Γνώμες και Προτάσεις για 42" LCD

Antoniss

Established Member
18 January 2008
223
καλησπέρα

φίλος μου (εγώ βιάστηκα τα Χριστούγεννα...) ενδιαφέρεται για αγορά μιας 42" LCD γύρω στα 1200 , και προτείθεται να τα ξεπεράσει για λίγο μόνο εαν αξίζει όντως για κάτι αρκετά καλύτερο.

εμμονή με κάποια συγκεκριμένη μάρκα δεν υπάρχει αρκεί να είναι επώνυμη και αξιόπιστη.

υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά και είναι Full HD 1080p , HDMI 1.3 , 24p /100Hz ???

ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν

π.χ. αξίζει να δώσει 200 περίπου παραπάνω για την
Philips Cineos 42PFL7772D LCD TV 42'' Full HD ???

tnx , αλλά σε 42 ψάχνει!

Τι 40" τι 42" , αλλωστε οι λεγομενες 42" στην πραγματικοτητα ειναι 41.5" μιλαμε δηλαδη για πολυ μικρη διαφορα.

Αλλωστε απο οτι βλεπεις οι καλυτερες μαρκες της αγορας βγαζουν 40" και οχι 42".

καλησπέρα

φίλος μου (εγώ βιάστηκα τα Χριστούγεννα...) ενδιαφέρεται για αγορά μιας 42" LCD γύρω στα 1200 , και προτείθεται να τα ξεπεράσει για λίγο μόνο εαν αξίζει όντως για κάτι αρκετά καλύτερο.

εμμονή με κάποια συγκεκριμένη μάρκα δεν υπάρχει αρκεί να είναι επώνυμη και αξιόπιστη.

υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι αξιόλογο σε αυτά τα λεφτά και είναι Full HD 1080p , HDMI 1.3 , 24p /100Hz ???

ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους απαντήσουν

Νομίζω πως όχι.
Ζητάς αιχμή τεχνολογίας.
Αυτή τη στιγμή αυτή βρίσκεται πάνω από τα 1.700-.1800 €

Εκτός αν αφήσει ο φίλος σου το Full HD και LCD και πάει σε αυτή.

Θα μείνει πολύ ικανοποιημένος...και θα του μείνουν και ρέστα.

ολα οσα ζητας θα τα βρεις στην Samsung M86 σε 40'' στα 999 η στις 46 στα 1500.
Ας ανεβει η κατεβει λιγο και να μην παει σε λυσεις που δεν εχουν δοκιμαστει

επισης αν δεν θελει να αγορασει τηλεοραση( lcd και 1080ρ),ας αλλαξει τελειως γνωμη και με τα λεφτα που θα γλυτωσει μπορει να αγορασει 100κιλα καλαμποκι

Last edited:
το κακο είναι ότι η Μ8 είναι δοκιμασμενη στα....προβληματα...η Toshiba 40XF355 ή την νεα Sony KDL-40W4000

ολα οσα ζητας θα τα βρεις στην Samsung M86 σε 40'' στα 999 η στις 46 στα 1500.

Η M86 είναι μια μετρίοτατη τηλεόραση με τα σημερινά δεδομένα.

Δεν είναι τυχαίο ότι την ξεστοκάρουν όσο όσο.

Ειναι μια εξαιρετικη τηλεοραση,με απιστευτο μαυρο,πολυ καλη κινηση,full hd 1080p,24hz,HDMI 1.3. σε απιθανη τιμη.

Ειναι μια τηλεοραση που επισης εχω και θα παρακαλουσα (οπως εκανα απειρες φορες εδω μεσα) να μιλαμε για τηλεορασεις τις οποιες εχουμε σπιτι μας,τις βλεπουμε σε συνθηκες σπιτιου,εχουμε ζησει αρκετα μαζι τους και κυριως τις εχουμε πληρωσει..Αλλιως οι κρισεις του καναπε και του τζαμπα ειναι επικινδυνες και θα παρουμε στον λαιμο μας ανθρωπους(μιλαω γενικα και δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενα μελη-ποστς)

Οπως και με την Σονυ Χ που αγορασα οσο ακριβως εγραψα,ετσι και την συγκεκριμενη 46αρα την εχω απο τον Αυγουστο και ειναι απροβληματιστη και εξαιρετικη.

