Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Re: Απάντηση: Re: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Δηλαδή δεν θα μπορούσε να συνδεθεί κατ' ευθείαν πάνω στον ASR EMITTER I;

Αν το προενισχυτικο στάδιο του ASR έχει αρκετό gain δεν πρέπει να έχει θέμα... Εγώ το έχω ακούσει με προ Sovereign και απλά σε εγγραφές με πολύ χαμηλή στάθμη έπρεπε να γυρίσεις πολυ το volume για να ακούσεις πολυ δυνατά...

εν ολίγοις είναι το τμήμα εκείνο του dac που ευθύνεται γιά την παραγωγή μιάς τάσης ικανής να οδηγήσει έναν ενισχυτή.
Δηλαδή την παραγωγή voltage.
Πολλά τσιπάκια dac δίνουν στην έξοδό τους μόνο Ι που σημαίνει ότι η συσκευή πρέπει να περιλαμβάνει το αντίστοιχο κύκλωμα γιά την μετατροπή i σε v.
Αλλα κάνουν την μετατροπή εντός του ίδιου του τσιπ βγάζοντας τάση V στην έξοδό του.
Η τάση αυτή αρκετές φορές αρκεί γιά να οδηγήσει έναν τελικό, αν και είναι ασθενική (συνήθως γύρω στο 1 volt ή μόλις πάνω από αυτή την τιμή).
Συνήθως όλα τα καλά dac φροντίζουν να έχουν ένα καλά σχεδιασμένο στάδιο i/v είτε παθητικό είτε ενεργητικό που υλοποιείται είτε με λάμπες ή διακριτά ή ολοκληρωμένα τελεστικά. Τότε συνήθως η τάση που λαμβάνεται είναι της τάξης των 2 volt που οδηγούν άνετα έναν τελικό.

"and I / V conversion algorithm"
αυτο ρε υπερηχα τι μπορει να σημαινει?
μην ειναι λαθος στη μεταφραση?

"and I / V conversion algorithm"
αυτο ρε υπερηχα τι μπορει να σημαινει?
μην ειναι λαθος στη μεταφραση?

αλγόριθμος δεν υπάρχει στην i/v μετατροπή.

και εδώ είναι οι ενδοιασμοί μου.
Είτε, όπως έχω ξαναπεί, οι άνθρωποι πάσχουν σοβαρά στο θέμα της μετάφρασης, είτε το στήσιμο του site είναι στο ποδάρι, είτε είναι αυτόματη γκουγκλική μετάφραση, είτε -δεν θέλω να πιστέψω- μας πασάρουν αρλούμπες.

Αλλά είπα: αυτά τα ποδαράκια στο had είναι αρκετά να με διώξουν ακόμα και αν είναι το καλύτερο στον κόσμο και εγώ ο εμίρης του Κατάρ...

νομιζω την μεταφραση την εκανε ο gp...
0.5v η παιρνει κατευθειαν απο τα ποδαρακια η εχει παθητικη i/v χωρις αναλογικο σταδιο. ετσι δεν ειναι?

αλγόριθμος δεν υπάρχει στην i/v μετατροπή.

και εδώ είναι οι ενδοιασμοί μου.
Είτε, όπως έχω ξαναπεί, οι άνθρωποι πάσχουν σοβαρά στο θέμα της μετάφρασης, είτε το στήσιμο του site είναι στο ποδάρι, είτε είναι αυτόματη γκουγκλική μετάφραση, είτε -δεν θέλω να πιστέψω- μας πασάρουν αρλούμπες.

Αλλά είπα: αυτά τα ποδαράκια στο had είναι αρκετά να με διώξουν ακόμα και αν είναι το καλύτερο στον κόσμο και εγώ ο εμίρης του Κατάρ...

