Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Βλέπω τώρα να γίνονται λαλίστατοι κάποιοι, που ενω μιά σειρά αδέξιων (κομψά) χειρισμών τους στο παρελθόν ξεσήκωσε θύελλα εδώ μέσα, φτάσαν στο σημείο να "κατεβάζουν" και γραμμή για την εξέλιξη του φόρουμ..
Μάλιστα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Tωρα που σας βρηκα και εχετε χρονο σας επαναφερω μια ερωτηση που σας εκανα και δεν απαντηθηκε:

Aυτα τα χαρακτηριστικα αγαπητε Dipie ,τα εχετε ασπαστει εσεις πρωτοι απ'ολους ,οταν παραβηκατε τους κανονισμους και πλειοψηφισατε υπερ του αντικανονικου μπαναρισματος του μελους Σουρλας χωρις να προβειτε ως οφειλατε σε προειδοποιηση ??

Εγω γιατι να μην υποθεσω οτι το μενος καποιων απο εσας που ειστε οι θεματοφυλακες και κριτες εδω μεσα σας προετρεψε να προσπερασετε τους κανονισμους για να δωσετε τροφη στην εμπαθεια και τον εγωισμο?

Ε??

Γιατί κακώς το υποθέτετε.Δεν υπάρχει εμπάθεια για κανέναν.

Επιτρέψτε μου να πώ ότι τα δικά σας σχόλια δείχνουν εμπαθεια κι όχι καλή θέληση.Υποθέσεις μειωτικές-προσβλητικές για ανθρώπους που δεν ξέρετε;

Τι νομίζετε ότι είναι εδώ;Ενα χομπίστικο φόρουμ είναι.Τι νομίζετε ότι κάνουμε;
Το έχω ξαναγράψει.Η ζωή κι επιτυχία στην ζωή,ή επιβίωση με αξιοπρέπεια είναι έξω απο εδώ.Τι σενάρια εσωκομματικής πάλης και συνωμοσιολογίας είναι αυτά;Τι σχέση μπορούν να έχουν όλα όσα υποθέτετε μ' αυτόν τον χώρο;
Εν πάση περιπτώσει όσα φαντάζεσθε δεν με αφορούν...

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ :

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=449251#post449251

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ...ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.

μάλλον θα πάει με τα καινούργια επεισόδια του lost η απάντηση !!!!!

Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Προσωπικά εκτιμώ την προσφορά και τις πεποιθήσεις,που εκφράζει.Ανάλογες έχω κι εγώ.
Ωστόσο,τι δουλειά είχε να επιτεθεί απρόκλητα στον Μπέλλο,που ήταν σε αντιπαράθεση με τον Kosh επειδή ο 2ος έθιξε τον 1ο;Ποιός απο εμάς κι αυτός επόμενα που το έκανε,έχει το δικαίωμα να καθωρίζει "ποιοτικά στάνταρντς" για τους άλλους,αλλά και για το φόρουμ ολόκληρο και με βάση την προσωπική του άποψη να χαρακτηρίζει μειωτικά και να θέλει να καλουπώσει τους άλλους και το φόρουμ;Γιατί αυτό έκανε και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Κατ'αρχην για να ξεκαθαρισουμε 2 πραγματα.

Εθιξα τον Μπελλο επειδη κατα την γνωμη μου παρενεβη σε μια σημαντικη για το φορουμ συζητηση οχι μονο μην προσθετοντας κατι αλλα αποπροσανατολιζοντας τους αναγνωστες.
Ειναι κατι που προσπερνας ευκολα σε μια συζητηση ψυχαγωγικου χαρακτηρα αλλα οχι ουσιας.
Αυτη ηταν η κριση μου και αυτο εκανα οπως πολλοι απο εσας κανουν καθε μερα και να μην με φερετε στη δυσκολη θεση να φερω παραδειγματα ατιμωρησιας .

Και ο χαρακτηρισμος "ποιοτικοι" του Μπελλου ειναι επισης ρατσιστικος και προσπαθεια καλουπωσης των απο κει και των απο δε.

Εξω απο εδω και απο εμας.

