economides
AVClub Addicted Member
Τωρα αν πω κι εγω πως θα ηθελα πολυ να το ακουσω το Stylos θα φταιω???![]()
Καλά αφού εσύ σε λίγο καιρό θα το αγοράσεις second hand από το γνωστό ευεργέτη σου..

Τωρα αν πω κι εγω πως θα ηθελα πολυ να το ακουσω το Stylos θα φταιω???![]()
εσυ μη σε ακουσω να γραψεις τιποτα για το Emm Labs, οκ?
σωστά, αλλιώς με τόσα άσχημα που έχω πεί για τα Tidal δεν έπρεπε να μου μιλάνε ο Χιούστον και ο Geopolitis :BDGBGDB55:
Δεν έχω γράψει ποτέ για το Emm (πέρα από ότι το έχω), δεν νομίζω ότι χρειάζεται ....![]()
οταν γινω αντιπροσωπος θα το κατεβασω στην εκθεση για σενα :BDGBGDB55:
Αμαν και ποτε!!χαχαααα!!!:2thumb22sup:οταν γινω αντιπροσωπος θα το κατεβασω στην εκθεση για σενα :BDGBGDB55:
Δεν το βλέπω....
Αμαν και ποτε!!χαχαααα!!!:2thumb22sup:
ρε φιλε ανηκαν σε αλλη κατηγορια τιμης....
αυτα ειναι σχετικα παντα.... μπορει συγκριτικα να ηταν μεγαλη διαφορα....
συμφωνω οτι το θαψιμο δεν ειναι και πολυ ευχαριστο για τους κατοχους του "θαμμενου" αλλα καμια φορα συμβαινει....
μη το παιρνουμε και προσωπικα επειδη καποιος δε γουσταρει το μηχανακι μας....
"Υπομονη "is my midle name sir!!:grandpa:οταν παρω την αντιπροσωπεια με τον Economides και τον Houston μπορει να εμφανιστει στην εκθεση....
εως τοτε υπομονη....
Περνάμε ωραία σήμερα έχει και άρτον και θεάματα ....opcorn:
opcorn:
Μη τα λέμε πολλές φορές![]()
ενδελεχως οχι δε το εχω ακουσει αλλα οτι παιζει παρα παρα πολυ καλα για τα λεφτα που ζηταει αυτο ειναι δεδομενο απο τις λιγες ωρες που το ακουσα....
Στο STYLOS STYX δεν αναφερόσουν;
το κομματι του Houston εαν δε του εχουν ερθει τα ηχεια θα το παρω σπιτι μου να του το "στρωσω" οποτε θα δουμε και τι ψαρια πιανει διπλα στο Weiss Vesta/Medea...
Τα πράγματα είναι απλά στα λεφτά του απλά δεν έχει ανταγωνισμό . Τώρα αν ανεβεις στα 3000 - 4000 εκεί μπορεί να έχει αλλά και πάλι δε ξέρω απο ποιον και τι χωρίς ένα σοβαρό συγκριτικό.
Το STYLOS STYX δεν εννοούσες;
Οταν ομως μιλαμε για το Stylos μιλαμε για κατι που κανει 1600 Ευρω δηλαδη ανηκει σε εντελως διαφορετικη κατηγορια τιμης με τα παραπανω. Οποιος εχει εναλλακτικες προτασεις σε αυτα τα λεφτα που να παιζουν καλυτερα θα με ενδιεφερε να τις ακουσω....
Παντως οταν ακουω τον αντιπροσωπο να προτεινει σε δυο γνωστους μου (με πολυ ακριβα συστηματα) αυτο το DAC σαν πηγη αντι για τα πανακριβα Orpheus Labs πρεπει να υποθεσω οτι ειτε ειναι τρελος και δε τον νοιαζει να βγαλει λεφτα πουλωντας κατι πολυ ακριβοτερο ειτε κατι παραπανω εχει ακουσει....
Και δε το προτεινει γιατι οι υποψηφιοι αγοραστες δεν εχουν λεφτα (εχουν οταν τα ηχεια τους κανουν 15000 Ευρω). Το προτεινει γιατι λεει οτι παιζει καλυτερα....
Πάλι στο STYLOS STYX δεν αναφερόσουν;
Πώς λοιπόν όταν σε ρώτησε ο Captain αν έχεις να παταθέσεις στοιχεία για το συγκεκριμένο dac που να υποστηρίζουν την άποψή σου γι' αυτό του απαντάς
δεν εχω ρε φιλε γιατι το site τους ειναι κατω...και εγω απο εκει εχω δει καποια πραγματα....
καταρχην δε μιλησα για το Styx μιλησα για το HAD. Δηλαδη DAC των 10.000 Ευρω και οχι των 100...
Ευτυχώς που δεν παρασύρθηκα.
Ευτυχώς φίλε, τη γλίτωσες.
σπιτι ειχα για 3 βδομαδες το μεγαλο DAC οχι το μικρο οποτε για αυτο μιλησα σαν απαντηση σε συγκεκριμενη ερωτηση...
anyway διαβασε πιο προσεκτικα και θα καταλαβεις...
τα συμπερασματα για τα μικρο DAC ειναι απο ολιγοωρες ακροασεις οποτε δεν μπορω να πω ξεκαθαρα εαν στεκεται διπλα σε μεγαλα DAC οπως για παραδειγμα το δικο μου (ειναι ομως κατι που με ενδιαφερει να μαθω και θα μαθω).
Υ.Γ ευτυχως φιλε μου.... τη γλυτωσες...
Φίλε Χιούστον
Δεν ξέρω αν την γλίτωσα όπως ειρωνικά λές διότι δεν έχω άποψη για την ηχητική ποιότητα του συγκεκριμένου dac το οποίο ενδιαφέρθηκα να αγοράσω και για το οποίο ζήτησα την βοήθεια των μελών του forum τα οποία ενδεχομένως το είχαν ακούσει ή είχαν περισσότερα στοιχεία γι´αυτό τα οποία θα με βοηθούσαν στην επιλογή μου.
Σίγουρα όμως θα ήταν καλό να αποφεύγονται ενθουσιώδεις για μια συσκευή γνώμες από μέλη, όπως ο φίλος Geopolitis, τα οποία εκ των υστέρων ξεκαθαρίζουν ότι τα σχόλιά τους αφορούσαν άλλη συσκευή του ιδίου κατασκευαστη πολύ ακριβότερη και προτροπές όπως οι δικές σου "..... το μηχάνημα σκοτώνει ....... - χτύπα το αλύπητα κ.λ.π." χωρίς να μπορούν να στηρίξουν την γνώμη τους με παράθεση συγκεκριμένων τεχνικών χαρακτηριστικών για την συγκευή για την οποπια ο λόγος διότι είναι πιθανό να παρασύρουν σε λανθασμένη αγορά το μέλος που ζήτησε την γνώμη τους και την βοήθειά τους.
Περιμένετε λίγο γιατί μου τέλειωσαν τα ποπ-κορν, να αγοράσω καινούργιο πακέτο ......opcorn:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.