Γκρίζες σκιές στην LED του iMAC και γκρίζα υποστήριξη

Ασχετο σχετικα:

Ειχα παρει ενα μπουφαν απο την Νεα Υορκη εναν Δεκεμβρη πριν απο κατι χρονια.
Τελικα δεν το φορεσα καθολου. Τον επομενο Σεπτεμβρη, που ηρθε ο κουμπαρος μου (μονιμος κατοικος εκει), το το εδωσα, και μολις γυρισε πισω, πηγε στο καταστημα και του εκαναν refound.. (καπου 10 μηνες μετα...)

Σορρυ για το οφτοπικ

βασικά η apple χεσμένη την έχει την Ελλάδα...γιαυτό ανοίγουν μαιμού applestores σαν το isquare και service της κακιάς ώρας, απλα γιατί την apple δεν την ενδιαφέρει το ελληνικό market.

Γιατι να μας εχουν χεσμενους ?

Ξερεις καποια επιχειρηση/εταιρια ή οποια να μην ειναι "non profit" ή "not for profit", που να μην θελει να κερδιζει περισσοτερα ?

Τι και να βγαζει 1.οοο.οοο (πχ) απο την αγορα της αμερικης. Γιατι να μην θελει να βγαλει και 1.οοο απο την αγορα της Ελλαδας ?

Εκτος, και αν δεν ξερει οτι υπαρχουμε ....

Γιατί όπως γράφεις κι εσύ Ντίνο το 1000 μπροστά στο 1.000.000 είναι rounding error....
Αν είναι το 1000 να της κοστίζει 800 σαφώς και δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.

Το να έρθει επίσημα εδώ με ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές που υπάρχει κι έξω, δεν είναι άντε ανοίγουμε ένα μαγαζί... Θέλει , εκπαίδευση, υποστήριξη από πίσω , να ανοίξει "γραμμή" με εξωτερικό για τις επισκευές, αλλαγές, κλπ κλπ κλπ και ίσως και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

Προφανώς δεν το έχει κάνει ακόμα, διότι μάλλον θα έχει υπολογίσει ότι με το volume της ελλάδας, μάλλον θα μπαίνει και μέσα από το να βγάζει....οπότε σου λέει άσε να παίζουν οι resellers...

Και με τέτοιες εποχές που έρχονται, χλώμο έως πεθαμένο το βλέπω να έρχεται επίσημα....

Εγω παλι νομιζω οτι δεν εχει λογους να ερθει αν το 1000 τις κοστιζει 1100...

Καποιοι αλλοι θα ειναι οι λογοι φανταζομαι

Re: Απάντηση: Γκρίζες σκιές στην LED του iMAC και γκρίζα υποστήριξη

Γιατί όπως γράφεις κι εσύ Ντίνο το 1000 μπροστά στο 1.000.000 είναι rounding error....
Αν είναι το 1000 να της κοστίζει 800 σαφώς και δεν πρόκειται να έρθει ποτέ.

Το να έρθει επίσημα εδώ με ακριβώς τις ίδιες προδιαγραφές που υπάρχει κι έξω, δεν είναι άντε ανοίγουμε ένα μαγαζί... Θέλει , εκπαίδευση, υποστήριξη από πίσω , να ανοίξει "γραμμή" με εξωτερικό για τις επισκευές, αλλαγές, κλπ κλπ κλπ και ίσως και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

Προφανώς δεν το έχει κάνει ακόμα, διότι μάλλον θα έχει υπολογίσει ότι με το volume της ελλάδας, μάλλον θα μπαίνει και μέσα από το να βγάζει....οπότε σου λέει άσε να παίζουν οι resellers...

Και με τέτοιες εποχές που έρχονται, χλώμο έως πεθαμένο το βλέπω να έρχεται επίσημα....

+1

ΔΕΝ νοιάζονται.
Η Ελλάδα είναι ανύπαρκτη χώρα.
Για τις μεγάλες αμερικάνικες εταιρείες μαρκετίστικα ανήκει στην Μέση ανατολή ή ακόμα και κάτω από την Κύπρο.

H Systemgraph δεν αντεξε τελικα....

Μόλις λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση από την εταιρεία System Graph Technologies

Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε σήμερα την επιστολή παρέμβασης του Συνηγόρου του Καταναλωτή, ο οποίος κάλεσε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011.

Αναγνωρίζοντας ότι η ήπια αντιμετώπιση των γεγονότων είναι πιο ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές και αρνούμενοι να συμβάλουμε στον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης στο Διαδίκτυο, θα παρευρεθούμε στην συνάντηση προκειμένου να αναφέρουμε τις θέσεις μας, ελπίζοντας σε εξώδικη επίλυση της διαφοράς.

Η ομάδα της System Graph Technologies

Διόρθωση από Μιχάλη Κορ. : μείωσα το μέγεθος του κειμένου σου.

Last edited by a moderator:
αναμενόμενο λαμβάνοντας υπόψιν την ταχύτητα και το μέγεθος που πήρε η υπόθεση...

Καλά η πλευρά που έκανε την μήνυση δηλαδή η εταιρία, είναι χαρούμενη που θα λύσουν την διάφορα εξωδικαστικα ???

Δηλαδή τους ανάγκασε ο πελάτης να του κάνουν μήνυση 200.000 ευρώ κιόλας.

Μήπως θα συμβιβαστούν στα 100.000 ευρω ??

Νομίζω ότι έχουμε αποφοιτήσει από την Πρώτη Δημοτικού ...

Last edited:
Καλά η πλευρά που έκανε την μήνυση δηλαδή η εταιρία, είναι χαρούμενη που θα λύσουν την διάφορα εξωδικαστικα ???

Δηλαδή τους ανάγκασε ο πελάτης να του κάνουν μήνυση 200.000 ευρώ κιόλας.

Νομίζω ότι έχουμε αποφοιτήσει από την Πρώτη Δημοτικού ...

είναι μιά εξαιρετική ευκαιρία να φανεί ότι συμβιβάζονται.
Αλλιώς πως θα μπορούσαν?

Πρώτον αν γινόταν κάτι αντίστοιχο σε δικιά μου εταιρία θα είχα απολυση DAY 1 τον κύριο που έκανε μήνυση σε πελάτη 200.000 ευρω... και θα κοιτούσα να μπαλώσω ΆΜΕΣΑ το ατόπημα.

Έχουμε δει ΠΟΛΛΕΣ παρόμοιες περιπτώσεις άλλα μήνυση σε πελάτη ΠΟΤΕ.

Πρωτεύει ο εποικοδομητικός διάλογος και οχι ακραίες λύσεις.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα άφηνα την εταιρία μου να εκτεθεί σε τέτοιο βαθμό ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Αυτή βεβαία είναι η δικιά μου προσωπική άποψη.

Last edited:
είναι μιά εξαιρετική ευκαιρία να φανεί ότι συμβιβάζονται.
Αλλιώς πως θα μπορούσαν?

Μα φυσικα.

Οντως χαρηκαν που δεν θα πανε στα δικαστηρια να ξεφτιλιστουν.

Ο απο μηχανης θεος ηταν ο συνηγορος του πολιτη....

Κ η σχετική ανακοίνωση στον χώρο της εταιρείας : http://www.systemgraph.gr/index.php...11-01-07-10-16-16&catid=1:2009-06-12-14-35-04

Εδω να πω οτι μεχρι πριν λιγη ωρα στην ανακοινωση τους ειχαν βαλει κλεινοντας ενα τεραστιο ΤΕΛΟΣ με κεφαλαια...το οποιο και μετα την δημοσιευση αυτου εδω
http://www.e-cannibals.gr/blog/?p=3896 αφαιρεθηκε .....

Θα είναι μεγάλο κρίμα να μην το πάνε μέχρι τέλους. Θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους κακούς επαγγελματίες που έχουν αποθρασυνθεί τα τελευταία χρόνια. Να λες "systemgraph" και να τρέχουν...

Θα είναι μεγάλο κρίμα να μην το πάνε μέχρι τέλους. Θα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δημιουργηθεί ένα παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους κακούς επαγγελματίες που έχουν αποθρασυνθεί τα τελευταία χρόνια. Να λες "systemgraph" και να τρέχουν...

Μπορει και να μπλοφαρουν ωστε να φανουν διαλλακτικοι μεχρι την δικη..

Παντως και εγω συμφωνω.Πρεπει να δικαστει η υποθεση.Δεν μπορεις ουσιαστικα να προκαλεις τα αντανακλαστικα της Ελληνικης Δικαιοσυνης για το ζητημα της Ελευθεριας εκφρασης και λογου και να βγαινεις λαδι στο παρα πεντε.

Last edited: