Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Εκτος αν δοθηκε και αλλη απαντηση αργοτερα...πραγμα που το θεωρω απιθανο μια και ακολουθησε συγνωμη...αλλα παλι..εδω απο τα πολλα σβησιματα ..χανεις κανεις το μπουσουλα...

Μάλιστα.... Και χωρίς να αφήσει ίχνη φαντάζομαι...
icon9.gif

Αυτή η κατάσταση όμως είναι αρρωστημένη... Άποψή μου είναι οτι δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.
Καί δέν μιλάω ΜΟΝΟ για τη ΔΟ...
"Μονός καυγάς δεν γίνεται" λένε στο χωριό μου κι αυτό το βλέπω συνεχώς εδώ μέσα...
Προσωπικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά ν' αρχίσω να την κάνω σιγά-σιγά γιατί πλέον έχω κουραστεί αφάνταστα... Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανιαρό αυτό το forum, αλλά πάνω απ' όλα φοβερά προβλέψιμο. Κρίμα.
icon8.gif

εγώ πάλι νομίζω ότι ΤΩΡΑ, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να μείνουμε και να στηρίξουμε τούτο το χώρο, ενθυμούμενοι τι μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια (λέω χρόνια, γιατί για μένα αποτελεί τη φυσική συνέχεια του avforum) και ο καλύτερος τρόπος είναι η εγγραφή στο σωματείο (αν θες ν' αλλάξεις κάτι το παλεύεις, δεν το παρατάς). σαφέστατα οι συνθήκες μοιάζουν ως μη ευνοϊκές, πλην όμως, αφού αντέχει - για μένα - 8 χρόνια κοντά, μπορεί ν'αντέξει κι άλλα. ας καλύψουμε τις αδυναμίες του χώρου με τη διάθεσή μας για βελτίωση των συνθηκών (εννοείται ότι όροι όπως 100€ για εγγραφή και 3 ως 5 χρόνια για αλλαγή προσώπων στη διοίκηση του σωματείου αποτελούν σοβαρή τροχοπέδη, κι ας το σκεφτούν οι ιθύνοντες που νοιάζονται για την πρόοδο αυτού του χώρου ...)

Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΤΕ !!!

Η απαντηση του Σουρλα ηταν κοσμια... με πολυ μετρημενα λογια για την περισταση..και ειδα οτι εκανε καθε προσπαθεια να μην πυροδοτησει την κατασταση ακομα περισσοτερο.

Μήπως τόχει σώσει κανείς να μας το δώσει να το διαβάσουμε ή να το αναρτήσει κάπου , για να λάβουμε γνώση και όσοι δεν πήραμε χαμπάρι τι έγινε ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Εννοειται, Βαγγελη.
!!!
Μια προσπαθεια αλλαγης κλιματος πηγα να κανω, να αποφορτιστει λιγο η ατμοσφαιρα.

Δυστυχως :-( , οπως λεει και ο Μπαμπης παραπανω,

" Έχει αρχίσει να γίνεται λίγο ανιαρό αυτό το forum, αλλά πάνω απ' όλα φοβερά προβλέψιμο. Κρίμα. "

πλάκα σου'κανα κι εγώ ρε Ντίνο ...

Re: Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Μήπως τόχει σώσει κανείς να μας το δώσει να το διαβάσουμε ή να το αναρτήσει κάπου , για να λάβουμε γνώση και όσοι δεν πήραμε χαμπάρι τι έγινε ;

Ας μας πει πρωτα καποιος υπευθυνος για ποιο λογο και για πιο ποστ ακριβως εγινε το ban...!!!

Θα μπορουσε ενα υπευθυνος να αναφερει το ακριβες ποστ ? Ας αναφερει...τον προλογο..μερικοι εχουμε καλη μνημη ...

Εγώ πάντως, βάσει αυτών που διαβάζω πάντα, θα περίμενα μία καλύτερη διαχείριση των "κρίσεων" και όχι σπασμωδικές κινήσεις.

