλογή ρολόγια, αμαξια , εργαλεία, και εξακολουθεί να αγοράζει κι άλλα.

Last edited:
Είστε τυχεροί που δεν έχετε μόνο ίντερνετ. Εμεις στο εξοχικό μείναμε από νερό 2 φορές λόγω ίντερνετ😁
Εσκαβαν τους δρόμους για οπτικές και έφαγαν την κεντρική παροχή του νερου ! 2 φορές σε μια βδομάδα. Χύμα στο κύμα σκαψίματα χωρίς σχέδια, τίποτα. "Σκάψε κι όπου βγει" στην κυριολεξία.
Δεν μου ζητούσαν να τους δανείσω έναν ανιχνευτή μετάλλων;;;
Ή δεν υπάρχουν πια μεταλλικοί σωλήνες νερού;;;
Υ.Γ. όσο για την ερώτηση στο θέμα η απάντηση είναι απλή : γιατί μπορούμε και γιατί έτσι την βρίσκουμε.
Όπως αυτός που έχει συλλογή ρολόγια, αμαξια , εργαλεία, και εξακολουθεί να αγοράζει κι άλλα.
Μάλιστα κύριε!!!
Και ανιχνευτή μετάλλων έχουμε!!!
Δεν μαζεύουμε μόνο δίσκους.. και εργαλεία μαζεύουμε που μπορεί να μην τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ...
Έτσι για να υπάρχουν...!!! :ROFLMAO:

Μάλιστα...
Δηλαδή θέλουμε να πούμε ότι δίνουμε 30€ (τουλάχιστον) για κάθε δίσκο για να μπορούμε να ακούμε μουσική όταν πέφτει το internet;
Που πλέον internet έχουμε και στο κινητό μας και στην τελική αν πέσει το οικιακό, κάνουμε ένα hotspot γιατί οι περισσότεροι έχουμε πρόγραμμα με data που δεν χρησιμοποιούμε ποτέ;
Να πέσουν και τα streaming services; Όλα;
Να πεθάνει και ο δίσκος που έχουμε τα άυλα και να πέσει και το bandcamp και να μην μπορούμε να τα κατεβάσουμε πάλι;
Ε, τότε θα μιλάμε για πυρηνικό ολοκαύτωμα και δεν θα μας νοιάζει καν η μουσική!

• Like
Reactions: vlad66 and mdvq