Οτι χειροτερο εχω δει ποτε απο τον Σκοτ.
Μακραν η χειροτερη του ταινια , ειναι να απορεις πως τον αφησαν να κανει αυτο το εκτρωμα.
Απο που να το πιασεις δηλαδη.....
Το σεναριο αστειο λες και το εγραψαν στο ποδι. Η συγγενεια του δηλαδη με την πρωτη ταινια ηταν σε επιπεδο τρολιας εντελως.....
Οι υποκριτικες ανεκδοτο.
Καλα ο πρωταγωνιστης κακιστος αλλα δεν βοηθηκε απο την σκηνοθεσια....δεν υπηρχε ενας βασικος ρολος να πιαστεις οτι κατι υπαρχει, ολοι ηταν καρικατουρες που σου ερχοταν να σπασεις την τηλεοραση απο την απελπισια σου.
Ντενζελ αμηχανος να γελαει να κανει βασικα οτι γουσταρει χωρις σχεδιο , οι διδυμοι αυτοκρατορες ( ιστορικα υπηρχαν οντως) επαιζαν χωρις συνεπεια κανοντας απλα εντονες αντιδρασεις ψιλοδιαταραγμενων, η πρωταγωνιστρια που να κανει μορφασμους με τοσα μποτοξ....
Αυτο που ηταν σαφως βελτιωμενο γιατι υπηρχαν τα φραγκα ηταν τα σκηνικα και τα κοστουμια καθως και οι μεγαλες σκηνες με τα εφφε που ηταν σαφως εντυπωσιακες αλλα ηταν τοσο κακο το υπολοιπο περιεχομενο που τελικα και αυτα σε εκνευριζαν με την κενοτητα τους.....
Τελος η σκηνοθεσια απλα δεν υπηρχε. Λες και καθε σκηνη την γυριζε καποιος αλλος πχ ο βοηθος σκηνοθετη, ο φροντιστης, το παιδι για τους καφεδες. Τετοια ξεφτιλα εχω να δω χρονια σε λεγομενη υπερπαραγωη.
Σκοτ αντε σπιτι ανθρωπε μου καταστρεφεις την φημη σου.
υγ
Οι εμμονες με την ξεπατικωτουρες της πρωτης ταινιας ηταν πραγματικα αστειες. Ανουσια πλανα χωρις καμια ποιητικη ταση απλα για να θυμισουν κατι απο την παλια ταινια το δε τελευταιο πλανο που λες γελωντας τι δεν θα δουμε να χαιδευουν και τα σπαρτά να ολοκληρωθει η ηλιθιοτητα ?
Ε και σκαει και αυτο φυσικα