Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Εννοείται ότι οι τοποθετήσεις του Λευτέρη εκφράζουν ολόκληρη τη ΔΟ.

Εκφραζουν?

Εννοω πως το οτι μια ειναι η αποφαση δεν σημαινει απαραιτητα πως ολοι εχετε την ιδια αποψη...

Κι εγω θαθελα να ακουσω και αλλες αποψεις πλην της γενικης Φωνης.

Θεωρώ -διορθωσέ με αν κανω λαθος- πως σε μια συλλογικη αποφαση οπως ειναι το ban του κυριου Σούρλα, δε θα έπρεπε να ειναι ο μονος που απαντα σε ενα κατεβατό μηνυμάτων σε 2 και παραπανω διαφορετικα νηματα.

Θεωρώ επίσης ασχημο, να μην τον εχει στηριξει δημοσια κανενα μελος της ΔΟ (τουλαχιστον στα νηματα που αφορουν το παραπάνω θεμα).

Επαναλαμβάνω διότι μάλλον δεν γίνομαι αντιληπτός.

Είναι ο Γενικός Διαχειριστής, ο επικεφαλής της ομάδας των διαχειριστών και μόνος αρμόδιος να ανακοινώνει μία συλλογική απόφαση και να δώσει ενδεχομένως εξηγήσεις για αυτή. Οι διαχειριστές ως τι να τοποθετηθούν; Να καταθέσουν την προσωπική τους άποψη περί του εάν καλώς έπρεπε κλπ;

Η δε στήριξη είναι ακριβώς αυτή, ότι τιμώντας τη θέση του ως Γενικού Διαχειριστή, δεν υφαρπάζει κανείς αρμοδιότητες ανήκουσες στον ίδιο.
Το εάν τούτο κάποιοι το ερμηνεύουν ως ατολμία, δεν με αφορά.

Aφου το τραβηξαμε που το τραβηξαμε το θεμα..δεν μας λετε..ποσοι ψηφοι ηταν κατα και ποσοι υπερ ? Απο την ΔΟ,...η μηπως και αυτο ειναι κρατικο μυστικο ?

Γιατι πιστευω οτι με τα λαθη που γινονται,θα γινει καποια στιγμη το μπαμ?Και μετα δεν θα μπορει να μαζευτει.

Οσον αφορα για το θεμα του μπαναρισμαστου του Σπυρου πιστευω οτι δεν επρεπε να γινει.

Aφου το τραβηξαμε που το τραβηξαμε το θεμα..δεν μας λετε..ποσοι ψηφοι ηταν κατα και ποσοι υπερ ? Απο την ΔΟ,...η μηπως και αυτο ειναι κρατικο μυστικο ?

Δε νομίζω να σας αφορούν οι λεπτομέρειες των διαδικαστικών, όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων από τη διαχειριστική ομάδα.

Αν θέλετε πραγματικά να επηρεάσετε με τη γνώμη σας τη μέθοδο διαχείρισης και τη γραμμή πλεύσης, κάντε αίτηση για το σωματείο.

Το σωματείο είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.

Μιλάω στον πληθυντικό, διότι απευθύνομαι σε όλους όσους έχουν τις ίδιες απορίες.

Κρατικο μυστικο ... καλα τα λες meletov

Τέτοιου τύπου ερωτησεις θέτεις , τέτοιου είδους απαντήσεις θα παίρνεις

Αν ο όρος πλεοψηφια δεν σε καλύπτει δεν έχω να πω κάτι παραπάνω.

Τώρα τα περί ατολμίας καλυτέρα να μην τα κρίνω.

Last edited:
Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Originally Posted by Lepton
Ενώ ο κανονισμός απαγορεύει να γίνονται κρίσεις σε διαχειριστικά θέματα,

.τότε πρέπει ν'αλλάξει ο κανονισμός που επιτρέπει σε οποιονδήποτε διαχειριστή να λειτουργεί όπως του έρθει στο κεφάλι και να μη δέχεται κριτική, ακόμη κι ο πρωθυπουργός της χώρας δέχεται κριτική, και μάλιστα ανελέητη. τούτο δηλώνει τη δημοκρατία, το δικαίωμα της κριτικής

Ενώ ο κανονισμός δεν υποχρεώνει τους διαχειριστές σε απαντήσεις πέραν του εμπλεκόμενου,

κι αυτός ο κανονισμός πρέπει ν'αλλάξει, προστατεύεται Ο ΙΔΙΟΣ ο διαχειριστής όταν απαντά σε θέματα στα οποία, αν δεν απαντήσει, θα δώσει το δικαίωμα στα μέλη να τον χαρακτηρίσουν, πιθανώς άδικα.

