Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB

Παρ´ όλα αυτά κόπτεσαι να το πλασάρεις σε κάθε ευκαιρία...Και παρεξηγήσε κιόλας που άλλοι προτείνουν Esoteric ,Weiss ,dCS που τα έχουν ακούσει και ζουν μαζί τους....
:BDGBGDB55:

το πλασαρω?

νομιζεις οτι εχω αναγκη να πλασσαρω τιποτα σε κανενα?

δεν εχεις ιδεα Κωστα μου πραγματικα...

δε πειραζει... γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος...

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Φάτο γρήγορα γιατί τελειώνει το έργο...:D:D[/QUOTE

Captain εγώ δεν θα συνεχίσω. Δεν νομίζω ότι το παρόν thread όπως εξελίχθηκε μπορεί να προσφέρει κάτι άλλο στην αναζήτησή μου. Όσο για τον φίλο geopolitis ας βαυκαλίζεται με την ιδέα ότι οι υπόλοιποι είναι μειωμένης αντιλήψεως και δεν αντιλαμβάνονται τα γραφόμενά του. Σας ευχαριστώ όλους (και τους Χιούστον και Geopolitis) για την βοήθειά σας.

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB

Παρ´ όλα αυτά κόπτεσαι να το πλασάρεις σε κάθε ευκαιρία...Και παρεξηγήσε κιόλας που άλλοι προτείνουν Esoteric ,Weiss ,dCS που τα έχουν ακούσει και ζουν μαζί τους....
:BDGBGDB55:

παντως Κωστα μου τωρα που το λες πρεπει να αρχισω να πλασσαρω τιποτα πιο ακριβο γιατι με το DACακι της Stylos δε βγαινει μεροκαματο :BDGBGDB55:

ποιος να πρωτοφαει...

Καλό είναι για να μην δημιουργούνται εντάσεις και παρεξηγήσεις,να μιλάμε για μηχανήματα που ξέρουμε και πάντα συγκεκριμένα.

Οι γνωστές υπερβολές του τύπου...σκοτώνει,μούπεσε το σαγόνι, κουφάθηκα...δεν τιμούν τις περιγραφικές κι αναλυτικές ικανότητες όσων καταφεύγουν σ' αυτές,ειδικά άν θέλουν να λογίζονται σαν έμπειροι χομπίστες...

Ακόμη,τι αξία έχει σ' ένα χώρο,που συχνάζουν χομπίστες,το αναμάσημα του τι λέει ο κάθε reviewer ή το υποτιθέμενο κλίμα στα περιοδικά;Αυτό είναι το ζητούμενο;

Τέλος έχω ξαναζητήσει να λείπουν οι ειρωνείες.Παρακαλώ λοιπόν...

παντως Κωστα μου τωρα που το λες πρεπει να αρχισω να πλασσαρω τιποτα πιο ακριβο γιατι με το DACακι της Stylos δε βγαινει μεροκαματο :BDGBGDB55:

ποιος να πρωτοφαει...

Ξεκίνα με κανένα ηχείο, πιό καλά τα λεφτά...:D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLO

Ξεκίνα με κανένα ηχείο, πιό καλά τα λεφτά...:D

μπα,πιο πολυ ''μαρουλι'' εχουν τα καλωδια,αν ειναι ν'ασχοληθει επαγγελματικα για να κονομησει,ειναι πιο καλη περιπτωση :p

Εντάξει τώρα...Το κάνατε λάστιχο το θέμα...Μόνο στο θέμα απο δώ και πέρα...Τα άσχετα θα σβήνονται.

Το θέμα έκανε τον κύκλο του Διονύση..Από τη στιγμή
μάλιστα που ο άμεσα ενδιαφερόμενος tkostas έβγαλε τα συμπεράσματα του
από την κουβέντα μας..
Οταν παραλάβει ο Χιούστον το δικό του και το ακούσει θα μας δωθεί ευκαιρία
για παραιτέρω συζήτηση...

Προσωπικά, αν θέλετε τη γνώμη μου.
Σχημάτισα την πιό κακή εντύπωση γιά το stylos
πρώτον από το επιεικώς κακοσχεδιασμένο site της εταιρείας
δεύτερον από τα κιτσάτα αισχρά ποδαράκια του ανώτερου μονδέλου που είδα εις το εξαφέγγαρον
τρίτον από την καταγωγή του (δεν είμαι τοπικιστής ούτε ρατσιστής...αλλά δεν εμπνεύστηκα)
τέταρτον από την επιμονή ορισμένων
πέμπτον από την διαίσθησή μου... Τι στο καλό ασχολούμαι με το κυνήγι της υψηλής συχνότητας κάπου 40 χρόνια, κάποιο κριτήριο ανέπτυξα.

