Γνώμη για νέο ηχοσύστημα

Απάντηση: Re: Γνώμη για νέο ηχοσύστημα

ναι αλλα για πιο συστημα μιλαμε τωρα; τα 12αρια που τα παιζω εντελως flat και ειναι και 37 χρονων και ενισχυτης παλιος ολα παλια εχει ενταξει χαμηλα...δηλαδη τα ανεχομαι...οχι οτι ειναι τα ακλυτερα...στο συστημα που εκανα pa δε θα εχω περισσοτερα;

Σε αυτο το σύστημα που εκανες πρόσθεσε και ενα subwoofer και θα εισαι άρχοντας. Θα κάνει μεγάλη διαφορά το sub.

Ωραια αλλα βοηθησε με λιγο σε μερικες απορειες που με βασανιζουν...θελω ενα ενεργο σαμπ για να μην παιρνω παλι ενισχυτες...που θα συνδεθει;και με καλωδιο xlr?και αν παρω παθητικο σαμπ και εναν ενισχυτη ακομα , πως θα συνδεθουν για να παιξει το σαμπ;δηλαδη το σαμπ θα μπει πανω στον καινουργιο ενισχυτη , μετα πως θα παρει τον ηχο εννοω...που θα συνδεσω τον ενισχυτη
και κατι αλλο ασχετο...αργοτερα θελω να παρω ενα μικτη και εναν επεξεργαστη οπου τον εχω βρει απο τωρα ποιον θα παρω
αυτον εδω: http://www.djshop.gr/pd/behringer-dcx-2496-ultradrive-12463.htm?lang=el&path=1111158950
Θα συνδεθει στην εισοδο του ενισχυτη και στην εξοδο του επεξεργαστη θα μπει η πηγη; ή κανω λαθος;
Αλλα ολα αυτα θα τα παρω πιο εμτα...τωρα θα παρω αυτα που εχω βαλει στην αρχη(στη 1η σελιδα)...γιατι αν τα παρω ολα αυτα θα βγουν 2χιλιαρικα και θα με στειλουν στον αγυριστο χαχα
Πρωτα τα νορμαλ πραγματα και υστερα σιγα σιγα θα τους λεω για μικρη σαμπ επεξεργαστη...
Και οσο για τη καρτα ηχου ο Panoramix ειπε να μην παρω 2 ιδιες καρτες ηχου γιατι μπορει να μπερδευτουν με τους drivers...τι να κανω για να παιξω απο τον υπολογιστη; ή προτεινεις αλλη πηγη με max 150ευρω?

Last edited:
Εχεις βαλει σε λαθος βαση την αγορα σου.
Εφοσον θελεις djλικια παιρνεις τον ενισχυτη τα ηχεια και κατι σαν αυτο:
http://www.hercules.com/gr/legacy/bdd/p/62/dj-console-rmx/
και καθαρισες .
Ειναι μικτης και καρτα ηχου μαζι.
Βλεπει απο το κομπιουτερ σου τα τραγουδια και εχει και volume.
Mην παιδευεσε με dac κλπ.

Πντως στο ξαναλεω οτι σοβαρο μπασο απο επαγγελματικα χωρις σαμπ το ξεχνας.....το στομαχι σου θα ποναει μονο οταν πεινας....απο το μπασο αποκλειεται:flipout:

Συμφωνος με το ανω ειμαι και εγω , μην παρεις hi fi ηχεια , χτυπο στο στερνο δε θα εχεις στο λεω εγω πας αερα για pa... στο ξαναειπα οι επαγγελματικοι τελικοι κανουν θορυβο οι περισσοτεροι, εαν πας σε παθητικα ηχεια και εχεις κοντα σου τον τελικο θα τον ακους σαν αεροπλανο, εκει καπου πρεπει να δεις τελικους που δεν εχουν τετοιο θεμα...π.χ. crown xls.. τωρα εαν πας σε ενεργα εχεις σιγουρεψει το ταιριασμα ενισχυτη-ηχειου αλλα απο καθε ηχειο θα πρεπει να τραβας ξεχωριστη γραμμη εξτρα για τα 220v κατι που δεν τον εχεις στα παθητικα, οπως επισης καθε φορα θα πρεπει να πηγαινεις να ανοιγεις-κλεινεις ξεχωριστα ον-οφφ σε καθε ηχειο εκτος και εαν τα μαζεψεις ολα σε ενα πολυμπριζο.. τελευταιο σου αφηνω το σαμπ , υπολογιζε ομως οτι θα το χρειαστεις αλλα για αρχη δες το ετσι ....

Ο μεικτης αυτος μου πεφτει ακριβως....ειπα μεχρι 150...
Αυτος ο συγκεκριμενος ο ενισχυτης (Behringer Nu3000 DSP) δεν κανει θορυβο εχω δει πολλα βιντεο και δεν ακουσα κατι(ειχα ξεχασει κιολας οτι οι τελικοι κανουν θορυβο) αλλα το θυμηθηκα τωρα που το ειπες...δεν κανει θορυβο ευτυχως...ενεργα δεν θελω...θελω εναν ενισχυτη που θα επιλεξω εγω...το συστημα εχει τελειωσει και σε κανα μηνα θα το αγορασω...Τωρα με τη πηγη δεν ξερω τι να κανω και δεν μου λυσατε τις αποριες μου:1) Αν εχω ενεργο σαμπ που θα το συνδεσω; 2)Αν παω παθητικο(που για παθητικο με βλεπω) που θα συνδεθει ο ενισχυτης του;
3)Ο μελλοντικος επεξεργαστης ηχου που θα βαλω που θα συνδεθει και αυτος; οπως ειπα παραπανω; δηλαδη απο την εισοδο του ενισχυτη στην εισοδο του επεξεργαστη...και στην εξοδο του επεξεργαστη θα μπει η πηγη; και 4) τι πηγη να βαλω ΜΕΧΡΙ 150ευρω; εστω κατι που να εχει usb ή και ακομα καλυτερα cd(ακομα και αν εχουν πεθανει εγω χρησιμοποιω) με καλωδιο xlr ομως να ειναι

αυτό σου λεω....
δες πρώτα που περνάς.
Οι προτεραιότητες στη ζωή είναι άλλες.
το σύστημα έρχεται δεύτερο.

Το λεω επειδή πήρες φόρα....και θα πάρεις ...φόλα (σύστημα) όπως πας...

στο εγγυώμαι αυτό.
(και εδώ θα είμαστε)

πας καρφί για μούφα

ε ναι γιατι οχι;
απλα εχω τις παραπανω αποριες και θελω οποιος ξεριε να μου τις λυσει

Με καλυψαν οι προλαλλησαντες...
Καλυτερα να βαλεις το χιλιαρικο απο τη μια τσέπη στην αλλη παρα να αγοράσεις αυτα που λες. Και για το χωρο που τα θες. Εντελώς ευγενικά και φιλικα.
Δες πρωτα που θα μείνεις και το ξανασυζητάμε.

κοίτα να δεις....
ο νέος άνθρωπος γενικά θέλει να δοκιμάσει μόνος και να μην ακούσει κανένα.
Δικαίωμά του.

και ....

δεν με ενδιαφέρει αν γίνω κακός, αν τρολλάρω, αν κάνω flame.
Όλο το νήμα είναι εντελώς μη χρηστικό.
Από τις ίδιες τις ερωτήσεις, που το παιδί δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει (εκτός του να ξοδέψει τα λεφτά άντε ίσως και το μπάσο που σου χαλάει τη χώνεψη) τις απαντήσεις που προφανώς όσο άσχετες είναι οι ερωτήσεις τόσο άσχετες επί χ φορές οι απαντήσεις.
Οι άγγλοι λενε ask a silly question get a silly answer.

Κοιταξτε...ευτυχως περναω σιγουρα καπου...δοξα το Θεο...τωρα το σπιτι ειναι στανταρ στα 35τμ πανω κατω...οποτε θα σας ακουσω για τα jbl τα 8" ιντσα και το σαμπ το αντιστοιχο της jbl ... απλα 2 ηχεια και ενα σαμπ(jbl ολα) βγαινουν στα 900ευρω...οποτε μενει ενα κατοσταρι για καρτα ηχου και καλωδια ή και οτι αλλο προκυψει...σας ακουω για το κατοσταρικο
(απ'οτι καταλαβατε με πεισατε και το καταλαβα και γω για τα jbl)
https://www.skroutz.gr/s/4125498/JBL-LSR308.html
https://www.skroutz.gr/s/4982611/JBL-LSR310S.html

8ιντσα και σαμπ σε 15 τετραγωνικά.....
αν ακούσεις μουσική εκεί μέσα να μου στείλεις ένα γράμμα

Μισο...αν εσυ καταλαβες μπορεις να μου προτεινεις κατι;
θελω ενα συστημα για το φοιτητικο μου σπιτι να παιζει δυνατα...να βαραει μπασο...να το νιωθεις στη καρδια(οσο γινεται) χωρις παραμορφωσεις και τα λοιπα...χωρις να τσιριζουν τα ηχεια ή να ακουγονται βομβοι...και να εχει ποιοτητα κυριως...και να βαλω στο μελλον μικτη...επεξεργαστη ηχου...και γνεικα θα γινει dj φαση επειδη θελω να ασχοληθω...