Ενώ ο κανονισμός απαγορεύει τις ειρωνείες,

δηλαδή, αν θέλω εγώ ν'απαντήσω με ειρωνικό μήνυμα σε κάποιον οικείο μου, μέλος του φόρουμ, με καλή διάθεση, για πείραγμα, θα φάω ban; μήπως πρέπει να γίνει πιο σαφής και τούτος ο κανονισμός;

άποψη ... και σύμφωνα με τον πρώτο αναφερόμενο κανονισμό στο quote μου, λόγω σχολιασμού μου σε διαχειριστικά θέματα, περιμένω το ban ...

1.
Bαγγελη θεωρείς ότι έγινε καθαρά κριτική.
Αν ναι, ειδές σε όλα τα μηνύματα κόσμια και ευπρεπείς κριτική ?
Και φυσικά παίζει τεράστιο ρολό το πώς γίνετε η κριτική.
Διαφωνείς ?

Θα βγει πάλι κάποιος και θα ρωτήσει και ποιος είμαι εγώ που θα την οριοθετήσω.
Κανένας δεν είμαι, απλά υπάρχει σαφής διαφορά της καλοπροαίρετης κριτικής που ειναι επιθυμητη και της έντονης , ειρωνικής και επιβλητικής κριτικής.

2.
Βαγγέλη απαντάει ο Γ.Δ επειδή εκφράζει την πλεοψηφια της Δ.Ο σε τέτοια σοβαρά θέματα.
Αν απαντούσαν όλοι οι διαχειριστές θα δημιουργούταν μεγαλύτερη βαβούρα.

Επίσης θεωρώ τον Λευτέρη ήρεμο και επεξηγηματικό σε όλα τα θέματα, απλά ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι 24/7 να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που πέφτουν βροχή ΟΛΕΣ τις ώρες.

3.
Ειρωνεία πάνω σε σοβαρά θέματα και καλή διάθεση δεν πάνε μαζί.
Δηλαδή σε ειρωνεύομαι με καλή διάθεση ?
Άποψη μου βεβαία.

Τα ανώτερο είναι προσωπικές μου απόψεις και ουδεμια σχέση έχουν με την Δ.Ο.

Αυτο που βλέπω εγω (παραμεριζοντας τον εκνευρισμο μου που καποιοι φερονται σαν να ειναι μαγαζακι τους), ειναι πως ο Λευτερης ειναι ο μονος που βγαζει τα καστανα απο τη φωτια. Ασχετα αν διαφωνώ με την εισήγησή του στην ΔΟ, ειναι ο μονος που προσπαθει να απαντησει σε μια συλλογικη απόφαση...

Μιχαλης

Μιχαλη καλημέρα θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις ποιοι είναι αυτοί που φερονται σαν να είναι μαγαζάκι τους και ποιο είναι αυτό το μαγαζάκι?

Ευχαριστώ.

Μιχαλη καλημέρα θα σε παρακαλούσα να μου απαντήσεις ποιοι είναι αυτοί που φερονται σαν να είναι μαγαζάκι τους και ποιο είναι αυτό το μαγαζάκι?

Ευχαριστώ.

Δε νομιζω πως θα οφελήσει κανεναν να επεκτείνω τη σκεψη μου. Το θεμα φαίνεται πως ξεπερασε το σταδιο της κορύφωσης του μετα απο 2 bans, οποτε νομιζω πως θα ηταν καλυτερο να επικεντρωθούμε στο να προλαβουμε αναλογα γεγονοτα στο μελλον. Με αυτο κατα νου και για να μην συνεχισει να υπαρχει η εντυπωση πως ο Lepton ειναι μονος στο ολο θεμα, προκαλεσα και τις απαντησεις σας. Απο τη στιγμη που 3-4 διαχειρηστες απαντησατε (και μαλιστα αμεσα) καλυφθηκε μια υφερπουσα εντυπωση πως ο Λευτερης ηταν μονος του.

Φανταζομαι θα συμφωνεις

Δε νομιζω πως θα οφελήσει κανεναν να επεκτείνω τη σκεψη μου. Το θεμα φαίνεται πως ξεπερασε το σταδιο της κορύφωσης του μετα απο 2 bans, οποτε νομιζω πως θα ηταν καλυτερο να επικεντρωθούμε στο να προλαβουμε αναλογα γεγονοτα στο μελλον. Με αυτο κατα νου και για να μην συνεχισει να υπαρχει η εντυπωση πως ο Lepton ειναι μονος στο ολο θεμα, προκαλεσα και τις απαντησεις σας. Απο τη στιγμη που 3-4 διαχειρηστες απαντησατε (και μαλιστα αμεσα) καλυφθηκε μια υφερπουσα εντυπωση πως ο Λευτερης ηταν μονος του.

