Γνώμες για αγορά ακουστικών

update: ηρθε και ο fiio k3 και η διαφορά είναι αρκετά αισθητή, τόσο σε διαύγεια όσο και σε ένταση. Και αυτή η extra ρύθμιση που έχει ο fiio k3 για bass boost είναι τόσο όσο θέλω σε ορισμένα τραγούδια (π.χ. rage against the machine το έχω στο on και είναι super) ενώ σε τραγούδια που δίνω έμφαση στα φωνητικά (π.χ. celine dion...μη λογοκρίνετε, είναι παλιά αγάπη :BXVZCBXZ6:) το έχω στο off και τα απολαμβάνω πολύ περισσότερο). Απορώ που πολλοί υποστηρίζουν ότι ακουστικά 32 ohm σαν τα δικά μου (θυμίζω akg 361) δεν χρειάζονται και δεν επωφελούνται ουσιαστικά από ένα dac/amp. Για μένα η διαφορά είναι ουσιαστικότατη!

Το είχα κι εγώ κι έχω την ίδια άποψη...αλλά το έδωσα επειδή με απαιτητικά ακουστικά ήταν λίγο.
Έχω τα beyer 990t σε 250 Ωμ και ήταν οριακά ανεπαρκές.

Φυσικά κι έχει διαφορά απ' οτιδηποτε on board κλπ

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Γνώμες για αγορά ακουστικών

update: ηρθε και ο fiio k3 και η διαφορά είναι αρκετά αισθητή, τόσο σε διαύγεια όσο και σε ένταση. Και αυτή η extra ρύθμιση που έχει ο fiio k3 για bass boost είναι τόσο όσο θέλω σε ορισμένα τραγούδια (π.χ. rage against the machine το έχω στο on και είναι super) ενώ σε τραγούδια που δίνω έμφαση στα φωνητικά (π.χ. celine dion...μη λογοκρίνετε, είναι παλιά αγάπη :BXVZCBXZ6:) το έχω στο off και τα απολαμβάνω πολύ περισσότερο). Απορώ που πολλοί υποστηρίζουν ότι ακουστικά 32 ohm σαν τα δικά μου (θυμίζω akg 361) δεν χρειάζονται και δεν επωφελούνται ουσιαστικά από ένα dac/amp. Για μένα η διαφορά είναι ουσιαστικότατη!

Ένα dac/amp δεν έχει να κάνει μόνο με την ισχύ αλλά κυρίως με την ποιότητα.
Όλα τα καλά ακουστικά επωφελούνται από ένα και ας μην χρειάζονται την έξτρα ισχύ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για αγορά ακουστικών

Ένα dac/amp δεν έχει να κάνει μόνο με την ισχύ αλλά κυρίως με την ποιότητα.
Όλα τα καλά ακουστικά επωφελούνται από ένα και ας μην χρειάζονται την έξτρα ισχύ.

:2thumb22sup:

Δεν έχω το X5iii. Απλά το είχα δοκιμάσει εκτεταμένα προκειμένου να γίνει η παρουσίαση του. Η οποία τελικά δεν ολοκληρώθηκε, διότι για κακή μας τύχη έλειπε η κατάλληλη κάρτα μνήμης.

Στα άμεσα σχέδια όμως βρίσκεται ο διάδοχος του! :crown:
Ο διάδοχος παραλήφθηκε σήμερα! :music-smiley-005: :award:
Fiio M11
Για να κάνει παρέα με την υπόλοιπη συλλογή και με τα ολόφρεσκα Final Audio B3, βεβαίως-βεβαίως! :smile:

με γειές!!
κάτι μου λέει ότι σε τραβάνε αυτά τα "τσιμπράγκαλα" όπως εμένα κάτι άλλα...:flipout:
Και όμως δεν με ξέρεις καλά! :cool:
Έχουμε πολύ περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις!
Μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις από Εδώ:
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ξανά...

Υ.Γ. Τα "μπλιμπλίκια" και τα "τσιμπράγκαλα" όντως μου αρέσουν. Η πλάκα είναι ότι το μικρόβιο αυτό, δεν το είχα, το κόλλησα εδώ μέσα. :laugh:
Στο φόρουμ! :blink:
Και μάλιστα σε βαρειά μορφή, ανίατη... :nounder:

Υ.Γ.2 Λένε πως 《Ότι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό》!
Το δικό μας μικρόβιο δε σκοτώνει.
Μόνο σε κάνει πιο φτωχό! :D :grandpa:

Και όμως δεν με ξέρεις καλά! :cool:
Έχουμε πολύ περισσότερα κοινά από όσα νομίζεις!
Μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις από Εδώ:
Σκέφτομαι να ξεκινήσω ξανά...