Άλλωστε, ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται. ;)

Η εικόνα που έχω μέχρι αυτήν τη στιγμή, δυστυχώς αυτή είναι. :nounder:

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Ας μας πει πρωτα καποιος υπευθυνος για ποιο λογο και για πιο ποστ ακριβως εγινε το ban...!!!

Θα μπορουσε ενα υπευθυνος να αναφερει το ακριβες ποστ ? Ας αναφερει...τον προλογο..μερικοι εχουμε καλη μνημη ...

Νομιζω οτι το ban εγινε βασει της απαντησης στο pm

εγώ έθεσα τα παρακάτω ερωτήματα-ποστ στον Lepton με pm και περιμένω απάντηση

(βλέπε bold)

Kokar post 11
Σαν αφορμή κύριες και κύριοι της διαχείρισης όπως βλέπετε πολλά μέλη δεν
γνωρίζουν ότι ο Σουρλας έγινε ΒΑΝ.
Για αυτό είμαι και εγώ της άποψης να αναφέρετε όταν ένα μέλος γίνετε ΒΑΝ
τον λόγο που έγινε ΒΑΝ καθώς και την χρονική διάρκεια
Τόσο δύσκολο είναι αυτό ?
Γιατί το κρατάτε κρυφό και λέτε όποιος έχει απορίες να σας στείλει ΡΜ ?

Sphinx post 12
Εγώ δεν καταλαβαίνω:
1. Γιατί σβύνονται τα ποστς, αφου μόνο έτσι μπορεί να καταλάβει "τ ατοπήματα", ο ιδιος και οι άλλοι.
2. Γιατί δεν υπάρχει ανακοίνωση ποιός έγινε μπαν και γιατί βέβαια και για πόσο χρονικό διάστημα..Αλήθεια ο χρόνος του μπαν πως καθορίζεται?

Kokar post 22
θα μπορούσε να ξαναβγεί στον "αέρα" ο επίμαχος διάλογος και να κρίνουν όσα
μέλη δεν πρόλαβαν να τον διαβάσουν.

αλλά αυτό θέλει πολλά κιλά …….

Browser post 53
δ) Συνεχιζόμενες παραβάσεις των Όρων Χρήσης, θα συνεπάγονται προσωπικές επιπλήξεις των χρηστών που προβαίνουν σε αυτές, και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αυτών μετά από 3 ανάλογα μηνύματα, απαγόρευση πρόσβασης [Ban] στον χρήστη για μία βδομάδα, ή και περισσότερο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και ανάλογα με την περίσταση.
Τα παραπανω ισχυουν η οχι ??

Browser post 55
ε) Ενέργειες των συντονιστών που αφορούν δημοσιεύσεις (Μετακίνηση, κλείδωμα κλπ) θα γίνονται αυτόνομα και άμεσα από τον εκάστοτε Συντονιστή. Ενέργειες που αφορούν χρήστες θα γίνονται κατόπιν ενημέρωσης μεταξύ των Συντονιστών όταν πρόκειται για επίπληξη, και κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των Συντονιστών όταν πρόκειται για απαγόρευση πρόσβασης [Ban] σε κάποιον χρήστη.
Ευθυνη να αιτιολογησεις την προτροπη σου για μπαν ισως, για το μπαν ομως?
....εαν ισχυουν οι κανονισμοι παντα !

kokar poet 57
Λευτέρη αφού δεν είχες πρόσβαση στο Internet πως έμαθες την φάση
μεταξύ Σουρλα και Μπελλου ? σου την μετέφερε κάποιος?

Browser post 64
Εμενα δεν με απασχολει για το αν αντιμετωπιστηκε ο Σπυρος "ειδικα" η οχι, δεν με αφορα.
Η ερωτηση ειναι , εφαρμοζονται οι κανονισμοι η οχι ?
Browser post 68
Επισης , αν εχει γινει μια παρατηρηση για ταδε θεμα περσι , ισχυει και για φετος?

Για όλα υπάρχουν υποθέτω εξηγήσεις.

Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει σε όλα διαφάνεια. Ιδιαίτερα για μας τους νέους εδώ που καταλαβαίνουμε πιο δύσκολα τα πράγματα, και το τι έχει συμβεί...

