Γνώμη για νέο ηχοσύστημα

Μια χαρά θα είναι. Με τα ρυθμιστικά τους... Έχουμε και την αδυναμία στα μπάσα...
Από πλευράς djing με το traktor dj δε χρειάζεσαι δεύτερη κάρτα. Η μίξη γίνεται στον υπολογιστή. Το μειονέκτημα είναι ότι έχεις μόνο ένα σημείο επαφής με την εικονική κονσόλα. Τον κέρσορα. Ενώ στην πραγματική κονσόλα έχεις τα δύο χέρια σου. Στα 200 ευρώ η traktor βγάζει μικτή usb Αλλά δε νομίζω να αξίζει. Καλύτερα την focusrite 2i2. με κανένα παζάρι δε νομίζω πως θα ξεφύγεις από το χιλιαρικο.

Μισο...αν εσυ καταλαβες μπορεις να μου προτεινεις κατι;
θελω ενα συστημα για το φοιτητικο μου σπιτι να παιζει δυνατα...να βαραει μπασο...να το νιωθεις στη καρδια(οσο γινεται) χωρις παραμορφωσεις και τα λοιπα...χωρις να τσιριζουν τα ηχεια ή να ακουγονται βομβοι...και να εχει ποιοτητα κυριως...

αυτό που ζητάς δεν υπάρχει.
από το ..."χωρίς" και μετά.
δεν
πως το λενε.

πάμε παρακάτω.
το σπίτι 35 στην καλύτερη θα έχεις δωμάτιο 12.
εκεί μέσα άντε να χωράνε 8 άνθρωποι όρθιοι....
επειδή μπαίνει ο παράγων πάρτυ πρέπει να πας σε ενεργά.
ξέχνα τα πόσα βάτ είναι ο ενισχυτής το ηχείο κλπ.
επειδή επίσης πάρτυ θες κάτι σχεδόν σε επαγγελματικό.
Τέλος λόγω των μέτρων ξεχνάς το σαμπ και οτιδήποτε πάνω από 6άρι.

Ψαξε για κάτι σε ενεργό λοιπόν από jbl fostex ή πιό φτηνα behringer και μια καρτούλα το πολύ 80 ευρώ.
ή μιξεράκι.

Panoramix αν μπορεις δωσε μου ενα συγκεκριμενο λινκ απο τη καρτα ηχου αυτη για να μη ψαχνω αλλη...επιδης διαβασα ενα σχολιο σε αυτη οτι η tascam (μια αντιστοιχη λογικα) εχει πιο ζεστο ηχο απο τη focusrite λιγοτερα ψηλα και περισσοτερα χαμηλα κατι που με ενδιαφερει περισσοτερο

Μια χαρά τα λέει ο υπερηχας. Αλλά τι να σε κάνουμε που είσαι basshead. Κανονικά σε ένα "φυσιολογικό" ανθρωπο θα λέγαμε το οκταιντσο ή και μικροτερο και χωρίς sub. Εσένα πάμε να σε ψήσουμε να μη βάλεις τα 15αιντσα Mackie στις απεναντι γωνίες.

Χαχα σιγα σιγα με ψηνεται ομως...πειτε μου το σωστο και εγω θα το ακολουθησω απλα γενικα jbl ειναι κορυφη για μενα σαν μαρκα...

Panoramix αν μπορεις δωσε μου ενα συγκεκριμενο λινκ απο τη καρτα ηχου αυτη για να μη ψαχνω αλλη...επιδης διαβασα ενα σχολιο σε αυτη οτι η tascam (μια αντιστοιχη λογικα) εχει πιο ζεστο ηχο απο τη focusrite λιγοτερα ψηλα και περισσοτερα χαμηλα κατι που με ενδιαφερει περισσοτερο

ζεστό ήχο?

λιγότερα ψηλά?

περισσότερα χαμηλά?

:grinning-smiley-043

λοιπον ξαναλεω...χρειαζομαι ενα συστημα 1000ευρω οπου θα μπει στο φιτητικο μου σπιτι σε 1 μηνα...(35τμ πανω κατω)
στο σπιτι αν και μικρο αν και θα ενοχλω αν και πολλα αλλα θελω να κανω παρτυ...δηλαδη...να εχω 2 ηχεια ή και ενα σαμπ(οτι μου πειτε εσεις για το σαμπ) και να παιζουν δυνατα να με ακουν μεχρι την απεναντι πολυκατοικια (ασχετα αν θα ενοχλω) και να νιωθουμε το μπασο τοσο δυνατα που να θελουμε να φυγουμε απο το σπιτι...χαχα υπερβαλλω αλλα να το νιωθουμε να βαραει...να το αισθανομαστε...και να παιζει ΔΥΝΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ κυριως...γιατι τοσα χρονια ακουω ηχο αστα να πανε...

λοιπον ξαναλεω...χρειαζομαι ενα συστημα 1000ευρω οπου θα μπει στο φιτητικο μου σπιτι σε 1 μηνα...(35τμ πανω κατω)
στο σπιτι αν και μικρο αν και θα ενοχλω αν και πολλα αλλα θελω να κανω παρτυ...δηλαδη...να εχω 2 ηχεια ή και ενα σαμπ(οτι μου πειτε εσεις για το σαμπ) και να παιζουν δυνατα να με ακουν μεχρι την απεναντι πολυκατοικια (ασχετα αν θα ενοχλω) και να νιωθουμε το μπασο τοσο δυνατα που να θελουμε να φυγουμε απο το σπιτι...χαχα υπερβαλλω αλλα να το νιωθουμε να βαραει...να το αισθανομαστε...και να παιζει ΔΥΝΑΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ κυριως...γιατι τοσα χρονια ακουω ηχο αστα να πανε...

1436105058903303.jpeg

Εχεις υπόψη σου τι έχει να γίνει αν βαλεις σε ενα δωμάτιο 12τμ 2 10αρια γουφερ και ενα sub;; αστο καλυτερα....
Αν ακούσεις καθαρά εμενα γραψε μου... Θα βουίζουν τα αυτακια σου..

Εχεις υπόψη σου τι έχει να γίνει αν βαλεις σε ενα δωμάτιο 12τμ 2 10αρια γουφερ και ενα sub;; αστο καλυτερα....
Αν ακούσεις καθαρά εμενα γραψε μου... Θα βουίζουν τα αυτακια σου..

αφού θάχει ανοιχτά τα παράθυρα να τον ακούν απέναντι...

5αρια και είσαι μια χαρα.. Ουτε sub δε θα εβαζα.
Ενεργα. Και θα κοιταζα για dac με προενισχυση. Μεταχειρισμένο.
Απλα πράγματα και ωραια.
My 2c.

Γιατι να τα καψω; τελος παντων επειδη υπαρβαλλω στο να με ακουν απεναντι...θα σας πω τελευταια φορα αυτο που ζηταω και θα μου πειτε τις γνωμεις σας...θελω 2 ηχεια (με σαμπ ή οχι αυτο θα το κρινετε εσεις) που να παιζουν δυνατα , ποιοτικα και πολυ καθαρα , να μη παραμορφωνουν στο τερμα , να γεμιζουν ολο το σπιτι , και να παιζουν σωστα σε σπιτι 35τμ...συνηθως φοιτητικα σπιτια ειναι ενας χωρος εκτος απο το μπανιο που ειναι κλειστος...(το ξερω απο τον αδερφο μου αυτο και γενικα ολα τα φοιτητικα ετσι ειναι)