Γίνεται εγγραφή από COSMOTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Re: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Ναι σε όλους τους ιδιοκτησιακούς δέκτες η είσοδος USB είναι διακοσμητική.
Για τυπική χρήση "εγγράφω ένα πρόγραμμα για να το δω αργότερα" νομίζω μια χαρά είναι.
Είναι βέβαια λίγο μικρός ο σκληρός.

Οντως για τυπικη χρηση είναι μια χαρα είναι και προσωπικα δεν μου εχει δημιουργησει κανενα πρόβλημα στη λειτουργια του.
Προσωπικα δεν βρισκω μικρο το δισκο,αν φυσικα δεν θελεις να κρατας αρχειο για ένα χρονο.Κανοντας καθημερινη χρηση συνηθως δεν πεφτω κατω από τις 90 ωρες υπολοιπο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η κοροϊδια είναι για μενα περισσοτερο στο ότι σου πλασαρουν ότι δεν χρεωνουν την υπηρεσια αλλα το δεκτη.Ας πουνε ότι χρεωνουμε 4 ευρω την υπηρεσια να είναι ενταξει και με τον κοσμο.Ετσι όπως το λενε τωρα πραγματι θα επρεπε να σταματάνε την χρεωση στα 1-2 χρονια

Να βάλω και μια άλλη παράμετρο στη παρακαλουθούση αργότερα κάποιον αθλητικών γεγονότων. Με την υπηρεσία ΟΤΕ tv go έχεις δυνατότητα για replay tv σε όλα τα κανάλια οτεσπορ για 48 ώρες. Μέχρι τώρα είδα χωρίς πρόβλημα ημιτελικούς ΝΒΑ όποτε ήθελα και προγραμματίζω να δω αύριο μεσημέρι και το 1ο τελικό σε replay χωρίς αγχος για το πως θα γίνει η εγγραφή.

Εμένα μου φαίνεται μικρός ο δίσκος για τις ταινίες κυρίως.

Π.χ. στον αντίστοιχο του Sky που είναι 2 TB έχω αρκετές αποθηκευμένες ταινίες πριν από μήνες και τις βλέπω όταν θέλω, ανάλογα με την διάθεση για το είδος ταινίας και τον χρόνο.

Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει.

Και δεν είπα να είναι 2 ΤΒ, απλά τα 320 GB μου φαίνονται λίγα, αν θες να κάνεις αυτό που κάνω εγώ.

Δεν το θεωρώ μεγάλο πρόβλημα anyway.

Απάντηση: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Ντάξ τώρα ρε συ jimmy κάθε φορά συγκρίνεις τους εδώ παρόχους με το sky.. γίνετε;
Δε γίνεται και ψιλοκουράζει θα έλεγα όλο αυτό το λιβάνισμα στο αγγλικό πακέτο...

Οκ σεβαστό.

Σαν ιδέες για βελτιώσεις τα αναφέρω αλλά τελοσπάντων.

Βρε καλά τα λες αλλά μην ξεχνάς πόσο κοστίζουν και τι απαιτήσεις έχει ο κόσμος εδώ (nova full πακέτο 20 , ote κανά δεκάρικο κ.τ.λ.). Τέλος το off topic από μένα.

Για ποιες βελτιώσεις?
Εδώ θέλουμε nova με 20 ευρώ αλλιώς την κόβουμε.... πλάκα μας κάνεις..

Τύπου leasing θα ήταν καλή ιδέα. :2thumb22sup:

@mdqv : Πάρ' τον για κανά 2 μήνες που θα τον χρειαστείς και ύστερα τον επιστρέφεις. Δεν σε υποχρεώνουν για νέα δέσμευση. 8 ευρώ για το δίμηνο δεν ποιστεύω πως είναι απαγορευτικό ποσό.