Φανταζομαι θα συμφωνεις

Όλα δεκτά και η κάθε απορία είναι καλοδεχούμενη.

Στα περί μαγαζιού δεν τα ασπάζομαι … ομως σέβομαι απόλυτα την απόφαση σου να μην επεκταθείς.

Δε νομίζω να σας αφορούν οι λεπτομέρειες των διαδικαστικών, όσον αφορά τη λήψη αποφάσεων από τη διαχειριστική ομάδα.

Οχι. Αλλά μας αφορά (και μάλιστα πάρα πολύ) η στάση των διαχειριστών της Μουσικής Κατηγορίας, όταν ζητείται άδικη ποινή αποκλεισμού για ένα από τα μέλη της.

Αγαπητέ Κώστα, το κάθε μέλος μπορεί συμμετέχει και να ενεργοποιείτε ιδιαιτέρα σε κάποια κατηγορία αλλά είναι μέλος του ευρύτερου avclub και όχι μιας συγκεκριμένης κατηγορίας.

Η κάθε σημαντική απόφαση όπως και αυτή τέθηκε και συζητήθηκε εκτενέστατα (τα μέλη της Δ.Ο έθεσαν τις απόψεις τους επί του συγκεκριμένου θέματος) και πάρθηκε πλειοψηφικά.

Αυτά όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι και όχι κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Αυτά όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι και όχι κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ακη, εγώ ζήτησα απάντηση από τους διαχειριστές της Μουσικής Κατηγορίας. Οι άλλοι ξέρω λίγο ως πολύ προς τα που κλίνουν. Εμένα με ενδιαφέρουν πρωτίστως οι δικοί μας. Και αν συνεχίσουν τα φληναφήματα και τα νομικίστικα τερτίπια, θα ανέβω απάνω και θα τους πάρω ότι δίσκους των VU και των Jesus & Mary Chain έχουν και θα τους κάψω.

Θα θυμάστε όλοι,την ανακοίνωση της ΓΔ σχετικά με τις αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών.Σ' αυτήν καταγράφηκε,η ανησυχία για την έκταση και την ένταση τους.Επίσης γινόταν καθαρό,ότι αλλάζει η ανεκτική-ελαστική στάση της απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Απο εκεί και πέρα αυτό εκφράστηκε και στην πράξη σ' όλες τις κατηγορίες και για μιά σειρά μέλη,με προειδοποιήσεις,προσωπικά pm,διαγραφές μηνυμάτων κλπ.Οποιος έχει καλή διάθεση και τα πάμπολλα μέλη,που έχουν κουραστεί απο τις ανταλλαγές επιθέσεων,τις ειρωνείες,την έπαρση και την καταστροφή των θεμάτων στην πράξη το επικρότησαν.Για παράδειγμα στην "δική" μου κατηγορία,κανείς πέραν των όσων(κι όχι όλων) τους αφορούσαν προσωπικά και για συγκεκριμένα παραπτώματα,τέτοιου είδους διαχειριστικές ενέργειες,δεν δυσφόρησε-το αντίθετο.

Αρκετοί δεν σεβάστηκαν και συνεχίζουν να μην σέβονται,ούτε την ανακοίνωση της ΓΔ αλλά ούτε την προσπάθεια,για ένα πιό ανοικτό-πολιτισμένο και πλουραλιστικό φόρουμ.

Ενας απ' αυτούς ήταν κι ο Σπύρος Σούρλας.Προσωπικά εκτιμώ την προσφορά και τις πεποιθήσεις,που εκφράζει.Ανάλογες έχω κι εγώ.
Ωστόσο,τι δουλειά είχε να επιτεθεί απρόκλητα στον Μπέλλο,που ήταν σε αντιπαράθεση με τον Kosh επειδή ο 2ος έθιξε τον 1ο;Ποιός απο εμάς κι αυτός επόμενα που το έκανε,έχει το δικαίωμα να καθωρίζει "ποιοτικά στάνταρντς" για τους άλλους,αλλά και για το φόρουμ ολόκληρο και με βάση την προσωπική του άποψη να χαρακτηρίζει μειωτικά και να θέλει να καλουπώσει τους άλλους και το φόρουμ;Γιατί αυτό έκανε και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Αν δεν είναι αυτό έπαρση τι είναι;Την ίδια έπαρση,είχε κι η απάντησή του στον Λευτέρη-έναν άνθρωπο εξόχως ήρεμο-δημοκρατικό και με διαρκή "αλεργία" για τα ban-που ωστόσο για πρώτη φορά αναγκάστηκε να προτείνει ban για μέλος...

