Μάλιστα.... Και χωρίς να αφήσει ίχνη φαντάζομαι...![]()
Αυτή η κατάσταση όμως είναι αρρωστημένη... Άποψή μου είναι οτι δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.
Καί δέν μιλάω ΜΟΝΟ για τη ΔΟ...
"Μονός καυγάς δεν γίνεται" λένε στο χωριό μου κι αυτό το βλέπω συνεχώς εδώ μέσα...
Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά ν' αρχίσω να την κάνω σιγά-σιγά γιατί πλέον έχω κουραστεί αφάνταστα... Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανιαρό αυτό το forum, αλλά πάνω απ' όλα φοβερά προβλέψιμο. Κρίμα.![]()
ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΤΕ !!!
Η απαντηση του Σουρλα ηταν κοσμια... με πολυ μετρημενα λογια για την περισταση..και ειδα οτι εκανε καθε προσπαθεια να μην πυροδοτησει την κατασταση ακομα περισσοτερο.
Εννοειται, Βαγγελη.
!!!
Μια προσπαθεια αλλαγης κλιματος πηγα να κανω, να αποφορτιστει λιγο η ατμοσφαιρα.
Δυστυχως :-( , οπως λεει και ο Μπαμπης παραπανω,
" Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανιαρό αυτό το forum, αλλά πάνω απ' όλα φοβερά προβλέψιμο. Κρίμα. "
Μήπως τόχει σώσει κανείς να μας το δώσει να το διαβάσουμε ή να το αναρτήσει κάπου , για να λάβουμε γνώση και όσοι δεν πήραμε χαμπάρι τι έγινε ;
Ας μας πει πρωτα καποιος υπευθυνος για ποιο λογο και για πιο ποστ ακριβως εγινε το ban...!!!
Θα μπορουσε ενα υπευθυνος να αναφερει το ακριβες ποστ ? Ας αναφερει...τον προλογο..μερικοι εχουμε καλη μνημη ...
ενθυμούμενοι τι μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια (λέω χρόνια, γιατί για μένα αποτελεί τη φυσική συνέχεια του avforum)
πλάκα σου'κανα κι εγώ ρε Ντίνο ...
Δυστυχώς, Βαγγέλη, παρόλο που κάποιοι θέλουμε να παραμένουμε ρομαντικοί, το avclub δεν έχει καμία σχέση με το avforum. Σε κάποια είναι καλύτερο, σε άλλα είναι χειρότερο, όμως κάθε φορά που δείχνει να γίνεται ένα βήμα προς τα εμπρός, κάνουμε και δύο προς τα πίσω.
εγώ πάλι νομίζω ότι ΤΩΡΑ, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να μείνουμε και να στηρίξουμε τούτο το χώρο, ενθυμούμενοι τι μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια (λέω χρόνια, γιατί για μένα αποτελεί τη φυσική συνέχεια του avforum) και ο καλύτερος τρόπος είναι η εγγραφή στο σωματείο (αν θες ν' αλλάξεις κάτι το παλεύεις, δεν το παρατάς). σαφέστατα οι συνθήκες μοιάζουν ως μη ευνοϊκές, πλην όμως, αφού αντέχει - για μένα - 8 χρόνια κοντά, μπορεί ν'αντέξει κι άλλα. ας καλύψουμε τις αδυναμίες του χώρου με τη διάθεσή μας για βελτίωση των συνθηκών (εννοείται ότι όροι όπως 100 για εγγραφή και 3 ως 5 χρόνια για αλλαγή προσώπων στη διοίκηση του σωματείου αποτελούν σοβαρή τροχοπέδη, κι ας το σκεφτούν οι ιθύνοντες που νοιάζονται για την πρόοδο αυτού του χώρου ...)
Δυστυχώς, Βαγγέλη, παρόλο που κάποιοι θέλουμε να παραμένουμε ρομαντικοί, το avclub δεν έχει καμία σχέση με το avforum. Σε κάποια είναι καλύτερο, σε άλλα είναι χειρότερο, όμως κάθε φορά που δείχνει να γίνεται ένα βήμα προς τα εμπρός, κάνουμε και δύο προς τα πίσω.
κάντο να έχει, Νίκο, στηρίζοντας τα καλά του στοιχεία ...
Εγινε τιποτα αλλο ρε σεις??
Βλεπω banned και στον Σωκρατιδη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.