αυτο που εβαλα οπως εγραψα και πιο πανω ηταν η μεταφραση απο τα Σλοβενικα με τη βοηθεια του Google. Γενικα στη Σλοβενικη εκδοση του site υπαρχουν πολυ περισσοτερες πληροφοριες απο την Αγγλικη αλλα επειδη η home page ειναι κατω προφανως το ανανεωνουν... Μακαρι να τα γραψουν και στα Αγγλικα...

τωρα εαν τα ποδαρακια ειναι κριτηριο για να αξιολογησουμε μια συσκευη αυτο αφορα τον καθενα ατομικα.... Προσωπικα το μονο που με ενοχλουν ειναι οτι δυσκολευουν την τοποθετηση πανω στο ρακ....

Ειναι εθνικιστες και δεν γραφουν εις την αγγλικην. Η μη λειτουργια του σαιτ οφειλεται στο γεγονος συμπιεσης των εξοδων. Μαζευουν λεφτα για να αλλαξουν τα ποδαρακια.

Απάντηση: Re: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Ειναι εθνικιστες και δεν γραφουν εις την αγγλικην. Η μη λειτουργια του σαιτ οφειλεται στο γεγονος συμπιεσης των εξοδων. Μαζευουν λεφτα για να αλλαξουν τα ποδαρακια.
Και γιατι δεν τα βγαζουν τελειως ,να γλιτωσουν και τα εξοδα?χαχα!!-bye-

αυτο που εβαλα οπως εγραψα και πιο πανω ηταν η μεταφραση απο τα Σλοβενικα με τη βοηθεια του Google. Γενικα στη Σλοβενικη εκδοση του site υπαρχουν πολυ περισσοτερες πληροφοριες απο την Αγγλικη αλλα επειδη η home page ειναι κατω προφανως το ανανεωνουν... Μακαρι να τα γραψουν και στα Αγγλικα...

τωρα εαν τα ποδαρακια ειναι κριτηριο για να αξιολογησουμε μια συσκευη αυτο αφορα τον καθενα ατομικα.... Προσωπικα το μονο που με ενοχλουν ειναι οτι δυσκολευουν την τοποθετηση πανω στο ρακ....

η αγγλική τους έκδοση είναι θάλασσα μαργαριταριών...

new distribur in Greece....-bye-

μα δεν είναι θέμα.
Παίρνεις ένα πριόνι και τα κόβεις.
Η αισθητική προσέγγιση - λύση των ποδαριών είναι που με απωθεί και με κάνει να σκέφτομαι ότι αυτός που προτείνει τα πόδια αυτά κάπου, κάτι δεν το βλέπει "σωστά" ή "βλέπει κάτι άλλο...."-bye-

μα δεν είναι θέμα.
Παίρνεις ένα πριόνι και τα κόβεις.
Η αισθητική προσέγγιση - λύση των ποδαριών είναι που με απωθεί και με κάνει να σκέφτομαι ότι αυτός που προτείνει τα πόδια αυτά κάπου, κάτι δεν το βλέπει "σωστά" ή "βλέπει κάτι άλλο...."-bye-

δε καταλαβες τι γινεται με τα ποδια...

διαβαζα στο 6moons οτι σου δινουν και αλλο σετ ποδαρακια πιο κοντα αλλα προτεινουν να μη τα χρησιμοποιησεις....

κατι παιζει με αυτα τα ποδαρακια παντως γιατι αν δεις την κατασκευη πρεπει να τους στοιχιζει μπολικα για να τα φτιαξουν ετσι οπως τα φτιαχνουν με ολες αυτες τις κουρμπες κλπ.... προφανως πιστευουν σε αντικραδασμικες συμπεριφορες κλπ κατι που πιστευω πολλοι πιο τεχνοκρατες δεν υιοθετουν...

δε καταλαβες τι γινεται με τα ποδια...

διαβαζα στο 6moons οτι σου δινουν και αλλο σετ ποδαρακια πιο κοντα αλλα προτεινουν να μη τα χρησιμοποιησεις....