Με άλλα λόγια...τί έγινε ρε παιδιά?:ears:

Ειναι προφανέστατο ότι είμαστε γραμμένοι στα αρχαιότερα των υποδυμάτων τους.
Απίστευτη (κακο) διαχείριση εξουσίας κύριοι..:tdown:
Μάθετε επιτέλους, να τηρείτε τους κανονισμούς που εσείς φτιάξατε.
Ναι! και δεν φεύγω, αν και αρκετά νέος εδω μέσα, γιατί κυκλοφορούν ακόμη
πολλοί ενδιαφέροντες άνθρωποι.

Περιμένω....

Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

ενθυμούμενοι τι μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια (λέω χρόνια, γιατί για μένα αποτελεί τη φυσική συνέχεια του avforum)

Δυστυχώς, Βαγγέλη, παρόλο που κάποιοι θέλουμε να παραμένουμε ρομαντικοί, το avclub δεν έχει καμία σχέση με το avforum. Σε κάποια είναι καλύτερο, σε άλλα είναι χειρότερο, όμως κάθε φορά που δείχνει να γίνεται ένα βήμα προς τα εμπρός, κάνουμε και δύο προς τα πίσω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

πλάκα σου'κανα κι εγώ ρε Ντίνο ...

καλα, δεν το πηρα σαν παρατηρηση.

Απλα, σαν "πατημα"να πω αυτο που ειπα μετα.
:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Δυστυχώς, Βαγγέλη, παρόλο που κάποιοι θέλουμε να παραμένουμε ρομαντικοί, το avclub δεν έχει καμία σχέση με το avforum. Σε κάποια είναι καλύτερο, σε άλλα είναι χειρότερο, όμως κάθε φορά που δείχνει να γίνεται ένα βήμα προς τα εμπρός, κάνουμε και δύο προς τα πίσω.

κάντο να έχει, Νίκο, στηρίζοντας τα καλά του στοιχεία ...

Αγαπητή (δεν ξέρω για πόσο ακόμα) Δ.Ο.

Λευτέρη, σου έστειλα ένα pm και περιμένω απάντηση.

Ευχαριστώ

εγώ πάλι νομίζω ότι ΤΩΡΑ, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να μείνουμε και να στηρίξουμε τούτο το χώρο, ενθυμούμενοι τι μας έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια (λέω χρόνια, γιατί για μένα αποτελεί τη φυσική συνέχεια του avforum) και ο καλύτερος τρόπος είναι η εγγραφή στο σωματείο (αν θες ν' αλλάξεις κάτι το παλεύεις, δεν το παρατάς). σαφέστατα οι συνθήκες μοιάζουν ως μη ευνοϊκές, πλην όμως, αφού αντέχει - για μένα - 8 χρόνια κοντά, μπορεί ν'αντέξει κι άλλα. ας καλύψουμε τις αδυναμίες του χώρου με τη διάθεσή μας για βελτίωση των συνθηκών (εννοείται ότι όροι όπως 100 για εγγραφή και 3 ως 5 χρόνια για αλλαγή προσώπων στη διοίκηση του σωματείου αποτελούν σοβαρή τροχοπέδη, κι ας το σκεφτούν οι ιθύνοντες που νοιάζονται για την πρόοδο αυτού του χώρου ...)

Εγω ξερω οτι αυτος ο χωρος ολο ζηταει στηριξη (απο τηλεφωνου) κι επιστρεφει μουτζες. Κε περισσοτερες σε αυτους που του την προσφερουν. Νισαφι....

+1

κάντο να έχει, Νίκο, στηρίζοντας τα καλά του στοιχεία ...

Αστο Βαγγελη. Αργησες λιγακι. Αστο....

Τελικα το μικρο καραβι ν.2 μπορει να μετατραπηκε σε... υποβρυχιο, ισως γιατι το ανοιξε ο ετερος (η επομενος) στοχος.... αλλα τελικα εδω γραφονται δυσκολοτερα ....πραγματα που χρηζουν απαντησεων. Τελικα δεν βυθιζονται ολα ε? Η μηπως ολα οσα ακουγονται τα γραφει ο Σωκρατιδης Λευτερη?