Χιούστον
Supreme Member
Απάντηση: Re: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC
Έλα ντε.
Γιατί έχει έρθει Β.Π ??![]()
Έλα ντε.
Γιατί έχει έρθει Β.Π ??![]()
λεει....
ειδικα οταν ο μονος τροπος μειωσης του jitter ειναι το upsampling...
(δεν βλεπω κανα sabre μετα το I2s...)
καλα τα λες τοτες...
ομως, η αδυναμια της ισοχρονης usb σε dac με οχι ιδιαιτερα ικανα κυκλωματα μειωσης σφαλματων χρονισμου ειναι ευκολα ακουστη.
Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κάποια αποθηκούλα στα Δ.Π. :singer:
Προσεχε μην στα φερουν και εχουν "νεον" απο κατω![]()
αυτο στο ειπε καποιος η τα φανταζεσαι?
γιατι απο αυτα που εχω ακουσει απο το μεγαλο Stylos που ειχα σπιτι 3 βδομαδες περυσι τον Αυγουστο, μαλλον δεν υπαρχουν πολλοι που να εχουν τετοια κυκλωματα μειωσης jitter σαν το Σλοβενο....
και απο τη στιγμη που μπορουν να εξαφανιζουν πρακτικα το jitter σε συνδεση BNC τι σε κανει να πιστευεις οτι οι ιδιοι αλγοριθμοι δεν μπορουν να εξαφανισουν το jitter σε συνδεση USB απο τη στιγμη μαλιστα που το USB επιτρεπει διδρομη επικοινωνια μεταξυ transport και DAC.
Καλο το Asychronous USB αλλα πιο πολυ critical για DAC που δεν εχουν σοβαρα κυκλωματα μειωσης jitter δηλαδη επιπεδου ιδιοκατασκευης. Σε σοφιστικε μηχανηματα δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα..... Τοσα χρονια με coaxial συνδεαμε τα transport για να μην ξεχνιομαστε....
Μεγάλες κουβέντες. Δεν ξέρω πώς ακούγεται αλλά όταν μιλάμε για τεχνικά
θέματα τότε καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί.
Κάποια δοκιμή που να υποδεικνύει εξουδετέρωση του jitter;
Κάποια φωτογραφια από το εσωτερικό του;
Κάποια έστω τεχνική ανάλυση υπάρχει γαι το συγκεκριμένο;
Και για να μη παρεξηγηθώ δεν υπονοώ πως δεν ακούγεται καλά πόσο μάλλον
να αποδώσω τον ηχητικό του χαρακτήρα σε τεχνικά χαρακτηριστικά.
Βασικά δεν υπονοώ τίποτα, απλά με ενδιαφέρει τεχνικά απότε ευπρόσδεκτη
κάθε πληροφορία.
φιλε επειδη τυχαινει να εχω ενα απο τα πολυ καλα DAC που κυκλοφορουν πιστεψε με οτι αυτο που λεω το πιστευω μεχρι κεραιας...
ψαξε να βρεις link στο Internet εαν θελεις για το συγκεκριμενο αλλα κυριως προσπαθησε καποια μερα να πας να ακουσεις το δικο σου, οποιο και αν ειναι αυτο, διπλα του και τοτε θα με θυμηθεις...
http://www.6moons.com/audioreviews/stylos/had.html
και για να μην ξεχνιομαστε αυτα ειναι προσωπικες αποψεις
μη παρω και κανενα στο λαιμο μου![]()
Δηλαδη μετραμε και το τζιτερ με το αυτι τωρα...χμμμ
Geopilitis ποσα δεχεσαι το μηνα να ερθεις κατω,και θελω να καλιμπραρω το HP
Γιώργη έχεις να παραθέσης τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες
που ζητάει ο tonal ή όχι?
Το πήγαινε ακουσέ,εγώ το άκουσα και έπαθα άρχισε να είναι λίγο εκνευριστικό με το συγκεκριμένο dac...Aρχισε να μοιάζει
με διαφημιστική καμπάνια και προσπάθεια προώθησης του Stylos styx...
Για να το μαζεύουμε σιγά-σιγά..
Δηλαδη μετραμε και το τζιτερ με το αυτι τωρα...χμμμ
Geopilitis ποσα δεχεσαι το μηνα να ερθεις κατω,και θελω να καλιμπραρω το HP
αυτο στο ειπε καποιος η τα φανταζεσαι?
γιατι απο αυτα που εχω ακουσει απο το μεγαλο Stylos που ειχα σπιτι 3 βδομαδες περυσι τον Αυγουστο, μαλλον δεν υπαρχουν πολλοι που να εχουν τετοια κυκλωματα μειωσης jitter σαν το Σλοβενο....
και απο τη στιγμη που μπορουν να εξαφανιζουν πρακτικα το jitter σε συνδεση BNC τι σε κανει να πιστευεις οτι οι ιδιοι αλγοριθμοι δεν μπορουν να εξαφανισουν το jitter σε συνδεση USB απο τη στιγμη μαλιστα που το USB επιτρεπει διδρομη επικοινωνια μεταξυ transport και DAC.
Καλο το Asychronous USB αλλα πιο πολυ critical για DAC που δεν εχουν σοβαρα κυκλωματα μειωσης jitter δηλαδη επιπεδου ιδιοκατασκευης. Σε σοφιστικε μηχανηματα δεν ειναι τοσο μεγαλο θεμα..... Τοσα χρονια με coaxial συνδεαμε τα transport για να μην ξεχνιομαστε....
Για το παιδι με το MSB εισαι σιγουρος οτι δεν κουνηθηκε φυλλο?δεν εχω ρε φιλε γιατι το site τους ειναι κατω...και εγω απο εκει εχω δει καποια πραγματα....
καταρχην δε μιλησα για το Styx μιλησα για το HAD. Δηλαδη DAC των 10.000 Ευρω και οχι των 100...
οσον αφορα για τη προσπαθεια διαφημισης παρακαλω να ειμαστε συνεπεις και να κατηγορουμε κοσμο καθε φορα που αναφερει οποιοδηποτε DAC τοτε, οκ?
βλεπε Antilope, DCS, Weiss, Esoteric, Benchmark κλπ που ειναι τα αγαπημενα στο forum μας....
αν εγραφα τις ιδιες ακριβως κουβεντες για ενα Esoteric θα μου ελεγες τετοιες κουβεντες?
τετοιες ατακες ακουστηκαν και για το παιδι που εγραφε για τα MSB και δε κουνηθηκε φυλλο....
παιδια βαλτε μια λιστα για ποια DAC πρεπει να γραφουμε την αποψη μας αν ειναι να μη θεωρηθει διαφημιση για να μην ακουγονται τετοιες προσβολες, οκ?
και που να ειχα οικονομικη αναγκη σαν κατι τελειωμενους που λυμαινονται το χωρο του high end δηλαδη τι θα ακουγα....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.