Aγαπητοί φίλοι,
Μετά από περίπου:
- 2,000 δημοσιεύσεις σε διεθνή και εγχώρια blogs και ΜΜΕ
- 10,000 μηνύματα σχολιασμού των γεγονότων που αφορούν στην υπόθεσή μου (με αφορμή την αγωγή ύψους 200,000 ευρώ που δέχτηκα), σε διεθνή και εγχώρια blogs, fora συζήτησης, ΜΜΕ και στο twitter
- περισσότερες από ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ θεάσεις των ανωτέρω δημοσιεύσεων και σχολιασμών
- 128 ημέρες ταλαιπωρίας
…επιτέλους, τα καταστήματα PUBLIC προσφέρθηκαν, κατόπιν διαβούλευσης με τις εταιρείες System Graph Technologies ΕΠΕ και iSquare ΑΕ και στο πλαίσιο “καλής θέλησης” προς εμένα και τον Συνήγορο του Καταναλωτή να μου αντικαταστήσουν με δική τους δαπάνη τον ελαττωματικό η/υ iMAC με προϊόν ίσης αξίας.
Πίσω από τη φράση “καλή θέληση”, διακρίνω προσωπικά ότι υπάρχει η από τις 18 Ιανουαρίου 2010 γνωστή επιφύλαξη των καταστημάτων Public περί του ποσοστού αρμοδιότητάς τους για αυτή την αντικατάσταση.
Σε ό,τι με αφορά αναμένω, στο πλαίσιο της “αυτοκριτικής” των υπόλοιπων εταιρειών, την αντίστοιχη κίνηση “καλής θέλησης” για την ικανοποίηση των εξόδων της νομικής μου υπεράσπισης απέναντι στην “υπερβολική και άστοχη ενέργεια” της αγωγής στην οποία σύρθηκα και επιφυλάσσομαι.
Σας παρακαλώ να στηρίξετε και να συνυπογράψετε τη δημόσια επιστολή προς την Apple για τη χώρα μας:
www.gopetition.com/petition/42459.html
Σας ευχαριστώ όλους, καθώς και τους δικηγόρους μου, κ.κ. Βασίλη Σωτηρόπουλο και Αργυρώ Μιχαλοπούλου.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Παπαδημητριάδης
http://maga.gr/2011/01/31/128_days_later/