φυσικά όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και για πολλούς εδώ μέσα ένα κακόγουστο ανέκδοτο.
Nevertheless it's your money....:grinning-smiley-043

έκτον....
ή μάλλον κάτι επιπροσθέτως.

είχα και έχω την τιμή να έχω ασχοληθεί με τα του οίκου του εν λόγω φόρουμ πολύ πριν από την δημιουργία του.
Παρατηρώ, μαζί με τους αρμόδιους διαχειριστές ορισμένες (θα μείνω στην λέξη αυτή και μόνο) συμπεριφορές.

Επειδή πρώτιστο στο χώρο αυτό είναι η σοβαρή κατάθεση άποψης και μάλιστα τεκμηριωμένης προς μέλη που τυγχάνει να ενδιαφέρονται γιά γνώμες για μελλοντικές αγορές, σας δηλώνω ότι οι διαχειριστές θα περιφρουρήσουν με νύχια και δόντια το δικαίωμα των μελών προς την σοβαρή και τεκμηριωμένη κατάθεση άποψης που προαναφέρθηκε και φυσικά άποψη από πρώτο χέρι ή πρώτο αυτί, γιά να κυριολεκτούμε.

Εχετε λοιπόν να μοιραστείτε κάτι με τους άλλους? Ελεύθερα.
Ακούστε, και μιλήστε για ό,τι ακούσατε.

Υπερασπιστείτε το άκουσμα των αυτιών σας.
Γράψτε κρίσεις και όχι γενικεύσεις και ισοπεδώσεις.
Περιγράψτε τη λεπτομέρεια που άκουσε το αυτί σας, τις εντυπώσεις που σας άφησε, την προσδοκία που σας έμεινε στην ψυχή μετά το τέλος της ακρόασης γιά μιά νέα.
Αυτά ενδιαφέρουν τους άλλους.
Αυτά κάνουν την περιήγηση εδώ μέσα ενδιαφέρουσα.

έκτον....
ή μάλλον κάτι επιπροσθέτως.

είχα και έχω την τιμή να έχω ασχοληθεί με τα του οίκου του εν λόγω φόρουμ πολύ πριν από την δημιουργία του.
Παρατηρώ, μαζί με τους αρμόδιους διαχειριστές ορισμένες (θα μείνω στην λέξη αυτή και μόνο) συμπεριφορές.

Επειδή πρώτιστο στο χώρο αυτό είναι η σοβαρή κατάθεση άποψης και μάλιστα τεκμηριωμένης προς μέλη που τυγχάνει να ενδιαφέρονται γιά γνώμες για μελλοντικές αγορές, σας δηλώνω ότι οι διαχειριστές θα περιφρουρήσουν με νύχια και δόντια το δικαίωμα των μελών προς την σοβαρή και τεκμηριωμένη κατάθεση άποψης που προαναφέρθηκε και φυσικά άποψη από πρώτο χέρι ή πρώτο αυτί, γιά να κυριολεκτούμε.

Εχετε λοιπόν να μοιραστείτε κάτι με τους άλλους? Ελεύθερα.
Ακούστε, και μιλήστε για ό,τι ακούσατε.

Υπερασπιστείτε το άκουσμα των αυτιών σας.
Γράψτε κρίσεις και όχι γενικεύσεις και ισοπεδώσεις.
Περιγράψτε τη λεπτομέρεια που άκουσε το αυτί σας, τις εντυπώσεις που σας άφησε, την προσδοκία που σας έμεινε στην ψυχή μετά το τέλος της ακρόασης γιά μιά νέα.
Αυτά ενδιαφέρουν τους άλλους.
Αυτά κάνουν την περιήγηση εδώ μέσα ενδιαφέρουσα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η με τη βοηθεια του Google μεταφραση απο τη σλοβενικη εκδοση του site του κατασκευαστη για το Stylos USB DAC αποκαλυπτει οτι το DAC ειναι πολυ χαμηλοεξοδο στα 0.5 Volt και σιγουρα χρειαζεται ενεργο προενισχυτη για να οδηγηθει (κατα προτιμηση με ικανο gain)....

