Γνώμη για νέο ηχοσύστημα

Φιλτατε ρωτας πράγματα, που δεν έχουν απάντηση.
Εγώ με φοιτητριουλες θα έκανα πάρτι ακόμα και με τρανζιστορακι.
Αν νομίζεις ότι θα ρίχνεις γκομενες με το βαρούν τα μπάσα ,είσαι μακρυά νυχτωμενος!
Είσαι σαν γιος μου στην ηλικία, για αυτό σου μιλάω έτσι.
Η κόρη μου πάντως που είναι τριτοετης στο Πα.πει. μαλλον καγκουρες αποκαλεί τέτοιους τύπους.

Συγκεντρώσου λοιπόν στον στόχο σου που αυτή την στιγμή είναι η αγορά ενός αξιοπρεπους συστήματος.
Και οοοοολα αυτα που θες δεν μπορούν να αγοραστουν με ένα χιλιάρικο.
Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις τον ήχο που έχει ένα κορυφαίο κλαμπ στο σπίτι σου.
Σε ένα μέρος που μας είχα πάει η κόρη μου για την επέτειο μας και είχε τρομερό ήχο, ξέρεις τι ηχεία είχε? .
Function one.....ρίξε μια ματιά ναν δεις πόσο κάνουν και μετά το ξανασυζηταμε.

Έχω στην κατοχή μου τρία συστήματα για παρτυ, κλάσεις ανώτερα από αυτά που θες να πάρεις και ήχο καλό δεν είχα.
Έστρωσε μόνο όταν προστέθηκε σαμπ ενεργό με 400 βάττ ενίσχυση.
Πάρε ένα μίκτη που να εχει ΔΎΟ εξόδους ρυθμιζόμενες (εγώ έχω ένα vestax τετρακαναλο ) τον ενισχυτη τα ηχεια και την uca 202 και μετά προσθετεις και το σαμπ.

Άρχισε με σωστές συσκευές που θα χτίζεις πάνω τους το σύστημα και δεν θα είναι άχρηστες μετά από μια αναβάθμιση.

Αυτά στα γράφω όλα με πολύ συμπάθεια γιατί και γω στα νιάτα μου που δεν υπήρχαν φόρουμς κλπ, πλήρωσα για να μάθω.
Και μιας και έχω κόρη μεγαλύτερη από σένα, καταλαβαίνεις ότι δεν σου γράφει ο πιτσιρικάς που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα! !

Παντως για το σπιτι που θα εχω πειτε μου πιο συστημα να παρω επιτελους...αυτο που ειχα πει στην αρχη με ενισχυτη τον behringer Και ηχεια τα mackie ή τα jbl τα 8" και με το σαμπ το jbl και τη καρτα ηχου;μπερδευηκα εντελως!να μην ξεχνατε οτι θα παιξουν σε φοιτητικο σπιτι σε 35τμ...αλλα το παω για dj να το εχετε σοτ νου σας οποτε στο μελλον θα εχω μικτες και τα λοιπα...

Άλλο το,ένα σύστημα άλλο το άλλο.
ΔΕΝ μπορείς να τα έχεις όλα σε ένα. ......δεν υπάρχει σε λογική τιμή τέτοια πραγμα.
Εσυ θα το ακούς εσύ θα το πληρώσεις. ....μην ζητάς απο εδώ μέσα να πάρουμε αποφάσεις για σένα.
Μόνο προτάσεις θα σου κάνουμε.
Φαντάζομαι ότι έχεις καταλάβει ότι είσαι σε ένα σοβαρό χώρο που αυτά που ζητάς απλά, δεν θα τα έχεις.
Κανένας από εδώ μεσα δεν θα σου πει τι θα πάρεις ΕΣΎ.

θα πάρεις ενεργά.
στην κατηγορία ημιεπαγγελματικών.
σου δώσαμε ένα κάρο λινκ.

και επειδή είμαι ακριβώς στην ίδια κατηγορία με τον προλαλήσαντα, και έχω κουραστεί να λέω τα ίδια και τα ίδια (παρεμπιπτόντως και η δική μου κόρη στην ίδια ηλικία κάτι τέτοια καγκουριλίκια τα λέει) κοίτα να μάθεις που περνάς και μετά πάνε πάρε κάτι χωρίς σαμπ.
τουλάχιστον στην αρχή.

