μήπως φταίνε οι ...... που αφήνω απο συνήθεια ????
Γιατί δεν γράφεις ότι την πήρες κάτω από ειδικό καθεστός σε ειδική τιμή και από μέρος της Ελληνικής επικράτειας που έχει άλλο ΦΠΑ;
Γιατί στην Αθήνα η τιμή που αναγράφεις δεν υπάρχει...έξω από την Sony Hellas.
Και σίγουρα δεν υπήρχε τον Ιανουάριο του 2008.
3)Toshiba 42Z3030DG LCD-TV (1350 )
** η 3η έχει επιπλέον 100Hz και επειδή ξεφεύγει από την αρχική τιμή που είχε θέσει σαν όριο , θα την προτημήσει μόνο αν αξίζει 100% σε σχέση με τις άλλες 2 πάντα.
Όταν έψαχνα για τον εαυτό μου, η παραπάνω κάποια στιγμή φιγουράρησε για λίγο μέσα στις επιλογές μου. Απλά μέσα στην αναζήτηση συνειδητοποίησα ότι στα χρήματα αυτά υπάρχει....και καλύτερη τηλεόραση(εις)
(Για τις δικές μου ανάγκες. Ήτοι 80% τηλεοπτικό, 20% DVD)
**του είπα και για 40ρες με αρκετά λιγότερο αλλά έχει κολλήσει με 42 αφού δεν μπορεί για παραπάνω , τεσπα , αυτός πληρώνει αυτός θα την έχει...:bigcry:
Πες του ομως τουλαχιστον για την 42PX80 γιατι απο αυτες που σκεφτεται να αγορασει σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη.
Εσυ (και εμεις) το καθηκον μας το καναμε. Οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια.
Πες του ομως τουλαχιστον για την 42PX80 γιατι απο αυτες που σκεφτεται να αγορασει σιγουρα ειναι πολυ καλυτερη.
έχεις δίκιο για την συγκεκριμένη , και είναι πολύ φθηνότερη , γύρω στα 1000 , αλλά για την 42PZ70 τι έχεις να πεις ? που είναι επιπλέον και full HD με μόνο + 120 ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.