Καλημερα.ξερει κανεις πως μπορουμε να σβησουμε καποια καναλια δορυφορικα που δεν χρειαζομαστε?τα σβηνω και τα ποιο πολλα επανερχονται μονα τους!
καλημέρα. ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για να τα σβήσεις;
το ξερω οτι χρειαζεται προγραμμα.απλως καποιος φιλος μου ειπε οτι μπορεις να τα σβησεις και απο το κοντρολ.εσυ ποιο προγραμμα εχεις και αν γνωριζεις πως σβηνονται απο το κοντρολ;
Ναι αυτο θα βαλεις.εγω παντος εχω παρατηρησει οτι αν βαλεις την αναλυση στο 2160 η εικονα στα HD καναλια χαλαει κατα πολυ!!
Πηρα και εγω τον εν λογο δεκτη στην αρχη εβαλα το sdgr6 αλλα μετα απο update μου κολλησε και τελικα εβαλα το μαμισιο ομως στο μαμισιο μπλε κουμπι εκει που κατεβαζεις τα sofcams δεν μου κατεβαζει τπτ και ετσι αναγκαστηκα χειροκινητα να βαλω το τελευταιο oscam και οκ παιζει κανονικα....Ερωτηση χρησιμοποιει κανεις netflix μαυτον τον δεεκτη γιατι πηρα την προσφορα 30 μερες δωρεαν και εχω βαλει μια ταινια αλλα βλεπω πως την παιζει καπως δυσκολα με σπασιματακια....Και δεν εχει και την καλυτερη εικονα.....Η τηλεοραση μου ειναι μια sony FHD δεν ειναι 4k....Οσο για το kodi δεν δοκιμασα ακομα κατι...
δοκιμασες με επιγειο internet,ή wifi?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.