Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Εσυ που το ξερεις; Τον ρωτησες; Εγω το έχω ακούσει και στο δικό μου το σπίτι και σε αλλά δυο...

Στη Εκθεση θα είναι φυσικά και όχι.
Θα πρέπει να τρέχεις στο αντιπρόσωπο και να τον παρακαλάς να το βάλει για ακροασή σου αν φυσικά διαθέτει χρόνο και όρεξη να το κάνει..

Δηλαδή δεν είναι αλήθεια ότι δεν δίνεται για κατ' οίκον ακρόαση?
Μήπως το διαθέτει αν είσαι ήδη πελάτης?

Θα επικοινωνήσω με τον εδώ αντιπρόσωπο γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται πάνω απ' όλα.

το άσκημο και η υψηλή τιμη είναι υποκειμενικά και δεν θα τα σχολιάσω.

Δηλαδή δεν είναι αλήθεια ότι δεν δίνεται για κατ' οίκον ακρόαση?
Μήπως το διαθέτει αν είσαι ήδη πελάτης?

Θα επικοινωνήσω με τον εδώ αντιπρόσωπο γιατί η αλήθεια πρέπει να λέγεται πάνω απ' όλα.

το άσκημο και η υψηλή τιμη είναι υποκειμενικά και δεν θα τα σχολιάσω.

Πολυ πιθανόν να είναι αυτο που λες. Και εγώ αλλα και οι άλλοι δυο έχουμε αγοράσει απο αυτόν τα ηχεία ...

Στον χώρο του...Χαίρω πολύ..

Άμα πάω εγώ το δικό μου DAC στο χώρο του αντιπροσώπου, δε θα το συνδέσει σε ένα σύστημα για να το συγκρίνω με το STYX ή όποιο άλλο; Έτσι δε μπορώ να βγάλω συμπέρασμα για το αν με συμφέρει η αγορά;

Προσωπικά, αν δεν ακούσω στον χώρο μου κάτι, είτε είναι καλώδιο, είτε dac, δεν αγοράζω πια τίποτα...1-2 φορές όταν πρωτοξεκινούσα να ασχολούμαι με το χόμπι αυτό, το έκανα κ φυσικά όχι με το καλύτερο αποτέλεσμα...

Σαφώς τις υποψήφιες προς αγορά συσκευές πρέπει να τις ακούμε στο χώρο μας.
Στα μαγαζιά ακούμε για να οριοθετήσουμε τις επιλογές μας από το πλήθος των μηχανημάτων που μας ενδιαφέρουν πρώτιστα και να ξεχωρίσουμε τα καλύτερα κατα τη γνώμη μας, τα οποία και θα ακούσουμε μετά στο χώρο μας.

Ο αντιπρόσωπος απάντησε στο email που του έστειλα και είπε ότι τώρα δεν έχει διαθέσιμα stylus styx για ακρόαση, παρά μόνο το μεγάλο μοντέλο.
Από το Νοέμβριο που θα παραλάβει καινούργια, αυτά θα είναι διαθέσιμα για ακρόαση στο χώρο του πελάτη.
Αρα δεν είναι αλήθεια ότι δεν το δίνει για ακρόαση.

Στους καιρούς που ζούμε τίποτα να μην θεωρείς δεδομένο ειδικά όταν πρόκειται για δηλώσεις.

τελικά είναι πολύ ενδιαφέρον να ανατρέχεις σε παλιά νήματα....
Φρεσκάρουν τη μνήμη....

Re: Απάντηση: Γνώμες για το STYLOS STYX USB DAC

Μεταξύ τους σύγκριση πού Γιάννη;Σε ποιό σύστημα;Πώς;

Τι διαφορές να ακούσει ένα μέλος(το όποιο μέλος),που έχει ένα κακοστημένο εισαγωγικό Hi Fi σύστημα;Δεν είναι ειρωνικό το σχόλιο,αλλά πρέπει να τα λέμε,γιατί πολλοί χομπίστες ειδικά νέοι,προσπαθούν κάπως έτσι και φυσικά απογοητεύονται.Σε τέτοιες περιπτώσεις,παρασύρονται απο διάφορους αυτοσχέδιους κυβερνογκουρού, που με ανύπαρκτη εμπειρία και γνώσεις,πουλάνε μούρη στους νέους χομπίστες,ισοπεδώνοντας τα πάντα.

Νομιζω οτι το ρεζουμε ειναι αυτο απο ολο το νημα

Ο εν Ελλαδι αντιπροσωπος, ενημερωσΕ τον πελατη του (ΤΙΝΤΑΛΑΚΙΑΣ) οτι η εταιρια δεν υφισταται πλεον.

το οτι εκλεισε η εταιρεια ομως,δεν σημαινει κι ολας οτι δεν ειχε καλα προιοντα.
Γενικα μιλαω,χωρις να εχω ακουσει ποτε τα συγκεκριμενα προιοντα.