Και το οτι ο Σπυρος το εχει ξανακανει τι σημαινει?
Τιμωρουμαστε αναδρομικα?
Αν ειναι ετσι εγω και ο Ντοκ που εχουμε ανταλλαξει πολλες φορες του κοσμου τα κοσμητικα θα πρεπει να μπαναριστουμε για 3-4 χρονια.

Αν ειστε σοβαροι και οχι σοβαροφανεις αφου βγαλατε την ανακοινωση για "σκληρη" σταση απο δω και περα το κανετε για ολους και χωρις διακρισεις.

Η μπαν και στους 3 μας η σε κανεναν.

Ασε που αν δεν κανω λαθος χρονικα η ανακοινωση επεται των γεγονοτων.........

Αν δεν είναι αυτό έπαρση τι είναι;Την ίδια έπαρση,είχε κι η απάντησή του στον Λευτέρη-έναν άνθρωπο εξόχως ήρεμο-δημοκρατικό και με διαρκή "αλεργία" για τα ban-που ωστόσο για πρώτη φορά αναγκάστηκε να προτείνει ban για μέλος...

Θα ηταν πιο σωστο να χαρακτηριζουμε καποιον οταν μπορει να απαντησει και να μην δημιουργουμε εντυπωσεις.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Γιατί κακώς το υποθέτετε.Δεν υπάρχει εμπάθεια για κανέναν.

Επιτρέψτε μου να πώ ότι τα δικά σας σχόλια δείχνουν εμπαθεια κι όχι καλή θέληση.Υποθέσεις μειωτικές-προσβλητικές για ανθρώπους που δεν ξέρετε;

Τι νομίζετε ότι είναι εδώ;Ενα χομπίστικο φόρουμ είναι.Τι νομίζετε ότι κάνουμε;
Το έχω ξαναγράψει.Η ζωή κι επιτυχία στην ζωή,ή επιβίωση με αξιοπρέπεια είναι έξω απο εδώ.Τι σενάρια εσωκομματικής πάλης και συνωμοσιολογίας είναι αυτά;Τι σχέση μπορούν να έχουν όλα όσα υποθέτετε μ' αυτόν τον χώρο;
Εν πάση περιπτώσει όσα φαντάζεσθε δεν με αφορούν...

Δεν εχω καμμια βεβαιοτητα, μην βγαζετε συμπερασματα αγαπητε.
Και πραγματικα θαθελα τα γεγονοτα να με διαψευσουν.

Ομως πως αλλιως να εξηγησω οτι παρθηκε αποφαση καταπατησης των κανονισμων για ενα μελος μονο ? δεν ειναι περιεργο?

Για την χρηση του φορουμ με βρισκετε συμφωνο.

Ελπιζω μαζι μας να συμφωνουν και ολοι οι αλλοι.

Από τεχνικό φόρουμ γίναμε συνδικαλιστικοεπαναστατικό φόρουμ. Μπράβο μας, ένθεν και ένθεν.:SFGSFGSF:

μάλλον θα πάει με τα καινούργια επεισόδια του lost η απάντηση !!!!!

Θα δειξει....

Αν γινει ετσι τοτε οσα εχουν ειπωθει αυτες τις μερες απο τους αρμοδιους δεν θα εχουν καμμια μα καμμια αξια .

Από τεχνικό φόρουμ γίναμε συνδικαλιστικοεπαναστατικό φόρουμ.

έχετε πάντα το χρόνο να προβείτε σε εκκαθαρίσεις...να επανεφέρετε το πράγμα στον ορθό δρόμο -bye-

τεχνικό φόρουμ είπατε; Πώς ακριβώς το εννοείτε αυτό; :chinscratch:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ :

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=449251#post449251

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΡΛΑ...ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.

Η επίμαχη δημοσίευση διεγράφη αμέσως μόλις υπέπεσε στην αντίληψή μου, κατόπιν της υπόδειξής σου στο παρόν θρεντ, και εστάλη στον συντάκτη της η σχετική ειδοποίηση και παρατήρηση. Ωστόσο και αυτή η υπόδειξή σου αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του κανονισμού ("επικοινωνία με διαχειριστές κλπ" περ. η´). Δεν υπάρχει άγρυπνος φρουρός επί 24ώρου βάσεως ώστε να βλέπει ό,τι γράφεται ακόμη και στις 2:30 το πρωί. Ειδικά ένας διαχειριστής με οικογένεια και 2 παιδιά.
Τι πιο απλό, αναφορά του προσβλητικού μηνύματος στον αρμόδιο διαχειριστή, ώστε να το δει και να παρέμβει.