κατι παιζει με αυτα τα ποδαρακια παντως γιατι αν δεις την κατασκευη πρεπει να τους στοιχιζει μπολικα για να τα φτιαξουν ετσι οπως τα φτιαχνουν με ολες αυτες τις κουρμπες κλπ.... προφανως πιστευουν σε αντικραδασμικες συμπεριφορες κλπ κατι που πιστευω πολλοι πιο τεχνοκρατες δεν υιοθετουν...

πιστεύουν είς έναν Θεόν....:grinning-smiley-043

Ποδαράκια στον τόρνο είναι καλέ μου.
Κηροπήγια κομμένα στη μέση...-bye-

Μην τρελλαθούμε τώρα ότι οι κούρμπες έχουν αντικραδασμικές συμπεριφορές, όταν όλο το σύνολο είναι μέσα στον γρανίτη.
Αν και έχω και ενστάσεις στο θέμα υλικών που βλέπω σε σχέση με την τιμή που ζητάνε οι Σλοβένοι.

"We're also categorically avoiding surface-mount devices. We can shorten the signal path with standard components which in most cases are far superior to SMDs"

Εμένα αυτό με προβληματίζει. Τι έχουν δηλαδή τα SMD υλικά?

Νομίζω ότι τώρα πια είναι μονόδρομος η επιλογή τους ειδικά στα ψηφιακά.

Μην τρελλαθούμε τώρα ότι οι κούρμπες έχουν αντικραδασμικές συμπεριφορές, όταν όλο το σύνολο είναι μέσα στον γρανίτη.
Αν και έχω και ενστάσεις στο θέμα υλικών που βλέπω σε σχέση με την τιμή που ζητάνε οι Σλοβένοι.

μωρε κηροπηγια ειναι αλλα καποιος πρεπει να κατσει να τα φτιαξει στον τορνο δε γινονται μονα τους. Αυτο λεω οτι πρεπει να τους στοιχιζει καποια λεφτα....

Για αυτο πιστευω οτι υπαρχει καποια λογικη πισω απο το συγκεκριμενο σχημα και δεν ειναι καθαρα θεμα εμφανισης. Μπορει ομως να κανω λαθος...

HAD-1-Noga2.jpg

nogica.jpg

Δεν ξέρω για ποδαράκια κτλ αλλά το site τους δουλεύει κανονικά.
Κανονικότατα.
Κάτι παίζει όμως με dns και δε βγαίνει σωστά.
http://stylos-sys.com/ (δεν δουλεύει)
http://www.stylos-sys.com/index.htm (δουλεύει)

Τώρα για τη χαμηλή έξοδο πολύ πιθανό να μην υπάρχει ενεργό στάδιο μετά το dac.

Και του αειμνηστου Μιχαλη Σπερτου οι ενισχυτες δεν ειχαν εμφανιση αλλα ηταν απο τους καλυτερους που ειχα ακουσει στην τιμη τους.

(δεν σε ξερω δεν με ξερεις:grinning-smiley-043)

Και του αειμνηστου Μιχαλη Σπερτου οι ενισχυτες δεν ειχαν εμφανιση αλλα ηταν απο τους καλυτερους που ειχα ακουσει στην τιμη τους.

(δεν σε ξερω δεν με ξερεις:grinning-smiley-043)

εξαιρετικά παίζανε, αλλά κηροπήγια στα πόδια δεν είχαν.:grinning-smiley-043

Αμοιροι θνητοί.... Οταν καταλάβετε το μεγαλείο των κηροπήγιων θα είναι αργά, θα έχετε χάσει την ευλογία της ηχητικής νιρβάνα :BDGBGDB55:

Ειναι μαλλον 4 μαγικα ραβδια για οποιον δεν καθεται η δεν ακουει καλα, τσαααααακκκκ σε δινει μια κ γαληνευεις η μαγευεσαι.:worshippy: