Προσωπικά, αν θέλετε τη γνώμη μου.
Σχημάτισα την πιό κακή εντύπωση γιά το stylos
πρώτον από το επιεικώς κακοσχεδιασμένο site της εταιρείας
δεύτερον από τα κιτσάτα αισχρά ποδαράκια του ανώτερου μονδέλου που είδα εις το εξαφέγγαρον
τρίτον από την καταγωγή του (δεν είμαι τοπικιστής ούτε ρατσιστής...αλλά δεν εμπνεύστηκα)
τέταρτον από την επιμονή ορισμένων
πέμπτον από την διαίσθησή μου... Τι στο καλό ασχολούμαι με το κυνήγι της υψηλής συχνότητας κάπου 40 χρόνια, κάποιο κριτήριο ανέπτυξα.
φυσικά όλα τα παραπάνω είναι προσωπικές απόψεις και για πολλούς εδώ μέσα ένα κακόγουστο ανέκδοτο.
Nevertheless it's your money....![]()
Άκου λογική τώρα. Για να τα έχουν, κάποια λογική θα έχει, αφού τους κοστίζει αρκετά. Η μόνη λογική εξήγηση που υπάρχει είναι ότι υπάρχουν για να .... ψαρώνουν οι hi-endάδες. Και μιας που μιλάμε για το had η κατασκευή του τροφοδοτικού του μου θύμησε μηχανήματα των 500 άντε 1000 ευρώ..:FSGSFGS4:
σιγα μη ψαρωσει κανεις απο τα ποδαρια...
να μου πεις για το γρανιτη να σε καταλαβω...
![]()
Ίσως καλύτερη κατασκευή στο 1/20 των χρημάτων. Αν βέβαια έκανε και αυτό 10.000 ευρώ και είχε τέτοια ποδαράκια τότε μπορεί να έπαιζε ισάξια με το had:slapface:
Και μιας που μιλάμε για το had η κατασκευή του τροφοδοτικού του μου θύμησε μηχανήματα των 500 άντε 1000 ευρώ..:FSGSFGS4:
![]()
Ίσως καλύτερη κατασκευή στο 1/20 των χρημάτων. Αν βέβαια έκανε και αυτό 10.000 ευρώ και είχε τέτοια ποδαράκια τότε μπορεί να έπαιζε ισάξια με το had:slapface:
Αγαπητε θα γνωριζεις βεβαια οτι περα απο την εμφανιση υπαρχει και η λεξη σχεδιαση. Ξερεις ποσες συσκευες φθηνες με πολυ υλικο, macho εμφανιση, παιζουν το λιγοτερο απαραδεκτα? Για να μην παρεξηγηθω δεν εχω ακουσει κανενα dac ουτε το stylos ουτε το xindak.
Δεν διαφωνώ άλλα δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να πιστεύω στην ανωτερότητα της σχεδίασης του had πέρα από τα σοφιστικέ πόδια:slapface: Ενώ το xindak από την άλλη η κατασκεύη του με πείθει ότι τουλάχιστον θα είναι μια αξιοπρέπής συσκευή για τα λεφτά του. Τι να κάνουμε είμαι ευκολόπιστος![]()
Δεν διαφωνώ άλλα δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να πιστεύω στην ανωτερότητα της σχεδίασης του had πέρα από τα σοφιστικέ πόδια:slapface: Ενώ το xindak από την άλλη η κατασκεύη του με πείθει ότι τουλάχιστον θα είναι μια αξιοπρέπής συσκευή για τα λεφτά του. Τι να κάνουμε είμαι ευκολόπιστος![]()
Μεταξύ τους σύγκριση πού Γιάννη;Σε ποιό σύστημα;Πώς;
Τι διαφορές να ακούσει ένα μέλος(το όποιο μέλος),που έχει ένα κακοστημένο εισαγωγικό Hi Fi σύστημα;Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο,αλλά πρέπει να τα λέμε,γιατί πολλοί χομπίστες ειδικά νέοι,προσπαθούν κάπως έτσι και φυσικά απογοητεύονται.Σε τέτοιες περιπτώσεις,παρασύρονται απο διάφορους αυτοσχέδιους κυβερνογκουρού, που με ανύπαρκτη εμπειρία και γνώσεις,πουλάνε μούρη στους νέους χομπίστες,ισοπεδώνοντας τα πάντα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.