Σακη εμείς της επόμενης γενιας σε wild rose και αμφιθέατρο καλά ακούγαμε
πάνε αυτες οι εποχες...
Στα περισσοτερα μπουζούκια σημερα υπάρχει ηχοληπτης ο οποίος δουλευει σε ρυθμούς...dj:BDGBGDB55:
μια που το εφερε η κουβέντα αν ενδιαφέρεται κανείς, εκλεισε ενα καφε μπαρ εδω στο πασαλιμάνι που είχε δώσει πολλά λεφτά για ηχο
εχουν μεινει μερικά διδρομα σε 15'' και 10'' κάτι τελικοί, σκαμπο, τραπεζάκια, φωτα...)
μέχρι αυριο μεθαυριο θα έχουν φύγει
Σ' όλη την Ελλάδα, όπου κι' αν πάμε, σ' όποιο μαγαζί, club, καφετέρια, ακόμα και ταβέρνα υποφέρουμε από το θόρυβο και τέλος φεύγουμε ζαλισμένοι και ταλαιπωρημένοι.το 33 1/3 στο χαιδαρι αν υπαρχει ακομα επαιζε με atc. To Χρυσοστομειο στο αιγαλεω εχει κατι μανουλια jbl, εξαιρετικο ηχο και παιζει συχνα με πικαπ και γενικα καλες πηγες.
Υπαρχουν εξαιρεσεις.
το 33 1/3 στο χαιδαρι αν υπαρχει ακομα επαιζε με atc. To Χρυσοστομειο στο αιγαλεω εχει κατι μανουλια jbl, εξαιρετικο ηχο και παιζει συχνα με πικαπ και γενικα καλες πηγες.
Υπαρχουν εξαιρεσεις.
Παιδιά ας μην πέρνουμε τον ήχο στα σινεμά ως πρότυπο γιατί πρώτον το εσωτερικό "ντύσιμο" του χώρου δεν υπάρχει σε μαγαζί και δεύτερον οι ταινίες έχουν ομιλίες και εφέ τα οποία δεν έχουν και απαράμιλη ποιότητα....οπότε μην συγκρίνουμε τον ήχο που αναπαράγεται στο σινεμά με αυτό ενός μαγαζιού που παίζει μουσική. Καθίστε και ακούστε το τραγούδι των τίτλων τέλους σε μια ταινία, βάζω στοίχημα οτι το cd της ταινίας στο σύστημα του σπιτιού σας θα το ευχαριστηθείτε πολύ περισσότερο. Το καραμουγκριτό στα εφέ των εκρήξεων είναι σούπερ τι να σου πω που κουνιούνται οι καρέκλες λες και είσαι σε κανένα ρίγμα μέσα. και στα σινεμά δυστυχώς δεν είναι καλύτερα τα πράγματα αν και πάλι επαναλαμβάνω οτι ο ήχος είναι διαφορετικής ποιότητας έχει γίνει μελέτη (έστω στοιχειώδης) Η κάθε ταινία ΔΕΝ έχει τον ίδιο ήχο αλλά ΔΕΝ νομίζω να καλυμπράρεται η αίθουσα κάθε φορά....
Σίγουρα υπάρχει πολυκάναλος ήχος, υπάρχουν και μπασοπαγίδες αλλά απο εκεί και πέρα και στο σινεμα τους ενδιαφέρει το τσίτα τα γκάζια και όποιον πάρει ο χάρος.
Υ.Γ. και το ζητούμενο δεν νομίζω να είναι να ακούν καλά οι 4,5 μεσαίες σειρές στο κέντρο της αίθουσας....οι υπόλοιποι? πληρώνουν λιγότερο να ακούνε βουητό σε κάθε μπασο...?
Ο σωστός ο Μάστορης φροντίζει για ΟΛΗ την αίθουσα...
το 33 1/3 στο χαιδαρι αν υπαρχει ακομα επαιζε με atc. To Χρυσοστομειο στο αιγαλεω εχει κατι μανουλια jbl, εξαιρετικο ηχο και παιζει συχνα με πικαπ και γενικα καλες πηγες.
Υπαρχουν εξαιρεσεις.
Σε μπαράκια πάντως που παίζω εγώ, έχω απογοητευτεί πλήρως από τον ήχο...και φταίνε 2 πράγματα κατά την άποψή μου:
1) η πλήρης άγνοια των εκάστοτε υπευθύνων σε οτιδήποτε αφορά στον ήχο, σε συνδυασμό με την τσιγκουνιά τους
2) η επίσης άγνοια ή έλλειψη ενδιαφέροντος των ανθρώπων που καλούνται να φέρουν μηχανήματα και να κάνουν μια ψευτομελέτη στον χώρο, οι οποίοι σπάνια θα ασχοληθούν και θα προτείνουν σωστές λύσεις κλπ και απλά θα κάνουν ότι λιγότερο μπορούν, με βάση το μπάτζετ του πελάτη.
Είναι δυστυχώς θέμα παιδείας και κουλτούρας του Έλληνα. Ο Ήχος στα μαγαζιά, στα Club, στα πανηγύρια αλλά και στην ..... εκκλησία και την δισκογραφία σε μεγάλο βαθμό
είναι άλλη μια παγκόσμια ελληνική πρωτοτυπία η οποία εξηγεί , παρόλο που φαίνετε ασύνδετο το γιατί φτάσαμε σε αυτό τον κατήφορο και οικονομικά και κοινωνικά.
Είναι η τραγωδία της χώρας που φαίνετε μέσα απο την φτήνια του ήχου παντού (σχεδόν) ... φτήνια , μιζέρια , έλλειψη κουλτούρας , αισθητικής ...
Γιατί βέβαια σε όλες τις χώρες του υπόλοιπου κόσμου (και του υποανάπτυκτου ακόμα) οι πελάτες θα διαμαρτύρονταν και δεν θα πήγαιναν στο μαγαζί.
Εδώ πάνε και "διασκεδάζουν" οι κακόμοιροι ....
Η πάνε στην εκκλησία του Θεού και ακούνε ακόμα τις ντουντούκες να ψέλνουν ...
Τρέλλα ...
Εχω την αισθηση οτι από τι στιγμή που ο καθένας έφτιαξε το μπαρ και το καφέ του, ειναι αναμενόμενο να γίνει το οτι ναναι.
Δεν ηταν ετσι πριν λίγα χρόνια, που είναι ο Kontr?
Δωσανε απίστευτα λεφτά οι επιχειρηματίες σε ηχο και φωτα,
λίγο οτι τους κλέβανε απο την πορτα μέχρι την κάβα, λίγο ο κάθε ενας εκτός χώρου που μπήκε στον χώρο, λίγο οι κινεζιες, λίγο κρασι στα 8ε και λίγο θάλασσα με 30.000 ενοικιο, σημερα τα κάναμε μαντάρα.
:a0210:
αυτη η εποχή που αναφέρεις δυστηχως δεν την πρόλαβα
Πρεπει να ξέρεις και τον Τζίμη που δουλευε μετά στου Ζαχαριουδάκη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.