"Analog filter level I.. order and I / V conversion algorithm,
designed specifically for Styx converter. Stages are designed with passive
though both elements can act as an active component analog output
the amplified signal on applied voltage of 0.5 V output. Output Stage
operates without feedback and the virtual output resistance is 0
it works without any problems short-circuited.
To achieve optimum
sonic results, we recommend using a USB DAC Styx but the combination with
quality stereo pre amplifier."

εκει πρεπει να ειναι το ενδιαφερον (εαν υπαρχει, εγω δεν το εχω ακουσει)
κατι παιζει στο I/V. αλγοριθμοι? απο τα dac παιρνουν σημα κατευθειαν μηπως?
για να δουμε... 0.5v? για να δουμε...

Η με τη βοηθεια του Google μεταφραση απο τη σλοβενικη εκδοση του site του κατασκευαστη για το Stylos USB DAC αποκαλυπτει οτι το DAC ειναι πολυ χαμηλοεξοδο στα 0.5 Volt και σιγουρα χρειαζεται ενεργο προενισχυτη για να οδηγηθει (κατα προτιμηση με ικανο gain)....

"Analog filter level I.. order and I / V conversion algorithm,
designed specifically for Styx converter. Stages are designed with passive
though both elements can act as an active component analog output
the amplified signal on applied voltage of 0.5 V output. Output Stage
operates without feedback and the virtual output resistance is 0
it works without any problems short-circuited.
To achieve optimum
sonic results, we recommend using a USB DAC Styx but the combination with
quality stereo pre amplifier."

Δηλαδή δεν θα μπορούσε να συνδεθεί κατ' ευθείαν πάνω στον ASR EMITTER I;

εκει πρεπει να ειναι το ενδιαφερον (εαν υπαρχει, εγω δεν το εχω ακουσει)
κατι παιζει στο I/V. αλγοριθμοι? απο τα dac παιρνουν σημα κατευθειαν μηπως?
για να δουμε... 0.5v? για να δουμε...

Τι είναι το Ι/V;

Re: Απάντηση: Re: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Τι είναι το Ι/V;

εν ολίγοις είναι το τμήμα εκείνο του dac που ευθύνεται γιά την παραγωγή μιάς τάσης ικανής να οδηγήσει έναν ενισχυτή.
Δηλαδή την παραγωγή voltage.
Πολλά τσιπάκια dac δίνουν στην έξοδό τους μόνο Ι που σημαίνει ότι η συσκευή πρέπει να περιλαμβάνει το αντίστοιχο κύκλωμα γιά την μετατροπή i σε v.
Αλλα κάνουν την μετατροπή εντός του ίδιου του τσιπ βγάζοντας τάση V στην έξοδό του.
Η τάση αυτή αρκετές φορές αρκεί γιά να οδηγήσει έναν τελικό, αν και είναι ασθενική (συνήθως γύρω στο 1 volt ή μόλις πάνω από αυτή την τιμή).
Συνήθως όλα τα καλά dac φροντίζουν να έχουν ένα καλά σχεδιασμένο στάδιο i/v είτε παθητικό είτε ενεργητικό που υλοποιείται είτε με λάμπες ή διακριτά ή ολοκληρωμένα τελεστικά. Τότε συνήθως η τάση που λαμβάνεται είναι της τάξης των 2 volt που οδηγούν άνετα έναν τελικό.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

εν ολίγοις είναι το τμήμα εκείνο του dac που ευθύνεται γιά την παραγωγή μιάς τάσης ικανής να οδηγήσει έναν ενισχυτή.
Δηλαδή την παραγωγή voltage.
Πολλά τσιπάκια dac δίνουν στην έξοδό τους μόνο Ι που σημαίνει ότι η συσκευή πρέπει να περιλαμβάνει το αντίστοιχο κύκλωμα γιά την μετατροπή i σε v.
Αλλα κάνουν την μετατροπή εντός του ίδιου του τσιπ βγάζοντας τάση V στην έξοδό του.
Η τάση αυτή αρκετές φορές αρκεί γιά να οδηγήσει έναν τελικό, αν και είναι ασθενική (συνήθως γύρω στο 1 volt ή μόλις πάνω από αυτή την τιμή).
Συνήθως όλα τα καλά dac φροντίζουν να έχουν ένα καλά σχεδιασμένο στάδιο i/v είτε παθητικό είτε ενεργητικό που υλοποιείται είτε με λάμπες ή διακριτά ή ολοκληρωμένα τελεστικά. Τότε συνήθως η τάση που λαμβάνεται είναι της τάξης των 2 volt που οδηγούν άνετα έναν τελικό.

Ευχαριστώ πολύ-bye-