Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Μήπως θες να πεις Πήλιο; Εκτός κι αν ο "γκουρού με το εισαγωγικό σύστημα στον Όλυμπο" είμαι εγώ :flipout::flipout:

Πάντως αν ποτέ σας φέρει ο δρόμος απο Θεσσαλία μεριά είστε όλοι ευπρόσδεκτοι. Το σύστημά μου είναι εισαγωγικό αλλά το τσίπουρο όχι.-bye-

Όπως κάτι "καλές" ανατολικές κοπέλες χορεύουν τα βράδια σε κάτι μαγαζιά για καψούριδες από στύλο σε στύλο έτσι και τα καλά DAC πρέπει να είναι βαλκανικά και να παίζουν ΠΑΝΩ σε στύλους γιατί έτσι την βρίσκουν περισσότερο !

HAD-1-01.jpg

Είναι δε τόσο τρομακτικό αυτό το θέαμα που ορισμένοι δεν ξέρουν τι γράφουν και μιλάνε για αρχαίους Ελληνικούς ναούς λές και αυτοί είχαν καμία σχέση με αυτή την Τουρκομπαρόκ αισθητική αυτού του βαλκανικού κατασκευάσματος.
Με τέρατα σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας ίσως έχει σχέση...

" Even in terms of just looks and design, the HAD is telling at first sight. You’ll understand it’s something special, something with deep insights. You might feel confused about the origin of this black mystical machine. It may remind you of ancient Greek temples and on the other hand, with its black monumental shapes, you may recall sights and chills from Kurbick Odyssey 2000."

Η αρχαία Ελλάδα τον μάρανε τον τσιφούτη φράγκο δεν έδωσαν οι Σλοβένοι για το πακέτο της Ελλάδας.....

Η αρχαία Ελλάδα τον μάρανε τον τσιφούτη φράγκο δεν έδωσαν οι Σλοβένοι για το πακέτο της Ελλάδας.....

Οι Σλοβάκοι ήταν αλλά δεν τους αδικώ γιατί είχαν υψηλό κόστος δανεισμού.

Last edited by a moderator:
Kαποιος εδω μεσα,εγραψε καποτε ,οτι δεν πρεπει να ειμασται " high end" μονο με τα μηχανηματα μας,αλλα και τους τροπους μας ,η κατι τετοιο.!!!Το μονο "high end"που βλεπω μπροστα μου,δυστυχως,αυτη τη στιγμη ειναι το stylos had και μακαρι να ηταν και δικο μου!!!!
Παντα φιλικα.

Πάει κι αυτό.
"Θάφτηκαν" τα μηχανήματα χωρίς καν να ακουστούν.

BTW Η αγορά αυτορυθμίζεται κι ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να χρεώνει όσο θέλει και να ζητά όσα του λείπουν.

Ο κάθε αγοραστής είναι ελεύθερος να διαθέτει τα χρήματά του όπως και όπου αυτός νομίζει καλύτερα.

Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Μεταξύ τους σύγκριση πού Γιάννη;Σε ποιό σύστημα;Πώς;

Τι διαφορές να ακούσει ένα μέλος(το όποιο μέλος),που έχει ένα κακοστημένο εισαγωγικό Hi Fi σύστημα;Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο,αλλά πρέπει να τα λέμε,γιατί πολλοί χομπίστες ειδικά νέοι,προσπαθούν κάπως έτσι και φυσικά απογοητεύονται.Σε τέτοιες περιπτώσεις,παρασύρονται απο διάφορους αυτοσχέδιους κυβερνογκουρού, που με ανύπαρκτη εμπειρία και γνώσεις,πουλάνε μούρη στους νέους χομπίστες,ισοπεδώνοντας τα πάντα.

Καπως βρε Διονυση πρεπει να γινει ομως μια συγκριση περα απο την φωτογραφια και τα χαρακτηριστικα. Ετσι δεν γινεται με ολες τις συσκευες, ηχεια, ενισχυτες, cd players, κτλ. Καλο ειναι ο ενδιαφερομενος να ακουσει αυτο που τον ενδιαφερει σπιτι του και επειτα να αποφασισει.

Το μονο "high end"που βλεπω μπροστα μου,δυστυχως,αυτη τη στιγμη ειναι το stylos had και μακαρι να ηταν και δικο μου!!!!
Παντα φιλικα.

Πάντως πρέπει να είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που ανακαλύψαμε το χαμένο μυστικό των dacs και λέγεται stylos !!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Πάντως πρέπει να είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που ανακαλύψαμε το χαμένο μυστικό των dacs και λέγεται stylos !!!
Mπα!!υπαρχουν και αλλοι.:ernaehrung004:

Να σου πω... κι εγώ αν έψαχνα DAC σε αυτή την κατηγορία τιμής θα το σκεφτόμουνα. Μου αρέσει το ντιζάιν-δεν έχει και ποδάρια σαν το HAD-ηχητικά φαίνεται ενδιαφέρον για να το αγόρασε ο Χιούστον. Άμα είχε και μιά είσοδο ακόμα...αλλά το βάρος ρε παιδί μου, με τόσο γρανίτη γύρω γύρω πρέπει να έρχεται στα 20 με 25 κιλά. Έχω το Lenco στο ρακ με 45 κιλά, άμα βάλω και αυτό πάει, θα καταρρεύσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Καπως βρε Διονυση πρεπει να γινει ομως μια συγκριση περα απο την φωτογραφια και τα χαρακτηριστικα. Ετσι δεν γινεται με ολες τις συσκευες, ηχεια, ενισχυτες, cd players, κτλ. Καλο ειναι ο ενδιαφερομενος να ακουσει αυτο που τον ενδιαφερει σπιτι του και επειτα να αποφασισει.

Δεν εννοώ αυτό...Ασφαλώς να ακούν στο σύστημά τους/χώρο τους κι αναλόγως να κινούνται σε αγορές.Είναι ο ασφαλέστερος τρόπος.

Απλά να γνωρίζουν,ότι αυτό που ακούν αφορά το σύστημά τους...

Πάει κι αυτό.
"Θάφτηκαν" τα μηχανήματα χωρίς καν να ακουστούν.

Δυστυχώς φταίνε πολλά πράγματα γι αυτό

1)Κακό promotion από τον κατασκευαστή(ελλιπείς τεχνικές πληροφορίες,
ιστοσελίδα υπό κατασκευή, δυσκολία στην Αγγλικήν!)
2)Υψηλή τιμή
3)Ασκημο
4)Αδυναμία ακρόασης
5)Προσπάθεια μυθοποίησης

BTW Η αγορά αυτορυθμίζεται κι ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να χρεώνει όσο θέλει και να ζητά όσα του λείπουν.

Ο κάθε αγοραστής είναι ελεύθερος να διαθέτει τα χρήματά του όπως και όπου αυτός νομίζει καλύτερα.

Φυσικά και έχει δικαίωμα να χρεώνει όσο θέλει, αρκεί να δίνεται
η δυνατότητα στους εν δυνάμει πελάτες να βγάλουν μόνοι τους
τα συμπερασματά τους και από κει και πέρα να διαθέσουν ή όχι τα
χρηματά τους...Το πέπλο μυστηρίου και οι αστικοί μύθοι
δεν βοηθάνε..

Το 4 και το 5 μπορείτε να μου το εξηγήσετε?
Δηλ. Η εταιρεία δεν προσφέρει προς ακρόαση τα μοντέλα της?
και ποιος το μυθοποιεί?

Στη σελίδα του προϊόντος είδα ότι υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.
Ο ίδιος δεν το διαθέτει προς ακρόαση?