Και επειδή είσαι αναποφασιστος ,αποφάσισα εγώ για σένα.
Αγοράζεις τα jbl 308 που έχουν και άφθονο μπάσο,μια dj κονσόλα που είναι μικτης κάρτα ήχου και προ μαζι (τέτοιες έχουν οι,pioneer,numark, denon, vestax,hercules,tractor ,behringer,και πολλές άλλες μάρκες, ψάξε σε dj shop) και θα είσαι άρχοντας.
Στο σπίτι μέσα θα έχεις άριστο ήχο και στην αυλή καλό αλλά όχι να σε ταρακουναει.
Σαν πηγή το κομπιούτερ και θα μαθαίνεις και κόλπα στο djλικι .
Και όλα αυτά με καμιά 800αρια ευρώ βαριά βαριά.
Αν πάρεις κάτι άλλο να ξέρεις ότι θα σου κόψω την καλημέρα.:flipout:

Ωραια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
Αυτο θα κανω...2 jbl 308...με τκαρτα ηχου τετοια απλα βοηθησε με λιγο να τη βρω...οσο πιο φτηνη γινεται
Και ξαναλεω οτι καλωδια για να συνδεθει το ηχειο στη κρτα ηχου αυτη δεν εχει πρεπει να παρω...βοηθηστε με και εκει
και στο μελλον θα παρω και το σαμπ ... που θα συνδεθει το σαμπ; και τι καλωδιο θα χρειαστω; ειμαι ασχετος απο αυτα

Ενδεικτικά κάτι σε αυτήν την ποιοτητα
http://www.djshop.gr/pd/denon-mc4000-22559.htm?lang=el&path=1325019980

Είδες. ....αρχισες παλι τα ποιο φτηνα.
Το φτηνό κρέας το τρωνε τα σκυλια φιλαράκο.
Αυτό που σου έβαλα δεν είναι φτηνό μεν,είναι κατάλληλο δε.
Εχει xlr εξόδους που ταιριάζουν με τις εισόδους των ενερών ηχείων και μια άλλη έξοδο που αργότερα μπορείς να βάλεις και σαμπ.
ΜΗΝ πάρεις ότι πιο φτηνό υπάρχει. ...θα το πληρώσεις αργότερα πολλαπλάσια.

Αγοράζεις και αυτου του ειδους τα καλώδια στα μέτρα που θελεις (υπάρχουν και πιο φτηνά, ενδεικτικά στα βαζω)
http://www.djshop.gr/pd/oyaide-d-xlr-class-b-2m-21973.htm?lang=el&path=-942493559
βάζεις τα ενεργά στην πρίζα και ακούς μουσική.

Last edited:
Ααα...και μην σου φαίνονται ακριβά αυτα τα μηχανήματα.
Είναι σαν να παίρνεις dac ,mixer και προ μαζι.
Οπότε πάρε κάτι της προκοπής για να σου μείνει.
Αυτά τα πλαστικά των 100 ευρώ τα ξεχνάς ή πας σε άλλο σεταπ.

το λινκ που μου εστιελες για το καλωδιο ειναι και για τα 2 ηχεια που θα πανε στη κονσολα σωστα; δηλαδη χρειαζομαι ενα τετοιο οχι 2

Κατι πιο φτηνο σε κονσολα δεν υπαρχει; ή οπως αυτη που ανεβασα εγω την pionner? ή η denon ειναι η πιο φτηνη για τη χρηση που τη θελω; δηλαδη να dac mixer και προ

Μην τα περιμενεις όλα έτοιμα από τους άλλους.
Ψάξε, διάβασε ,ενημερώσου .
Αν δεν ξέρεις τίποτα, πάνε στο dj Shop ο ίδιος να σε καθοδηγησουν.
Έχει και το YouTube αρκετά βιντεακια που θα σε βοηθήσουν.

Λοιπόν παιδιά επέστρεψα... το σπίτι είναι studio δηλαδή ένας χώρος και είναι 35τμ
Θα πάρω 2 ηχεία Jbl Lsr 308 και τη κονσόλα Denon Mc4000 και τα απαραίτητα καλώδια και μάλλον θα πάρω και βάσεις
Είδα κάτι αλλα ηχεία που είναι πιο πολλά βαττ ... τα M-AUDIO BX8- D3
τι λέτε αξίζουν ή τα συγκεκριμένα jbl είναι τα καλύτερα ;
Και γενικά αν έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο απο αυτό , δεκτό