Γνώμες

Μαλλον στην θα πρεπει να τον συνδεσεις.

οπως σου εγραψα και πιο πανω λογικα μαλλον στην pre amp out.
Βεβαια το καλυτερο θα ηταν να επιβεβαι ωθει και απο το manual αυτο.

Τα ηχεία ακόμη να έρθουν..Όταν θα έχω τον τελικό θα κοιτάξω τα manuals των ενισχυτών για τις συνδέσεις ( σίγουρα είναι η pre amp out) για επιβεβαίωση.Όταν θα έρθουν με το καλό θα σας πω τις εντυπώσεις μου.-bye-

Μήπως θα ήταν καλύτερα αντί για τον audiolab 8000P να πάρω τον τελικό της Advance acoustic ?http://www.advance-acoustic.com/en-product.php?id=33

Πώς μπορώ να καταλάβω ότι θα ταιριάξει με τον Audiolab 8000A?Δηλαδή θα ανεβαίνει η ένταση ταυτόχρονα και στα πρίμα και στα μπάσα ? (ο audiolab θα οδηγεί τα πρίμα και αν πάρω τον advance acoustic MAA406 τα μπάσα) Τι είναι οι balanced είσοδοι?Σε τι χρησιμεύουν?Ποια η διαφορά απο τις unbalanced?

λοιπον hunter ηρεμησε λιγο.
εαν θελεις να χρησιμοποιησεις μονο ενα τελικο παρε οτι θελεις.
εαν θελεις να κανεις διενισχυση με τα τελικα του audiolab πρεπη να παρης την ιδια μαρκα εκτος αν ο τελικος που θα παρης εχει ρυθμιστικα εισοδου.

οσο για τις συνδεσεις η pre out ειναι η εξοδος που θα συνδεσης τον καινουργιο τελικο.

ωστοσο αν θες να χρησιμοποισεις διενισχυση θα βαλης ενα διακλαδωτη στην pre out που δεχεται δυο rca και βγαζη τεσσερα.

τα δυο θα πανε στον τελικο για τα μπασα και τα αλλα δυο θα επιστρεψουν στην pre in ενω ο audiolab θα οδηγηση τα πριμα.

Τα ηχεία επιτέλους ήρθαν!Είναι τεράστια!Έχουν ύψος 1.05.Λίγο που τα άκουσα είναι τέλεια αν και έχω προσωρινά πηγη ένα dvd της πλάκας , οι ψιλές και τα μεσαία ειναι κορυφαία.Γενικότερα έχουν μια φυσικότητα.Ο ήχος τους είναι αέρινος ,δεν σε κουράζουν μετά απο ώρα καθόλου.Σιγουρα θα χρειαστώ εναν τελικο γιατί ο audiolab 8000A τα οδηγεί καλούτσικα αλλα μετά απο ώρα υπερθερμαίνεται και κλείνει και πέρα απο αυτό δεν πολύ κουνάει το woofer.. Όταν θα έχω το marantz και παίξω λίγο ακόμη με την τοποθέτησή τους θα σας πω κι άλλα.θα ανεβάσω και φωτογραφίες.

Τελικά ο audiolab ήταν πολύ λίγος(2x60 watt) για αυτα τα ηχεια (Jamo Concert 11 , 4ohm ,150 watt long term , 200watt short term , 91dB) και αποφάσισα να αλλάξω επιτέλους τον ενισχυτή . Κατέληξα στον Marantz PM-11S1 τον οποίο έχω παραγγείλει και σε 1-2 μέρες θα τον έχω σπίτι (αφού πρώτα τον άκουσα με τα ηχεία μου).Πιστεύω εκανα μια καλή αγορά.Στο μελλον σκέφτομαι να αλλάξω και το Cd player μου με ενα SACD player.