Η αρχαία Ελλάδα τον μάρανε τον τσιφούτη φράγκο δεν έδωσαν οι Σλοβένοι για το πακέτο της Ελλάδας.....
Η αρχαία Ελλάδα τον μάρανε τον τσιφούτη φράγκο δεν έδωσαν οι Σλοβένοι για το πακέτο της Ελλάδας.....
Μεταξύ τους σύγκριση πού Γιάννη;Σε ποιό σύστημα;Πώς;
Τι διαφορές να ακούσει ένα μέλος(το όποιο μέλος),που έχει ένα κακοστημένο εισαγωγικό Hi Fi σύστημα;Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο,αλλά πρέπει να τα λέμε,γιατί πολλοί χομπίστες ειδικά νέοι,προσπαθούν κάπως έτσι και φυσικά απογοητεύονται.Σε τέτοιες περιπτώσεις,παρασύρονται απο διάφορους αυτοσχέδιους κυβερνογκουρού, που με ανύπαρκτη εμπειρία και γνώσεις,πουλάνε μούρη στους νέους χομπίστες,ισοπεδώνοντας τα πάντα.
Το μονο "high end"που βλεπω μπροστα μου,δυστυχως,αυτη τη στιγμη ειναι το stylos had και μακαρι να ηταν και δικο μου!!!!
Παντα φιλικα.
Mπα!!υπαρχουν και αλλοι.:ernaehrung004:Πάντως πρέπει να είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που ανακαλύψαμε το χαμένο μυστικό των dacs και λέγεται stylos !!!
Πάντως πρέπει να είμαστε οι μόνοι στον κόσμο που ανακαλύψαμε το χαμένο μυστικό των dacs και λέγεται stylos !!!
Καπως βρε Διονυση πρεπει να γινει ομως μια συγκριση περα απο την φωτογραφια και τα χαρακτηριστικα. Ετσι δεν γινεται με ολες τις συσκευες, ηχεια, ενισχυτες, cd players, κτλ. Καλο ειναι ο ενδιαφερομενος να ακουσει αυτο που τον ενδιαφερει σπιτι του και επειτα να αποφασισει.
Πάει κι αυτό.
"Θάφτηκαν" τα μηχανήματα χωρίς καν να ακουστούν.
BTW Η αγορά αυτορυθμίζεται κι ο κάθε κατασκευαστής μπορεί να χρεώνει όσο θέλει και να ζητά όσα του λείπουν.
Ο κάθε αγοραστής είναι ελεύθερος να διαθέτει τα χρήματά του όπως και όπου αυτός νομίζει καλύτερα.
Στη σελίδα του προϊόντος είδα ότι υπάρχει αντιπρόσωπος στην Ελλάδα.
Ο ίδιος δεν το διαθέτει προς ακρόαση?
Το 4 και το 5 μπορείτε να μου το εξηγήσετε?
Δηλ. Η εταιρεία δεν προσφέρει προς ακρόαση τα μοντέλα της?
και ποιος το μυθοποιεί?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.