Γνώμη για Octagon SF8008 4K UHD

Μπλέ κουμπί, σημεία προσάρτησης, διαχείριση συσκευών, πράσινο κουμπί και μετά με τα βελάκια δεξιά ή αριστερά επιλέγεις. Τέλος πατάς ξανά το πράσινο για αποθήκευση και μετά κάνε ένα reboot

επισης παροτι του εχω δωσει δικαιωματα nfs απο το synology δεν μπαινει καθολου απο αυτο το πρωτοκολλο.

Μήπως άλλαξε η ip? Δεν δοκίμασα να βάλω χειροκίνητα πηγές, απλά μετέφερα το sources.xml από το Raspberry στον octagon και δούλεψε μια χαρά, βέβαια δεν θυμάμαι αν ήταν samba ή nfs αυτό που δοκίμασα γιατί έχω και τα δυο

Μήπως άλλαξε η ip? Δεν δοκίμασα να βάλω χειροκίνητα πηγές, απλά μετέφερα το sources.xml από το Raspberry στον octagon και δούλεψε μια χαρά, βέβαια δεν θυμάμαι αν ήταν samba ή nfs αυτό που δοκίμασα γιατί έχω και τα δυο

οχι-καρφωτη ειναι.
τωρα παλι που το ανοιξα,σε οτι ψαχνει για update λεει failed..!

εχω τον 8008 επανω στο switch του av yamaha.
οταν εχω ανοιχτη την lg που ειναι 4K εννοειται κανενα προβλημα.
οταν ανοιξω ομως το προβολι(epson) που ειναι 1080p δεν εχω εικονα.
τι μπορω να κανω για να κανει downscale και να εχω και εικονα στον epson?

με λιγα λογια,ξεχναω το αυτοματο.
περιεργο ομως να μην υπαρχει στο linux η επιλογη αυτοματης εναλλαγης στην αναλυση.
στο android πχ που εχει το zidoo,το εχω στο auto και δινει κανονικα εικονα και στα 2 μεσα.

χαιρετώ την παρέα. σκέφτομαι να πάρω το δέκτη αλλά μάλλον έχω πρόβλημα στο εξής: στο δέκτη που έχω τώρα (spiderbox 6000) έχω συνδέσει στη θύρα scart που έχει ένα ασύρματο αναμεταδότη ώστε να βλέπω και στην τηλεόραση της κρεβατοκάμαρας. στον octagon θα μπορώ να τον συνδέσω με κάποιον τρόπο; ευχαριστώ.

εχει ενα καρφι tvout οποτε υποθετω οτι δεν θα εχεις προβλημα.

κοιτώντας σε φωτογραφία το πίσω μέρος του δέκτη δεν το βλέπω κάπου. που είναι; και μετά πώς θα συνδέσω το scart σ' αυτό;