Το να συμπαθούμε κάποιο άλλο μέλος και πιθανά να είναι φίλος μας,δεν σημαίνει ότι είναι σωστό να υποστηρίζουμε κάθε του ενέργεια κι αναλόγως ότι αρνητικά αφορά αυτόν να θεωρείται στημένο κι άδικο.

Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Ενας απ' αυτούς ήταν κι ο Σπύρος Σούρλας...
τι δουλειά είχε να επιτεθεί απρόκλητα στον Μπέλλο,που ήταν σε αντιπαράθεση με τον Kosh επειδή ο 2ος έθιξε τον 1ο; Ποιός απο εμάς κι αυτός επόμενα που το έκανε,έχει το δικαίωμα να καθωρίζει "ποιοτικά στάνταρντς" για τους άλλους,αλλά και για το φόρουμ ολόκληρο και με βάση την προσωπική του άποψη να χαρακτηρίζει μειωτικά και να θέλει να καλουπώσει τους άλλους και το φόρουμ;Γιατί αυτό έκανε και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Αν δεν είναι αυτό έπαρση τι είναι;Την ίδια έπαρση,είχε κι η απάντησή του στον Λευτέρη-έναν άνθρωπο εξόχως ήρεμο-δημοκρατικό και με διαρκή "αλεργία" για τα ban-που ωστόσο για πρώτη φορά αναγκάστηκε να προτείνει ban για μέλος...

Το να συμπαθούμε κάποιο άλλο μέλος και πιθανά να είναι φίλος μας,δεν σημαίνει ότι είναι σωστό να υποστηρίζουμε κάθε του ενέργεια κι αναλόγως ότι αρνητικά αφορά αυτόν να θεωρείται στημένο κι άδικο.

τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε "απρόκλητα" κύριε DIPIE; οι λοιδωρίες του κύριου Μπέλλου περί "ποιότητας" έπρεπε κατά τη γνώμη σας να μείνουν αναπάντητες; Μήπως να ζητήσουμε και Συγνώμη που δεν ανήκουμε στον κοινό παρονομαστή; Με βάση την απάντηση του κύριου Μπέλλου, τις ύβρεις και την προσβολή της επαγγελματικής του ιδιότητας, θεωρώ πως και λίγα του είπε. Θεωρώ επίσης πως η διαχειριστική ομάδα κρίνει με 2 μέτρα και 2 σταθμά αφού δεν επέβαλε την παραμικρή τιμωρία στον άλλον και το "στημένο" που έγραψα κολλάει ακριβώς σε εκείνο το "δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει" που λέτε και εσείς.
Θα μου πείτε -και πολύ σωστά- η Δ.Ο. είναι αυτή που κρίνει, αυτή έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι.
Δεν διαφωνώ. Αλλά δεν θα σας χειροκροτήσω κιόλας.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε "απρόκλητα" κύριε DIPIE; οι λοιδωρίες του κύριου Μπέλλου περί "ποιότητας" έπρεπε κατά τη γνώμη σας να μείνουν αναπάντητες; Μήπως να ζητήσουμε και Συγνώμη που δεν ανήκουμε στον κοινό παρονομαστή; Με βάση την απάντηση του κύριου Μπέλλου, τις ύβρεις και την προσβολή της επαγγελματικής του ιδιότητας, θεωρώ πως και λίγα του είπε. Θεωρώ επίσης πως η διαχειριστική ομάδα κρίνει με 2 μέτρα και 2 σταθμά αφού δεν επέβαλε την παραμικρή τιμωρία στον άλλον και το "στημένο" που έγραψα κολλάει ακριβώς σε εκείνο το "δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει" που λέτε και εσείς.
Θα μου πείτε -και πολύ σωστά- η Δ.Ο. είναι αυτή που κρίνει, αυτή έχει και το καρπούζι και το μαχαίρι.
Δεν διαφωνώ. Αλλά δεν θα σας χειροκροτήσω κιόλας.