Οποιος αλλος μιλαει για μια τηλεοραση που την ειδε καπου,καπως,καποτε,σε ενα μαγαζι για 5 λεπτα η διαβασε καπου κριτικες αλλων εχει σαφως μια γνωμη αλλα αυτην δεν νομιζω οτι εχει την ιδια βαρυτητα με την γνωμη εκεινου που εχει σπιτι του μια τηλεοραση,αλλιως θα φτασουμε σε φαινομενα:

-Εγω αγορασα την 46Χ 2492,το ξερει ολο το φορουμ απο που και ποτε και μαζι με ποιους
-Η Χ τοτε κοστιζε 3000 σε 40'' αρα αποκλειεται να την πηρες τοσο.

Διαλογοι εκνευριστικοι,παραλογοι και που εκθετουν οσους δεν γνωριζουν τι ακριβως λεει ο αλλος.

Επαναλαμβανω: Ακομη και για σημερα ειναι μια εξαιρετικη τηλεοραση, με παρουσια στην ελληνικη αγορα κοντα στον χρονο και απροβληματιστη συμπεριφορα.-

Last edited:
Απάντηση: Re: Γνώμες και Προτάσεις για 42" LCD

Ειναι μια εξαιρετικη τηλεοραση,με απιστευτο μαυρο,πολυ καλη κινηση,full hd 1080p,24hz,HDMI 1.3. σε απιθανη τιμη.

Ειναι μια τηλεοραση που επισης εχω...
Δεν την είχα, αλλά είχα ασχοληθεί μαζί της, έχοντάς την σαν σοβαρή υποψήφια, όταν αγόρασα εγώ τηλεόραση (Οκτ 2007).
Το σημείο που διαφωνώ είναι η "πολύ καλή κίνηση". Θυμάμαι ένα αισθητότατο θόλωμα των λεπτομερειών κάθε φορά που υπήρχε κίνηση. Αυτό το θόλωμα δεν υπήρχε πχ στην F86 (όπως και σ' αυτή που τελικά αγόρασα).
Εγώ αυτό είχα δει, αυτό θυμάμαι και δεν είναι αυτό που εγώ θα έλεγα "πολύ καλή κίνηση". Όμως δεν θέλω να "παραπλανήσω" κανέναν και γι' αυτό ξαναδηλώνω, ότι δεν την έχω στην κατοχή μου για να την δοκιμάσω σε καθημερινή χρήση.
Ελπίζω παρόλα αυτά να βοήθησα λίγο τον φίλο που ενδιαφέρεται!

Last edited:
Πίνω στην υγειά σου ..... :ADFADF1::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033::aktion033:

Μετα βλεπεις ειδωλα στην τηλεοραση και σε πειραζει. Η τηλεοραση φταιει ή ο vasdar που σε φερνει στο τσακιρ κεφι?

Καλά....αγαπητέ Vasdar....την γνώμη μας μπορούμε να την λέμε;

Μας επιτρέπεις;

Ούτε τα ίδια γούστα έχουμε, ούτε την ίδια ηλικία από ότι βλέπω (πράγμα που σημαίνει πολύ διαφορετικό living status και χαωτική απόσταση αντιλήψεων), ούτε τα ίδια κριτήρια, ούτε την ίδιες εμπειρίες.

Για αυτό λοιπόν...

ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ.

Καταλαβαίνεις παιδάκι μου;
Ή να στο εξηγήσω στη δημοτική; :singer:

Μαζέψου. Και μάζεψε και την γλώσσα σου.

Ευχαριστώ.

--------------------------------

Προσωπικά δεν έχω ζηλέψει καμμία απολύτως Samsung από αυτές που έχω δεί.

Τις θεωρώ overcoloured, με αρκετά artifacts, μετρίοτατο επίγειο αναλογικό, απαίσιο και κακόγουστο σασί (στη μεγάλη τους πλειοψηφία) και με μέτρια κίνηση. (Κάτω του μέσου όρου.)

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Ο αγαπητός Vasdar (ή οποιοσδήποτε άλλος) μπορει να αγοράζει, να γουστάρει, να νομίζει ότι θέλει.

Last edited:
Η M86 ηταν απο τις καλυτερες περυσινες τηλεορασεις συγκεκριμενα ειχα ρωτησει μελος του φορουμ που δουλευει σε καταστημα με ηλεκτρικα και εχει Panasonic plasma σπιτι του και μου ειχε πει οτι η M86 ειναι πολυ ανωτερη απο την PX70 σε εικονα.

Μαλιστα μου ειχε προτεινει να την αγορασω αλλα δεν τον ακουσα και πηρα την D3000 (εχω και ξερο κεφαλι...)....:2thumb22sup:

Τωρα πιο ειναι το μελος του φορουμ που ρωτησα μην το ψαχνετε. Κατ' αρχην σιγουρα δεν ειναι ο Γιωργος (Ψυχακιας) αν πηγαινει το μυαλο σας εκει...