Γίνεται εγγραφή από COSMOTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Απάντηση: Re: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Οχι δεν γινεται, το ...λυσαμε δια δοκιμων προ καιρου.
Μονον τα ελευθερα γραφονται (Digea κλπ)

Re: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

καλησπερα σε ολους ... βλεπω οτι γινετε εγγραφη δεν ξερω με πιον τροπο το κανει αυτος ο χρηστης αλλα το κανει πολυ καλα και σε καλη αναλυση ... δηλαδη : https://www.youtube.com/watch?v=0JZzfrfzOlM&ab_channel=MikeLoupnikis

Απάντηση: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Διάβασε π.χ εδώ, όπως και με απλό googling θα διαβάσεις παρόμοια θέματα.
Πάντα για οικιακή χρήση........

Re: Απάντηση: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

:flipout:
Διάβασε π.χ εδώ, όπως και με απλό googling θα διαβάσεις παρόμοια θέματα.
Πάντα για οικιακή χρήση........

Πολυ σε ευχαριστω για το λινκ ...το διαβασα και μεσες ακρες κατι πηρα χαμπαρι (βρε παληκαρια, εσεις εισαστε πολυ μπροστα...που να σας πιασουμε εμεις οι μυρωδιαδες!!:flipout: )
Το μονο ερωτημα που μου εμεινε αναπαντντο, ειναι το εξης:
Απο την composite εξοδο του δεκτη PVR που προσφατα απεκτησα, μπορω να παρω σημα για εγγραφη ή μονο η componet βγαζει χωρις προστασια???
Θα μου πειτε "ρε μεγαλε κανε την δοκιμη μονος σου".
Θα με δικαιολογησετε ομως ,αν δειτε που ειναι ο δεκτης και τι ιδρωτα ριχνω για να συνδεσω καλωδια!!:argue:

Παιδιά καλησπέρα!Ακούστε τι θέλω!
Θέλω να μπορώ να εγγράφω τα προγράμματα των καναλιών OteSportHD,αλλά η εγγραφή να γίνεται σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ούτως ώστε να μπορώ να μεταφέρω τις εγγραφές μου και να τις βλέπω σε άλλο χώρο ή και να τις ανεβάζω στο YouTube.Υπάρχει κάποιος μηχάνημα που να μπορείς να του στέλνεις εικόνα από OteSportHD και να την εγγράφει?Ακόμα και να μην είναι HD.Ευχαριστώ.

Για να μην υπάρχουν θεματα προστασιας macrovision θα μπορουσες να χρησιμοποιησεις οποιονδηποτε pvr που να δεχεται scart in και να γραφει σε σκληρο δισκο. Ωστοσο, αυτες οι συσκευες δεν μπορουν να συμπιεσουν το σημα που παιρνουν και όσο μπορουν, φυσικα, ειναι πολυ ακριβα. Η ευκολότερη και ισως αμεσότερη λύση, ειναι μια video capture card (των 15-20 ευρω) σε ενα υπολογιστη.

Edit: Θεμα για αλλο νήμα, αλλα το να ανεβαζεις δημοσια στο διαδικτυο εγγραφες σου αφενως κινειται στα όρια της νομιμότητας, αφετερου μπορεις να βρεις μπελά αν εμφανίζεται το υδατογραφημα με τα στοιχεια της συνδρομης σου στις εγγραφες σου.

Last edited:

Το συζητησαμε και σε αλλο θεμα: εγγραφη καναλιων ΟΤΕ (πλην...Βουλης) ΔΕΝ γινεται σε dvd rec - δοκιμασμενο!

Φίλε Κωστίκο έχεις δίκιο..Θα φαίνονται οι κωδικοί από την συνδρομή μου...Θα δούμε..
Βρήκα κάποιες κάρτες εγγραφής.Από ότι κατάλαβα επιτρέπεται μόνο η αναλογική εγγραφή μέσω Composite ή και Component.Λόγω Macrovision και άλλων περιορισμών,HDMΙ εγγραφές δεν θα επιτρέπονται εκτιμώ.
Στην περίπτωση που εγώ βλέπω μέσω HDMI στην τηλεόραση μου ένα ματς,θα μπορώ ταυτοχρόνως να το εγγράφω στην κάρτα μέσω πχ Composite?
Δηλαδή ο δέκτης μπορεί να στέλνει ταυτόχρονα και HDMI σήμα αλλά και Composite σήμα?Το λέω για να μην την αγοράσω τζάμπα και δεν κάνω δουλειά στο τέλος..

Ναι δουλευουν παραλληλα.

Απάντηση: Re: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Οχι δεν γινεται, το ...λυσαμε δια δοκιμων προ καιρου.
Μονον τα ελευθερα γραφονται (Digea κλπ)

Απο HDMI ή composite?
Απο οτι καταλαβα η εγγραφη HDMI ειναι πολυπλοκη αφου εχει προστασια. Αν δοκιμασω με compοsite , δεν με ενδιαφερει η ποιοτητα, σε τι συσκευει πρεπει να ενωθει?
Δεν με ενδιαφερει το PC, πρεπει να ειναι κατι καθαρα εξωτερική συσκευη που θα παει στο σαλονι. Τι συσκευες προτεινετε? Ηχο απο που θα παρει? Απο τα 2 rca?

Διάβασε λίγο πιο πάνω, θα σου λυθούν οι απορίες.
Πάντως αν δεν σε ενδιαφέρει το οικονομικό, μπορείς να πάρεις ένα ψηφιακό modulator, θα το συνδέσεις με hdmi στο δεκτή και μετά θα μπορείς να γράφεις όπου θέλεις (και σε HD ποιότητα) σαν να έγραφες τηλεοπτικό σήμα...

Re: Απάντηση: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Το συζητησαμε και σε αλλο θεμα: εγγραφη καναλιων ΟΤΕ (πλην...Βουλης) ΔΕΝ γινεται σε dvd rec - δοκιμασμενο!
Sorry, αλλά κι εγώ μέχρι τον Ιούνιο του 2014 τουλάχιστον, που ήμουν συνδρομητής, σε dvd LG RH599T έγραφα τα πάντα εκτός από OTE SPORTS & OTE CINEMA. Όχι μόνο γράφονταν τα ελληνικά μεγάλα, αλλά και όλα τα ντοκιμαντέρ, τα δυο FOX, τα E! TLC, όλα. Μόνο στα κανάλια ιδιοκτησίας ΟΤΕ έπεφτε άκυρο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γίνεται εγγραφή από OTE TV σε DVD Recorder ή άλλο μέσο;

Sorry, αλλά κι εγώ μέχρι τον Ιούνιο του 2014 τουλάχιστον, που ήμουν συνδρομητής, σε dvd LG RH599T έγραφα τα πάντα εκτός από OTE SPORTS & OTE CINEMA. Όχι μόνο γράφονταν τα ελληνικά μεγάλα, αλλά και όλα τα ντοκιμαντέρ, τα δυο FOX, τα E! TLC, όλα. Μόνο στα κανάλια ιδιοκτησίας ΟΤΕ έπεφτε άκυρο.

Δοκιμη σε Panasonic δεν...πετυχε. κλειδωναν παραυτα ολα τα κωδικοποιημενα, με ολους τους τροπους συνδεσης

Με το Nova Box hd 3001, έγραψα κανονικότατα μέσω composite σε ένα παλιό hdd recorder της Toshiba. Όλα τα κανάλια περνάνε κανονικά...