Κατ' αρχήν όπως ξέρετε,δεν χρησιμοποιώ το όνομά μου στο φόρουμ για σοβαρούς λόγους και θα έπρεπε να το σεβαστείτε.Παρακαλώ τον διαχειριστή ή εσάς- άν μπορείτε ακόμα- να διαγραφεί.

Επί της ουσίας,τα γεγονότα είχαν διαδοχική σειρά-όχι αυτή που υπονοείτε,αλλά αυτήν που εγώ περιγράφω.Ο κος Σούρλας,παρενέβει απρόκλητα και μετά τα πράγματα ασφαλώς έγιναν χειρότερα.

Απλά με τα γραπτά σας,επιβεβαιώνετε όσα λέω.Ολοι μας έχουν το δικό μας γούστο,κουλτούρα κι απόψεις.Γιατί θα έπρεπε ο κος Σούρλας να του επιτεθεί για ζητήματα "επιπέδου-ποιότητας".Δεν είναι αυτό ακριβώς προσπάθεια επιβολής της δικής του άποψης,δεν είναι καλούπωμα;

Κανείς απο εμάς δεν έχει διοριστεί με ειδικότητα "ποιοτικού ελέγχου".Δεν υπάρχει τέτοιο απαγορευτικό κριτήριο για τα μέλη του φόρουμ.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

Κατ' αρχήν όπως ξέρετε,δεν χρησιμοποιώ το όνομά μου στο φόρουμ για σοβαρούς λόγους και θα έπρεπε να το σεβαστείτε.Παρακαλώ τον διαχειριστή ή εσάς- άν μπορείτε ακόμα- να διαγραφεί.

Aυτό δεν ήμουν σε θέση να το γνωρίζω και να με συγχωρείτε.

Φυσικα και με αφορουν οι λεπτομερειες των διαδικαστικων απο τη στιγμη μαλιστα που τους εν λογω διαχειριστες ουδεποτε τους ΨΗΦΙΣΑ η τους ΕΠΕΛΕΞΑ αλλα παρολα αυτα εχουν εξουσια πανω στα γραπτα μου.Και φυσικα θα ηθελα να μαθω ποσοι ειναι υπερ μου και ποσοι κατα μου , γιατι στο κατω κατω αν θελω το αμφισβητω κιολας το αποτελεσμα !!!

Αν θέλετε πραγματικά να επηρεάσετε με τη γνώμη σας τη μέθοδο διαχείρισης και τη γραμμή πλεύσης, κάντε αίτηση για το σωματείο.

Λυπαμαι ...αλλα ουτε λεφτα περισσευουμενα εχω αλλα ουτε και περισσευουμενες συστατικες επιστολες.Αν κριτηριο για να γραφτεις στο σωματειο ηταν οι συστατικες επιστολες για... ban,θα μπορουσα να μαζεψω πολλες.

Το σωματείο είναι ο ιδιοκτήτης του AVClub.

Μιλάω στον πληθυντικό, διότι απευθύνομαι σε όλους όσους έχουν τις ίδιες απορίες.

Και εγω γενικα μιλαω , πραγματικα.

Φιλικα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατι μονο με pm κ. ΓΔ ???

. Κανείς απο εμάς δεν μπορεί με προσωπικούς όρους και με βάση τις προσωπικές του απόψεις,να θέλει να καθωρίζει την φυσιογνωμία του φόρουμ.

Οπως κάθε οργανισμός,έτσι κι αυτό το φόρουμ χρειάζεται ενεργά κι ανοιχτόμυαλα μέλη,χρειάζεται κανόνες και το σεβασμό τους απ' όλους,χρειάζεται λιγότερο εγωϊσμό κι εμπάθεια,λιγότερους καυγάδες και περισσότερη συμμετοχή επί της ουσίας...

Tωρα που σας βρηκα και εχετε χρονο σας επαναφερω μια ερωτηση που σας εκανα και δεν απαντηθηκε:

Aυτα τα χαρακτηριστικα αγαπητε Dipie ,τα εχετε ασπαστει εσεις πρωτοι απ'ολους ,οταν παραβηκατε τους κανονισμους και πλειοψηφισατε υπερ του αντικανονικου μπαναρισματος του μελους Σουρλας χωρις να προβειτε ως οφειλατε σε προειδοποιηση ??

Εγω γιατι να μην υποθεσω οτι το μενος καποιων απο εσας που ειστε οι θεματοφυλακες και κριτες εδω μεσα σας προετρεψε να προσπερασετε τους κανονισμους για να δωσετε τροφη στην εμπαθεια και τον εγωισμο?

Ε??