Οι συζητήσεις περί του ban δεν έχουν θέση σε αυτό το θέμα. Υπάρχει το κατάλληλο για να διατυπώσετε τις θέσεις σας. Το παρόν έχει να κάνει μόνο με την παράκλησή μου να μείνουμε στα pm, η οποία πλέον δεν υφίσταται, άρα και το θέμα δεν έχει λόγο να συνεχίσει.
Αλλά επειδή εδώ διατυπώθηκαν κάποιες απορίες σχετικά με τις τοποθετήσεις των άλλων διαχειριστών, μερικές απαντήσεις:
Για πολλοστή φορά, το ban το πρότεινα εγώ, μετά από θέμα που προέκυψε στην κατηγορία που διαχειρίζομαι και χειρίστηκα προσωπικά. Μέχρι να τεθεί η πρόταση στη Δ.Ο., η μόνη γνώμη που υπολόγισα είναι αυτή που όφειλα, του Α.Γ.Δ. Επομένως η ευθύνη απάντησης βαρύνει εμένα.
Το πως αντιμετώπισαν οι διαχειριστές την πρότασή μου και με ποιο σκεπτικό ψήφισαν αφορά πιθανώς τους προσωπικούς τους φίλους και τα μέλη του Σωματείου. Για τους πρώτους υπάρχουν τα τηλέφωνα και τα pm. Για τους δεύτερους, η σχετική κατηγορία ανοίγει εντός των ημερών.
Τέλος, στον φίλο μου το Βαγγέλη υπενθυμίζω ότι οι παρατηρήσεις του δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα, αφού σε αυτήν την περίπτωση εγώ ο ίδιος δήλωσα πως αδιαφόρησα για τους συγκεκριμένους κανονισμούς.