Λοιπόν για αρχή οταν διαλέγεις κάτι και ειδικά αυτοκίνητο ποτέ μην κοιτάς οτι ανανεώνεται σε 2 ή 3 χρόνια γιατι πλέον όλες οι εταιρείες ανανεώνουν τα αυτοκίνητα τους κάθε τόσο.
Τώρα,είχα βρεθεί στο δίλημμα σου πριν 8 μήνες περίπου.
Golf πιστέυω ο καλύτερος συνδυασμός(πολυτέλεια -τιμή και λοιπά).Απλώς για μένα απο πίσω δεν βλέπεται(φανάρια απο touareg του βάλανε????) κ έχει γεμίσει ο τόπος.
Α3 πολύ όμορφο κ πολυτελές με τιμούλα λίγο τσιμπημένη(βέβαια οτι πληρώσεις παίρνεις)
Μειονέκτημα μόνο για να το εξοπλίσεις θες μια 30..
116 αν και είμαι fan της bmw δεν μου αρέσει πολύ κ για επιδόσεις πρέπει να πας σε εξακύλινδρο.
Κατέληξα να μην στα πολυλογώ σε αυτό που σου πρότεινε ο Dalanik(cooper s).
Το μόνο που θα σε χαλάσει είναι οι χώροι γιατί στα υπόλοιπα το αυτοκίνητο δεν παίζεται.
Κ με επιδόσεις των αντίστοιχων δίλιτρων turbo με ότι αυτό συνεπάγεται.
Yperion ομως στα αμαξια ισχυει και η αρχη της αναλογικοτητας..Οσο περισσοτερα αυτοκινητα πουλαει μια εταιρια, τοσο περισσοτερες βλαβες θα εχει..
Συγκεκριμενα στα Γκολφ παντως, ειχε ακουστει οτι καιγαν λαδια, αλλα κ αυτο μονο στις πρωτες φουρνιες του προηγουμενου μοντελου ('05).
Απο αυτα που αναφερονται ψηφιζω Audi Α3 και ΒΜW 116... το Α3 βεβαια ειναι ανωτερο σε ποιοτητα εσωτερικου αλλα και η 116 ειναι πολυ καλη.
Επειδη η γυναικα μου εχει VW Polo σου λεω να μεινεις μακρυα απο VW , καθε που παω για σερβις βλεπω σχεδον καινουργια Golf , Passat κτλ. με τρελες βλαβες.
Οτι ισχυει για VW βεβαια ισχυει και για Opel και Ford απο οτι ακουω απο γνωστους και φιλους.
Να πω μια εντελώς αιρετική γνώμη;
Από τη στιγμή που Chris85 σου αρέσουν τα hatch και ήθελες μια SLK γιατί δεν κοιτάς για μεταχειρισμένη MERCEDES C compressor? Τώρα που έχει βγει το καινούριο μοντέλο ουρά κάνουν στην αντιπροσωπεία για να τα τραμπάρουν (και δεν τους τα παίρνουν).
Εγώ στο τσακ σταμάτησα και δεν πήρα μια με 14500 μετρητά από ιδιώτη (2006) εδώ στη Θεσσαλονίκη. Και δεν το πήρα διότι 2 δίλιτρα αυτοκίνητα στην οικογένεια με ένα δίπλωμα οδήγησης είναι υπερβολή, έτσι δεν είναι;
Bλάση,
τελικά αποφάσισες?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.