Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Εγω μολις προσεξα οτι σβηστηκε ενα θεμα που ανοιξα (Μικρο καραβι ν.2) . Και αυτο μαλιστα ΜΕΤΑ απο συνομιλια που ειχα με τον. Γ.Δ.

Και μετα μιλαμε για να ειμαστε μαζι η απεναντι...

Συνεχιστε ετσι. Για την ωρα δεν θα πω κατι παραπανω γι αυτο

Μπας και περναγες το καβο ντορο?

Αυτο που καταλαβα ειναι οτι και να ρωτησεις, απαντηση δεν θα παρεις, αν δεν θελουν να απαντησουν.

Βλεπεις καμια απαντηση σ' αυτο το thread ή σε καποιο αλλο σχετικα με τα ban, με τους κανονισμους, με τις προειδοποιησεις?

Ειδες καμια απαντηση σε παλαιοτερο thread για τους πωλητες/θυρωρους που κρυβουν την ιδιοτητα τους και χλευαζουν/ειρωνευονται τα αλλα μελη?

Ειδες κανενα σοβαρο επιχειρημα για τις διαγραφες/κλειδωματα?

Αυτο που ειναι τελικα πολυ ανησυχητικο ειναι οι διευκρινησεις με pm.

Re: Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Επειδη κανουμε ερωτησεις αντι να υπομενουμε τις απαντησεις απ'οτι καταλαβα.

Ακόμα και αν αυτός είναι ο λόγος του κλειδώματος είναι τελείως λανθασμένη ενέργεια και το μόνο που
κατάφερε ο Λευτέρης είναι να πετάξει και άλλο λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει με τις ενέργειες του
αδικαιολόγητου μπαναρίσματος.

Ως Γενικός Διαχειριστής ενός forum 9000 μελών το λιγότερο που οφείλει είναι να είναι ψύχραιμος και
να μην ενεργεί εν βρασμώ ψυχής.

Με κλειδώματα και με χαρακτηρισμό των μελών που προβληματίζονται, κόπτονται και στεναχωριούνται
για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο forum που αγαπάνε, ως χαβαλέδων μόνο λύση δεν πρόκειται να βρεθεί.

για να μην ανοίξω άλλο θέμα, και πριν κλειδώσει και τούτο, να πω ότι με θλίβει βαθύτατα η τωρινή κατάσταση. έχω γνώμη για το πού οφείλεται, θεωρώ όμως ότι δεν είναι του παρόντος.

ΥΓ. θα το έγραφα στο "καράβι νο 2", αλλά βούλιαξε ...

ΥΓ. θα το έγραφα στο "καράβι νο 2", αλλά βούλιαξε ...

Δηλαδή;
icon5.gif

Η δικη μου αποψη, ειναι οτι πρεπει να κανουμε ολοι λιγο υπομομη.

(ΜΗΝ ΒΑΡΑΤΕ, εννοω σε αυτην την φαση)

Να δωσουμε λιγο χρονο, σε εκεινους που ειναι αρμοδιοι να απαντησουν.

Και ρε ............ ωρες ωρες με το χερι στην χατζαρα ειμαστε...

Και με συγχωρητε κιολας.

Currently Active Users Viewing This Thread: 23

Μιας και εισαστε πολλοι μαζεμενοι, να ρωτησω κατι ασχετο ???

Επειδη εχω χασει επεισοδια...το μπαναρισμα του Σουρλα προηλθε απο εκεινη την αντιπαραθεση :

To σαιτ του πατερα σου-οι ποιοτικοι- τα σκυλαδικα- η δουλεια που κανεις κλπ κλπ ?

Απο αυτην την κουβεντα προηλθε το μπαναρισμα η απο καποια αλλη που εγινε και αγνοω ?

Παρακαλω να με ενημερωσει αν θελει καποιος με ενα ναι η ενα οχι ...

Υ.Γ Lepton ακομα περιμενω απαντηση στο ερωτημα μου..γιατι εγινα μονο εγω ban ....τοτε...καποτε...

Ειχα ανοιξει και θεμα περι αυτου...το οποιο το εσβησες αστραπιαια...και ειπες οτι θελουμε prive.Εμενα ομως ποτε δεν μου εδωσες εξηγησεις ουτε και πριβε...

Το θεμα αυτο..που εξαφανισες το εχω αποθηκευσει βεβαια στην ηλεκτρονικη του μορφη.

εννοώ ότι υπήρχε θέμα με τον ως άνω τίτλο προ ώρας, αλλά εξαφανίστηκε ...

Μάλιστα.... Και χωρίς να αφήσει ίχνη φαντάζομαι...
icon9.gif

Αυτή η κατάσταση όμως είναι αρρωστημένη... Άποψή μου είναι οτι δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.
Καί δέν μιλάω ΜΟΝΟ για τη ΔΟ...
"Μονός καυγάς δεν γίνεται" λένε στο χωριό μου κι αυτό το βλέπω συνεχώς εδώ μέσα...
Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά ν' αρχίσω να την κάνω σιγά-σιγά γιατί πλέον έχω κουραστεί αφάνταστα... Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανιαρό αυτό το forum, αλλά πάνω απ' όλα φοβερά προβλέψιμο. Κρίμα.
icon8.gif

Ρε Βασίλη εσυ και τα καράβια σου.....
αν δεις καράβι στο βουνό νινι το έχει σύρει
αν το δεις στον πάτο της θάλασσας Δ.Ο το έχει βουλιάξει

Επειδη εχω χασει επεισοδια...το μπαναρισμα του Σουρλα προηλθε απο εκεινη την αντιπαραθεση :

To σαιτ του πατερα σου-οι ποιοτικοι- τα σκυλαδικα- η δουλεια που κανεις κλπ κλπ ?

Απο αυτην την κουβεντα προηλθε το μπαναρισμα η απο καποια αλλη που εγινε και αγνοω ?

Παρακαλω να με ενημερωσει αν θελει καποιος με ενα ναι η ενα οχι ...

Ναι

Re: Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

οχι !!!

Εννοειται, Βαγγελη.
!!!
Μια προσπαθεια αλλαγης κλιματος πηγα να κανω, να αποφορτιστει λιγο η ατμοσφαιρα.

Δυστυχως :-( , οπως λεει και ο Μπαμπης παραπανω,

" Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανιαρό αυτό το forum, αλλά πάνω απ' όλα φοβερά προβλέψιμο. Κρίμα. "

ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΤΕ !!!

Δεν θα κρινω εγω βεβαια αντιδρασεις μελων για αυτο θα αναφερθω μονο στην απαντηση του Σουρλα... χωρις να σημαινει οτι επικρινω το ατομο στο οποιο δοθηκε η απαντηση η αλλα ατομα που συμμετειχαν.

Η απαντηση του Σουρλα ηταν κοσμια... με πολυ μετρημενα λογια για την περισταση..και ειδα οτι εκανε καθε προσπαθεια να μην πυροδοτησει την κατασταση ακομα περισσοτερο.