Γνώμες και Προτάσεις για 42" LCD

Εσυ γιατι μου φαινεται οτι "καπως" μου την λες ?

Μηπως εισαι γενικα τετοιος τυπος και απλα σημερα σε καταλαβα εγω, η απλα κανω λαθος ?

Όχι σοβαρά δεν στην λέω .... βασικά συμφωνώ για αυτό και έγραψα και εγώ! Καλά τι διάολο, μου έχουν πει ότι στην ομιλία μου είμαι εριστικός.... τώρα είμαι και στην γραφή μου ????

Γιατί δεν γράφεις ότι την πήρες κάτω από ειδικό καθεστός σε ειδική τιμή και από μέρος της Ελληνικής επικράτειας που έχει άλλο ΦΠΑ;

Γιατί στην Αθήνα η τιμή που αναγράφεις δεν υπάρχει...έξω από την Sony Hellas.
Και σίγουρα δεν υπήρχε τον Ιανουάριο του 2008.

Σε ποιον να το γραψω ρε αδερφε?
σε εσενα?

καποτε ειχες πει στον Rivers να μην ξανακανει quote μνμ σου...
λεω το ιδιο και σε σενα μην τολμησεις καν να ξανααπαντησεις σε δικο μου μνμ

με εχεις χαρακτηρισει πολλες φορες αλλα ξεπερασες τα ορια

μπορει να σε σεβονται γιατι εισαι administrator σε αλλο φορουμ και να μην σε τιμωρουν αλλα σου υποσχομαι οτι το υπαρ. 1316 μνμ θα ειναι και το τελευταιο μου εδω μεσα

Στο υποσχομαι

Και μην τολμησεις να ξαναμιλησεις για επιπεδο και ηλικια γιατι δεν θα σεβαστω τα χρονια σου

Last edited:
ευχαριστώ όσους είπαν την γνώμη τους ,

ο φίλος μου τελικά καταστάλαξε στις 3 παρακάτω, αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με κάποια από αυτές ή γνωρίζει κάποιον λόγο που θα πρέπει να την αποφύγει ας μου πει .

1)
Philips Cineos 42PFL7772D LCD TV 42'' Full HD (1250 )

2)
TOSHIBA REGZA 42XV505DG (940 )

3)
Toshiba 42Z3030DG LCD-TV (1350 )

** η 3η έχει επιπλέον 100Hz και επειδή ξεφεύγει από την αρχική τιμή που είχε θέσει σαν όριο , θα την προτημήσει μόνο αν αξίζει 100% σε σχέση με τις άλλες 2 πάντα.

Βασιλη σε παρακαλω κανε υπομονη και μην εκνευριζεσαι, ειναι κριμα να σε χασουμε απο την παρεα.

Eνταξει θα υπαρχουν παντα και οι αντιπαραθεσεις , μεσα στα πλαισια ενος φορουμ , δεν γινεται αλλωστε να συμφωνουμε σε ολα.

3)Toshiba 42Z3030DG LCD-TV (1350 )

** η 3η έχει επιπλέον 100Hz και επειδή ξεφεύγει από την αρχική τιμή που είχε θέσει σαν όριο , θα την προτημήσει μόνο αν αξίζει 100% σε σχέση με τις άλλες 2 πάντα.

Όταν έψαχνα για τον εαυτό μου, η παραπάνω κάποια στιγμή φιγουράρησε για λίγο μέσα στις επιλογές μου. Απλά μέσα στην αναζήτηση συνειδητοποίησα ότι στα χρήματα αυτά υπάρχει....και καλύτερη τηλεόραση(εις)
(Για τις δικές μου ανάγκες. Ήτοι 80% τηλεοπτικό, 20% DVD)

Όταν έψαχνα για τον εαυτό μου, η παραπάνω κάποια στιγμή φιγουράρησε για λίγο μέσα στις επιλογές μου. Απλά μέσα στην αναζήτηση συνειδητοποίησα ότι στα χρήματα αυτά υπάρχει....και καλύτερη τηλεόραση(εις)
(Για τις δικές μου ανάγκες. Ήτοι 80% τηλεοπτικό, 20% DVD)

και αυτόν περίπου τα ίδια , το τηλεοπτικό τον ενδιαφέρει πιο πολύ και nova (έρχεται και euro...) , dvd και blue-ray λίγα πράγματα.

με την άλλη toshiba που έγραψα παραπάνω υπάρχει άλλη διαφορά εκτός των 100hz ? αλλιώς για 350-400 καλύτερα να παρει την άλλη.

**του είπα και για 40ρες με αρκετά λιγότερο αλλά έχει κολλήσει με 42 αφού δεν μπορεί για παραπάνω , τεσπα , αυτός πληρώνει αυτός θα την έχει...:bigcry:

**του είπα και για 40ρες με αρκετά λιγότερο αλλά έχει κολλήσει με 42 αφού δεν μπορεί για παραπάνω , τεσπα , αυτός πληρώνει αυτός θα την έχει...:bigcry:

Εσυ (και εμεις) το καθηκον μας το καναμε. Οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια.-bye-

Πες του ομως τουλαχιστον για την 42PX80 γιατι απο αυτες που σκεφτεται να αγορασει σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη.

Πες του ομως τουλαχιστον για την 42PX80 γιατι απο αυτες που σκεφτεται να αγορασει σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη.

:a0210:

Και φθηνότερη.

Εσυ (και εμεις) το καθηκον μας το καναμε. Οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια.-bye-

έχεις δίκιο για την συγκεκριμένη , και είναι πολύ φθηνότερη , γύρω στα 1000€ , αλλά για την 42PZ70 τι έχεις να πεις ? που είναι επιπλέον και full HD με μόνο + 120€ ??

γιατί του έχει καρφωθεί όπως είπα και στην αρχή full HD ,42" , 24p/100 κτλ. κτλ...

έχεις δίκιο για την συγκεκριμένη , και είναι πολύ φθηνότερη , γύρω στα 1000 , αλλά για την 42PZ70 τι έχεις να πεις ? που είναι επιπλέον και full HD με μόνο + 120 ??

Η συγκεκριμενη εχει χειροτερη εικονα απο την PX80 παροτι εχει μεγαλυτερη αναλυση.

Τωρα αν θελει να δωσει 120 ευρω ακομα για να βλεπει και χειροτερα....-bye-