Re: Απάντηση: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

@mdqv : Πάρ' τον για κανά 2 μήνες που θα τον χρειαστείς και ύστερα τον επιστρέφεις. Δεν σε υποχρεώνουν για νέα δέσμευση. 8 ευρώ για το δίμηνο δεν ποιστεύω πως είναι απαγορευτικό ποσό.

Καλα....κατσε να τον βρω πρωτα:furious3:
Ουτε ο Οτες του Πειραια δεν τον εχει.
Ειπαμεεεεε......πηγε ο γυφτος στο παζαρι και ητονε ημερα Σαββατο:flipout:

Στο 13888 θα τον εχουν σιγουρα αλλα αν παρεις εκει διευκρινησε τους να μην σου ενεργοποιησουν τον PVR πριν παραλαβεις τον δεκτη και μεινεις χωρις ΟΤΕ ΤV

Οταν τους πηρα, μου ειπαν οτι ο ευκολος και γρηγορος τροπος, ειναι να παω πισω το απλο και να μου δωσουν επιτοπου τον pvr.
Ειτε σε Γεμανο ειτε σε καταστημα Οτε.
Τζιφος και στα δυο!!!
Θα περιμενω κανα δυο μερες και βλεπουμε!!

Πάρε κανένα τηλ πρώτα και ρώτα αν τον έχουν για να μην τρέχεις χωρίς λόγο.

Ο δίσκος αλλάζει, το πρόβλημα είναι πως είναι 2,5 ιντσών οπότε το μεγαλύτερο που μπορεί να μπει με λογικό κόστος είναι 1 TB. Φυσικά θα παραβιάσετε την εγγύηση του δέκτη αν τον ανοίξετε και αλλάξετε δίσκο, τεχνικά όμως γίνεται.

Μάλιστα.
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

Τελικά τον βρήκα στο κατάστημα ΟΤΕ Καλλιθέας (έχει αποθέματα για όποιον ενδιαφέρεται)
Πολύ πιο γρήγορος από τον απλό και με καλύτερη εμβέλεια τηλεκοντρόλ.
Απο εικόνα σαν να παίζει μια ιδέα καλύτερα.
Επιτέλους, τις πάω για μπάνιο, χωρίς να γ@μ@σταυρίζω!!!!!

Τελικά τον βρήκα στο κατάστημα ΟΤΕ Καλλιθέας (έχει αποθέματα για όποιον ενδιαφέρεται)
Πολύ πιο γρήγορος από τον απλό και με καλύτερη εμβέλεια τηλεκοντρόλ.
Απο εικόνα σαν να παίζει μια ιδέα καλύτερα.
Επιτέλους, τις πάω για μπάνιο, χωρίς να γ@μ@σταυρίζω!!!!!

lol σε νιωθω

Να σας ενημερωσω,ετσι για την ιστορια, το εξης.
Εγραψα στον δεκτη απο το OTE cinema το εργο του Αλμοδοβαρ I'm so exciting.
Ηθελε η γυναικα μου να το δουμε στην αλλη τηλεοραση και προσπαθησα να το γραψω (μεσω SCART) στο dvd-r της LG που εχω.
Aυτο γραφει σε σκληρο και ΜΕΤΑ σε δισκακι dvd οποτα να το βλεπαμε (με την οποια ποιοτητα) στην αλλη τηλεοραση απο το dvd-p.
Αρνηθηκε κατηγορηματικα να το περασει στον σκληρο βγαζοντας μαλιστα μυνημα του στυλ"ανιχνευτικε σημα απαγορευσης εγγραφης".

Απο περιεργια δοκιμασα να περασω στο σκληρο ενα αγωνα moto που ειχα αποθηκευση απο το Eurosport.
To περασε κανοκικοτα.
Το ιδιο και σε ολα τα καναλια Ελληνικα και ξενα, ΕΚΤΟΣ του ΟΤΕ.

Υπαρχει καμμια λυση????
Θεωρω οτι αν παρω κανα καλωδιο hdmi 15 μετρα θα εχω προβλημα.
Ετσι δεν ειναι??