η γραμμη ιντερνετ στην δουλεια μου,ειναι ταχυτατη και φτανει εξωπραγματικες ταχυτητες.
οταν ομως κανω download,σε καμια περιπτωση δεν κατεβαζω πανω
απο 1 mbit/s.
μπορω να κανω κατι για να περνω μεγαλυτερες ταχυτητες?
72 mbytes το δευτερόλεπτο????
γουαου!
ο δίσκος την παλεύει?
Mb/sec όχι ΜΒ/sec
9MB είναι δλδ
edit
και 0 ms ping ?
Επιπρόσθετα στο speed test συνδέθηκες με το UOA.gr που είναι δίπλα σου και ταχύτατο. Οταν κατεβάζεις ποιος ξέρει που γίνεται η σύνδεση και τι γραμμές παρεμβάλλονται. Αν θες να δεις κάνε tracert www.sitesou.com σε command line.
Μπορείς να εγκαταστήσεις ένα download manager (π.χ. fdm, jdownloader, κτλ), που να χρησιμοποιεί πολλά connections ταυτόχρονα (εφόσον βέβαια κάτι τέτοιο επιτρέπεται από το policy της εταιρίας σου).
Τότε φίλε μου κάθεσαι πάνω στην πηγή!!!! Είσαι πάνω στο GRNET. Κανε δοκιμές μεταφοράς αρχείων (upload, download) στο ftp://share.uoa.gr και δες τις ταχύτητες σου. Οτι τιμές δεις εκεί δεν πρέπει να έχουν κανένα bottleneck δικτυακό. Εαν δεις και τότε χαμηλές ταχύτητες θα σημαίνει ότι υπάρχει καποιο bandwidth limiter από τους διαχειριστές.
Τότε φίλε μου κάθεσαι πάνω στην πηγή!!!! Είσαι πάνω στο GRNET. Κανε δοκιμές μεταφοράς αρχείων (upload, download) στο [B]ftp://share.uoa.gr[/B] και δες τις ταχύτητες σου. Οτι τιμές δεις εκεί δεν πρέπει να έχουν κανένα bottleneck δικτυακό. Εαν δεις και τότε χαμηλές ταχύτητες θα σημαίνει ότι υπάρχει καποιο bandwidth limiter από τους διαχειριστές.
ΜΠες με INternet Explorer μόνο (αν μπεις με chrome δε δουλεέυει!!!). Μετα στο μενου (tab) PAGE κάνε Open ftpsite in windows explorer και έτοιμος. Εφόσον είσαι πάνω στο uoa δεν πρπει να έχεις πρόβλημα σύνδεσης.
Αν το κάνεις αυτό, να είσαι προετοιμασμένος να δεις τον τοπικό σας admin να έρχεται κατά πάνω σου με ένα τσεκούρι..
Εγώ τουλάχιστον αυτό θα σου έκανα αν άλλαζες IP με το χέρι..![]()
ΚΑι εγώ είμαι πάνω στο GRNET από UOC κρήτη. στο ίδιο φτπ.σιτε μου μεταφέρει με 1,5ΜΒ/sec . Δηλαδή μια ματρόσκα 6.5GB se 1.2 ώρες. Μάλλον κάτι περιορίζει την γραμμή σου.
ΑΝ είσαι τυχερός, Ένα κόλπο να ξεφύγεις από τον περιορισμό είναι να αλλάξεις το IP σου. πχ αν το συγκεκριμένο IP που έχεις τώρα είχε εντοπιστεί να δημιουργεί προβληματα μπορεί να το περιορίσανε.... Βάλε ένα αλλο IP και κάνε ξανά δοκιμή..
Αν το κάνεις αυτό, να είσαι προετοιμασμένος να δεις τον τοπικό σας admin να έρχεται κατά πάνω σου με ένα τσεκούρι..
Εγώ τουλάχιστον αυτό θα σου έκανα αν άλλαζες IP με το χέρι..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.