Υ.Γ. Τα "μπλιμπλίκια" και τα "τσιμπράγκαλα" όντως μου αρέσουν. Η πλάκα είναι ότι το μικρόβιο αυτό, δεν το είχα, το κόλλησα εδώ μέσα. :laugh:
Στο φόρουμ! :blink:
Και μάλιστα σε βαρειά μορφή, ανίατη... :nounder:

Υ.Γ.2 Λένε πως γ€ŠΌτι δε σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό》!
Το δικό μας μικρόβιο δε σκοτώνει.
Μόνο σε κάνει πιο φτωχό! :D :grandpa:

άμα σου πω πόσες κεφαλές, πόσα headshells, πόσα subweights, πόσα spacers και πόσα headshell wires έχω , θα μου προτείνεις φάρμακο...:flipout:
(ξέχασα τα ματ....)
Αμ τα αλφάδια; μικρά-μεγάλα;;

Εμ να πως φαίνεται ο άνθρωπος του βινυλίου (αναλογικού ήχου )με τις οχτώ κεφαλές -bye-

Ενημερώνω ότι πριν από λίγο το M11 έκανε αναβάθμιση firmware και εγκαταστάθηκε αυτόματα το Google Play!

Όλα καλά!!!
Άρα δλδ όλες οι εφαρμογές μπορούν να μπουν ? Uapp πχ ?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Δε γνωρίζω για όλες. Υποθέτω, ναι. Τουλάχιστον τις κυριότερες.
Πρώτη εφαρμογή που εγκατέστησα ήταν ιντερνετικό ραδιόφωνο. Το VR ράδιο, η καλύτερη ελληνική εφαρμογή ραδιοφώνου και από τις καλύτερες διεθνώς.

Τις γνωστές streaming εφάρμογές Spotify, Tidal, κλπ, τις διαθέτει και από το Store της Fiio.

Εν τω μεταξύ έρχεται με προεγκατεστημένο το Chrome. Youtube και περιήγηση στο internet παρακολουθείς άνετα. (Ανάλυση οθόνης 1280x720).

Εφ' όσον όλα πάνε καλά θα εγκαταστήσω το Neutron.

Ακόμα βρίσκομαι στο στάδιο εκμάθησης και δοκιμών. Θα ενημερώνω για ότι ενδιαφέρον βρίσκω.

Πρώτη εφαρμογή που εγκατέστησα ήταν ιντερνετικό ραδιόφωνο. Το VR ράδιο, η καλύτερη ελληνική εφαρμογή ραδιοφώνου και από τις καλύτερες διεθνώς.

Τις γνωστές streaming εφάρμογές Spotify, Tidal, κλπ, τις διαθέτει και από το Store της Fiio.

Εν τω μεταξύ έρχεται με προεγκατεστημένο το Chrome. Youtube και περιήγηση στο internet παρακολουθείς άνετα. (Ανάλυση οθόνης 1280x720).

Ακόμα βρίσκομαι στο στάδιο εκμάθησης και δοκιμών. Θα ενημερώνω για ότι ενδιαφέρον βρίσκω.
Δες σε παρακαλώ εάν υπάρχει το uapp

Υπάρχει. Και είναι διαθέσιμο για εγκατάσταση στο Fiio M11 από το Google Play Store, μετά την τελευταία αναβάθμιση firmware.

Έχει κάποιο μικρό κόστος. Αλλά εάν κάνει όσα υπόσχεται, αξίζει. Κάποια στιγμή θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω.

Μεγεια μου ...από Γερμανία με δωρεάν DHL Express σε 2 μέρες ....
Πάω για ψείρες καλές τώρα ... Εκτός αν με καλύπτουν ακόμα τα Shure 435 που έχω κάπου σε κάποιο συρτάρι χαχαχα..έχω επίσης fiio f9 και final heaven II . .το πρόβλημα μου τελικά δεν είναι τα ακουστικά αλλά το κεφάλι μου ...δεν βρίσκω κάτι να μου κάνει για τα είδη μουσικής που ακουω ... Μπορεί να ακούω κλασική πχ και να μου κάνει ένα ζευγάρι και τσουπ μόλις αλλάξω σε Blues πχ η μεταλ να μην μου κάνει ...δεν ξέρω πραγματικά ...
Τεσπά τώρα πέρασα στην sd τη μουσική μου και τώρα θα το αφήσω όλη νύχτα να κατεβάσει από tidal την offline λίστα μου ...60 GB lol
1edacb794b4f90eaa8afd3ae2be2540c.jpg

Μεγειά κ. Συνάδελφε! :ciao:
Για τα Fiio F9 και τα Final Audio Heaven II δε μπορώ να σου πω.
Με τα Final Audio B3 το ταίριασμα αποδεικνύεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Για όλα τα είδη μουσικής.
Τα Shure 235 δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά υποθέτω ότι θα τα πάνε περίφημα. Γενικά το πάω σιγά-σιγά.
Δοκιμάζοντας ένα προς ένα όλη τη συλλογή...
SD κάρτα (ή μάλλον κάρτες δεν έχω πάρει ακόμα) και είμαι στο ψάξιμο.
Χαιρετώ προς το παρόν! :smile: