Είπε κανενας το αντίθετο? Έχει καμία σχέση αυτό που γράφεις?Αν η διετής καλύπτει το burn in, για ποιο λόγο να ΜΗΝ το καλύπτει η πενταετής, από τη στιγμή που είναι "επέκταση" της εγγύησης ;
Εγώ λέω, οτι δεν είναι γραπτό, δεν έχεις καμία εγγύηση για το τι ισχύει. Βαριέμαι να διαφωνώ για τα αυτονόητα. Μου φαίνεται κάποιοι έχουν συμφέρον να υποστηρίζουν ότι υποστηρίζουν. Τα γραπτά μένουν. Τελεία και παύλα. Οποιος νιώθει ασφάλης επειδή ο Χ υπάλληλος του είπε ότι καλύπτεται το burn-in, δικαίωμα του και προβλήμα του ταυτόχρονα. Εγω προσωπικά σε καμια περίπτωση δεν θα ένιωθα ασφαλής από προφορική εγγύηση. Εχω ξανα γράψει ότι και εμενα στο public μου είπε ο υπάλληλος ότι καλύπτεται burn in. Του λεω, οκ, το θέλω και γραπτώς αυτό στην εγγύηση όμως. Οπότε στο τέλος μου είπε, εκανα λάθος, δεν καλύπτεται τελικά. Γνωστός μου επίσης (επαναλαμβάνομαι) τα ιδια του είπε ο υπάλληλος. Οταν έπαθε burn in, ψάξε να βρεις ποιος υπάλληλος ήταν, αν δούλευε ακόμα εκεί, τρέχα γύρευε. ΔΕΝ τον καλύψανε. Εγω γράφω ότι ξέρω, χωρίς να έχω κανένα συμφέρον. Ουτε εναντίον των oled είμαι, ουτε τίποτα. Εσείς κάντε ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ. Δική σας ή ευθύνη.
Εχω φίλο - κολλητό σε μεγάλο σέρβις. Οπότε έχω άποψη για πάρα πολλές περιπτώσεις. Τα στατιστικά του για το πόσα burn in καλύφθηκανε, δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.