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί, διότι θα σταλεί και 2η προειδοποίηση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

έχετε πάντα το χρόνο να προβείτε σε εκκαθαρίσεις...να επανεφέρετε το πράγμα στον ορθό δρόμο -bye-

τεχνικό φόρουμ είπατε; Πώς ακριβώς το εννοείτε αυτό; :chinscratch:

Αγαπητέ Κώστα στις δημοκρατίες τις αποφάσεις τις παίρνει η πλειοψηφία. Δεν φτάνουν οι μεμονωμένες φωνές που διαφωνούν για να γίνουν οι "εκκαθαρίσεις" όπως τις αποκαλείς, (αν και δεν υϊοθετώ πλήρως την συγκεκριμένη λέξη) .

Οσον αφορά το νόημα του τεχνικού (στην ευρύτερη έννοια του) φόρουμ, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη εξήγηση. AVClub είμαστε, άρα πρόκειται για ένα εξειδικευμένο φόρουμ αφιερωμένο στον ήχο και την εικόνα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

AVClub είμαστε, άρα πρόκειται για ένα εξειδικευμένο φόρουμ αφιερωμένο στον ήχο και την εικόνα.

Aυτό, Μιχάλη, το λές εσύ. Για κάποιους από εμάς ο ήχος και η εικόνα έχουν και κάποιες άλλες διαστάσεις. Πολύ πιο σημαντικές, αν θέλεις, από την καθαρά τεχνική τους υπόσταση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Οσον αφορά το νόημα του τεχνικού (στην ευρύτερη έννοια του) φόρουμ, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη εξήγηση. AVClub είμαστε, άρα πρόκειται για ένα εξειδικευμένο φόρουμ αφιερωμένο στον ήχο και την εικόνα.

Δεν νομίζω. Χομπίστες είμαστε το 90%

Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει πως πλέον βγαίνει νόημα στο νήμα?

Καταλήξαμε να περιμένουμε τι θα γράψει ο άλλος, να πιαστούμε από μια λέξη (να την βάλουμε και σε bold), για να του την πούμε...

Οι συζητήσεις περί του ban δεν έχουν θέση σε αυτό το θέμα. Υπάρχει το κατάλληλο για να διατυπώσετε τις θέσεις σας. Το παρόν έχει να κάνει μόνο με την παράκλησή μου να μείνουμε στα pm, η οποία πλέον δεν υφίσταται, άρα και το θέμα δεν έχει λόγο να συνεχίσει.

Αλλά επειδή εδώ διατυπώθηκαν κάποιες απορίες σχετικά με τις τοποθετήσεις των άλλων διαχειριστών, μερικές απαντήσεις:

Για πολλοστή φορά, το ban το πρότεινα εγώ, μετά από θέμα που προέκυψε στην κατηγορία που διαχειρίζομαι και χειρίστηκα προσωπικά. Μέχρι να τεθεί η πρόταση στη Δ.Ο., η μόνη γνώμη που υπολόγισα είναι αυτή που όφειλα, του Α.Γ.Δ. Επομένως η ευθύνη απάντησης βαρύνει εμένα.

Το πως αντιμετώπισαν οι διαχειριστές την πρότασή μου και με ποιο σκεπτικό ψήφισαν αφορά πιθανώς τους προσωπικούς τους φίλους και τα μέλη του Σωματείου. Για τους πρώτους υπάρχουν τα τηλέφωνα και τα pm. Για τους δεύτερους, η σχετική κατηγορία ανοίγει εντός των ημερών.

Τέλος, στον φίλο μου το Βαγγέλη υπενθυμίζω ότι οι παρατηρήσεις του δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα, αφού σε αυτήν την περίπτωση εγώ ο ίδιος δήλωσα πως αδιαφόρησα για τους συγκεκριμένους κανονισμούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Aυτό, Μιχάλη, το λές εσύ. Για κάποιους από εμάς ο ήχος και η εικόνα έχουν και κάποιες άλλες διαστάσεις. Πολύ πιο σημαντικές, αν θέλεις, από την καθαρά τεχνική τους υπόσταση.

Κώστα δεν διαφωνώ. Γι' αυτό άλλωστε μίλησα στην δεύτερη δημοσίευσή μου προσθέτοντας την ευρύτερη έννοια του όρου. Ούτε εμένα θα μου άρεσε ένα φόρουμ ξερό και τεχνικό έστω κι αν στην βάση του αυτό είναι. Είμαστε άνθρωποι σκεπτόμενοι πριν από χομπίστες.

Φαντάζομαι όμως ότι ούτε κι εσένα, όπως κι εμένα δεν σε ευχαριστεί η παρούσα κατάσταση, ένθεν και ένθεν.

Δεν νομίζω. Χομπίστες είμαστε το 90%
Δημήτρη μου όταν λέω εξειδικευμένο το εννοώ από την χομπίστικη πλευρά του φυσικά. Γι' αυτό άλλωστε έχουμε μία εκτός θέματος κατηγορία και όλες οι υπόλοιπες σε "εξειδικευμένη" θεματολογία.

η εκλεγμένη πλειοψηφία εννοείς, υποθέτω...
Προφανώς. Εγώ πλέον μιλάω μόνον για το σωματείο. Αλλωστε έχω δηλώσει ευθαρσώς πως θεωρώ ότι η έννοια της ΔΟ σας θεσμός έχει φθαρεί και δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης, διαχωρίζοντας από καιρό την θέση μου. Οταν με το καλό έρθεις στα του σωματείου θα το διαπιστώσεις και ιδίοις όμασι.

Οι συζητήσεις περί του ban δεν έχουν θέση σε αυτό το θέμα. Υπάρχει το κατάλληλο για να διατυπώσετε τις θέσεις σας. Το παρόν έχει να κάνει μόνο με την παράκλησή μου να μείνουμε στα pm, η οποία πλέον δεν υφίσταται, άρα και το θέμα δεν έχει λόγο να συνεχίσει.

Αλλά επειδή εδώ διατυπώθηκαν κάποιες απορίες σχετικά με τις τοποθετήσεις των άλλων διαχειριστών, μερικές απαντήσεις:

Για πολλοστή φορά, το ban το πρότεινα εγώ, μετά από θέμα που προέκυψε στην κατηγορία που διαχειρίζομαι και χειρίστηκα προσωπικά. Μέχρι να τεθεί η πρόταση στη Δ.Ο., η μόνη γνώμη που υπολόγισα είναι αυτή που όφειλα, του Α.Γ.Δ. Επομένως η ευθύνη απάντησης βαρύνει εμένα.

Το πως αντιμετώπισαν οι διαχειριστές την πρότασή μου και με ποιο σκεπτικό ψήφισαν αφορά πιθανώς τους προσωπικούς τους φίλους και τα μέλη του Σωματείου. Για τους πρώτους υπάρχουν τα τηλέφωνα και τα pm. Για τους δεύτερους, η σχετική κατηγορία ανοίγει εντός των ημερών.

Τέλος, στον φίλο μου το Βαγγέλη υπενθυμίζω ότι οι παρατηρήσεις του δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα, αφού σε αυτήν την περίπτωση εγώ ο ίδιος δήλωσα πως αδιαφόρησα για τους συγκεκριμένους κανονισμούς.

Τι εννοείς με αυτό που έκανα bold Λευτέρη ?????

αφού σε αυτήν την περίπτωση εγώ ο ίδιος δήλωσα πως αδιαφόρησα για τους συγκεκριμένους κανονισμούς.

Συγνωμη που καταπιαστηκα απο μια φραση οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω αλλα τη θεωρω σημαντικη.Αφου αδιαφορησες σε μια περιπτωση τι μας κανει να πιστευουμε οτι δεν θα αδιαφορησεις και σε μια αλλη ?

Σε οποιοδηποτε αλλο κανονισμο..αφου τους εφαρμοζεις υποκειμενικα..

Last edited:
Aν καποιοι κανονισμοι δεν ειναι ΣΩΣΤΟΙ θα πρεπει να αλλαξουν , για να μην ερχονται μερικοι στη δυσκολη ισως θεση να αδιαφορουν για αυτους η να τους εφαρμοζουν κατα την προσωπικη τους κριση , αναλογα την περισταση.