Google Nexus 7 [2012]

Απάντηση: Google Nexus 7

Να συμπληρώσω επίσης ότι συγκρίνοντας τις δωρεάν στα δυο μαγαζιά της apple είναι σαφώς πιο παιδικές και σε οδηγούν ξεδιαντροπα στις επι πληρωμή. Κυρίως αυτό γίνεται με τις πολύ επιθετικές διαφημίσεις. Και στο πλει. φυσικά έχουν διαφημίσεις (όχι όλες) αλλα είναι πολύ πιο διακριτικές και έχεις και επιλογές να τις περιορίσεις η κόψεις (χωρίς ρουτ πάντα). Appstore χωρίς πιστωτική είναι κουτσός αστραχάν, στο πλει μπορεις δωρεάν να καλύψεις αξιοπρεπώς τις ανάγκες σου. Στο απ στορ ισχύει η λογική της Αντουανέτας "εεεε αφού πεινάνε ας φανε παντεσπάνι".

Εμενα πάντως, οι εφαρμογες που χρησιμοποιώ πιο πολύ καθημερινα στο IOS ειναι δωρεάν: Zite, Flipboard, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, Tumblr, Flickr, Shazam, IMDB, Remote, Accuweather, Dropbox. Καμια δεν εχει διαφημιστικο banner εκτος απο το Accuweather που τον τελευταιο καιρο δεν βγαζει (δεν ξερω τι άλλαξε).
Πολλές διαφημισεις βλεπω σε κατι δωρεαν εφαρμογες για παιδακια, αμφιβολου ποιοτητας..
Α, φανταζομαι θα υπαρχει και κατι αναλογο στο Google Play, αλλα υπαρχουν και παρα πολλες πληρωτεες εφαρμογες που δινονται δωρεάν κατα καιρούς, οπως πχ το εξαιρετικο Flightboard. Για να τις "αλιεύσεις " υπαρχει ενα ειδικο δωρεαν app επ'ονοματι AppShopper.

YΓ. Και στο Shazam βγαζει που και που ενα bannerακι αλλα ειναι πολυ διακριτικό.

Πρώτες εντυπώσεις άριστες...και ναι είναι όμορφο,βολικό,αλλά το βασικό του πλεονέκτημα...η φορητότητα.
Συνδέθηκε αμέσως στο wi-fi,προστέθηκαν εφαρμογές από το store,και σε σύντομο χρόνο ηταν έτοιμο στα μέτρα μου.
Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Περιμένω και μια θήκη από ebay.
http://www.ebay.com/itm/320990887853?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Re: Απάντηση: Google Nexus 7

Πρώτες εντυπώσεις άριστες...και ναι είναι όμορφο,βολικό,αλλά το βασικό του πλεονέκτημα...η φορητότητα.
Συνδέθηκε αμέσως στο wi-fi,προστέθηκαν εφαρμογές από το store,και σε σύντομο χρόνο ηταν έτοιμο στα μέτρα μου.
Αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.
Περιμένω και μια θήκη από ebay.
http://www.ebay.com/itm/320990887853?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
Μεγεια σε σένα και στον μαέστρο. Να το χαρείτε και οι δύο εύχομαι!

Re: Google Nexus 7

μη λέμε ότι θέλουμε...

για κανέναν λόγο από πάντα...

για να κατεβάσεις free εφαρμογές χωρίς πιστωτική έπρεπε να φτιάξεις αμερικάνικο λογαριασμό...

καμία σχέση με την "ευκολία" που ακούμε για το σύστημα της apple...

Όχι απλά ήθελε πιστωτική αλλά σου δέσμευε για κάποιο διάστημα και 2 ευρώ ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι μάλιστα φιλαράκι που απ'τον χαρακτήρα του τρελαίνεται με κάτι τέτοια, και τους είχε πάρει τηλέφωνο και τους είχε ξεχέσει... βέβαια σιγά μην ίδρωσε τ'αυτάκι τους, υποθέτω ότι το άλλαξαν ελέω google.

Διαθέσιμο από 20 Δεκεμβρίου το Nexus 7 3G 32GB στα 339

nexus7.jpg

Ανταποκρινόμενη στη θετική ανταπόκριση των καταναλωτών στην ταμπλέτα ASUS Google Nexus 7, η Westnet Distribution φέρνει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά και το μοντέλο ASUS Google Nexus 7 3G 32GB.

Από τις 20 Δεκεμβρίου οι χρήστες της τεχνολογίας θα μπορούν να απολαμβάνουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά του πρώτου tablet που δημιούργησε η Google σε συνεργασία με την ASUS, τώρα και με διπλάσια μνήμη και δυνατότητα εισόδου στο Διαδίκτυο παντού, μέσω 3G.

Το ASUS Google Nexus 7 διαθέτοντας την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android Jelly Bean 4.2, επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 T30L Quad-core, οθόνη HD 7 ιντσών LED και τεχνολογίας IPS, καθώς και κάρτα γραφικών GeForce 12-core αποτελεί τον κατάλληλο "σύντροφο" για παιχνίδι, πλοήγηση στο Internet, φωτογραφίες και μουσική. Παράλληλα, οι μικρές του διαστάσεις (198,5x120x10,45mm) και βάρος (340γρ) και οι 9 ώρες διάρκειας σε χρήση το καθιστούν και ιδανικό συνοδοιπόρο για κάθε δραστηριότητα εκτός σπιτιού και γραφείου.

Ο κ. Γιώργος Δαβιώτης, Εμπορικός Διευθυντής της Westnet Distribution δήλωσε σχετικά "Στόχος μας στη Westnet Distribution, είναι να φέρνουμε σημαντικές αποκλειστικότητες στην ελληνική αγορά με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και προσιτής τιμής που προσφέρουν προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές. Η αποκλειστική διάθεση του ASUS Google Nexus 7 σε 16GB και 32GB είναι ακριβώς ένα τέτοιο παράδειγμα. Ήδη έχει κερδίσει την προτίμηση των καταναλωτών, καθώς τα στοιχεία πωλήσεων από το πρώτο δεκαήμερο κυκλοφορίας το φέρνουν πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία των tablet".

Η ταμπλέτα ASUS Google Nexus 7 3G 32GB θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 20 Δεκεμβρίου με αποκλειστική διανομή από τη Westnet Distribution και προτεινόμενη λιανική τιμή στα 339.

http://e-pcmag.gr/news/diathesimo-apo-20-dekembriou-nexus-7-3g-32gb-sta-339

Εφτασε το 32αρι 3g μου απο Αμερικη.

Αν θελω να δω mkv αρχεια στο nexus τα κανω απλα copy paste ;
Διαβάζει υποτιτλους srt?
Φορτίζει από την usb?

Εφτασε το 32αρι 3g μου απο Αμερικη.

Αν θελω να δω mkv αρχεια στο nexus τα κανω απλα copy paste ;
Διαβάζει υποτιτλους srt?
Φορτίζει από την usb?

Μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου για να το πάρουμε κι εμείς απο Αμέρικα;

Το μηχανάκι απλά πετάει. Μιλάμε για απίστευτη φάση και ευκολία και επιτέλους τέρμα το iTunes !!!

Απόλαυση να περνάς βιβλία και μουσικές μέσα με κλασικό file system και τέλεια απόκριση στις εφαρμογές και σε κάθε άγγιγμα. Η οθόνη απλά ξυράφι και έχει πολυ μεγάλα περιθώρια φωτεινοτητας αλλα την αδικεί η αυτόματη ρύθμιση.

Οσο σκέφτομαι πως παρά τρίχα γλυτωσα το mini....

Όχι απλά ήθελε πιστωτική αλλά σου δέσμευε για κάποιο διάστημα και 2 ευρώ ή κάτι τέτοιο. Θυμάμαι μάλιστα φιλαράκι που απ'τον χαρακτήρα του τρελαίνεται με κάτι τέτοια, και τους είχε πάρει τηλέφωνο και τους είχε ξεχέσει... βέβαια σιγά μην ίδρωσε τ'αυτάκι τους, υποθέτω ότι το άλλαξαν ελέω google.

Άσχετο: Θα το κρατήσεις τελικά το nexus 7 ή σκέφτεσει να το πουλήσεις σε κανένα φτωχαδάκι?

Το μηχανάκι απλά πετάει. Μιλάμε για απίστευτη φάση και ευκολία και επιτέλους τέρμα το iTunes !!!

Απόλαυση να περνάς βιβλία και μουσικές μέσα με κλασικό file system και τέλεια απόκριση στις εφαρμογές και σε κάθε άγγιγμα. Η οθόνη απλά ξυράφι και έχει πολυ μεγάλα περιθώρια φωτεινοτητας αλλα την αδικεί η αυτόματη ρύθμιση.

Οσο σκέφτομαι πως παρά τρίχα γλυτωσα το mini
....
Ο Θεός σε φύλαξε. Με κάτι τέτοια είναι να μην πιστεύεις στην ύπαρξη Tου?? :D

βλέπω έχει σκάσει μύτη σε διάφορα καταστήματα το 32άρι 3G στα 336 .......χμμμμμμμμμμμμμμ.....

Χρόνια πολλά σε όλους, οι τελευταίες μέρες ήταν μια τρέλα, γι'αυτό και δε μπήκα καθόλου στο forum.

Το έχω βολευτεί το μηχανάκι γενικά, ωστόσο έχω κάποιες μικρές επιφυλάξεις.

Καταρχάς... η μπαταρία δε με ενθουσιάζει καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι το "στίβω" λίγο, με 3D games κλπ... ωστόσο δε νομίζω ότι με συνεχή χρήση πλησιάζει το 9ωρο που ισχυρίζεται. Απ'την άλλη, δεν ξέρω και τι κάνει ο ανταγωνισμός, αφού στα συγκριτικά πχ με το mini, δίνουν στο Μήλο ελαφρύ έως ανεπαίσθητο προβάδισμα (της τάξεως της μίας ώρας διαφοράς που αναφέρουν και τα specs), ενώ αν ρωτήσεις κάποιον μακά θα σου πει ότι η μπαταρία του Mini κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες...:D

Δε με ενοχλεί τόσο, καθώς για καθημερινή χρήση, το να το φορτίζεις κάθε 1-2 βράδια δεν είναι και κάνα πρόβλημα... αλλά επειδή εν πολλοίς το πήρα για τα τεράστια ταξίδια που κάνω πλέον συστηματικά.. ήθελα κάτι περισσότερο.

Επίσης, μια ερώτηση... πως ακριβώς μεταφέρει κανείς επαφές μέσω outlook?

...η μπαταρία δε με ενθουσιάζει καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι το "στίβω" λίγο, με 3D games κλπ... ωστόσο δε νομίζω ότι με συνεχή χρήση πλησιάζει το 9ωρο που ισχυρίζεται. Απ'την άλλη, δεν ξέρω και τι κάνει ο ανταγωνισμός, αφού στα συγκριτικά πχ με το mini, δίνουν στο Μήλο ελαφρύ έως ανεπαίσθητο προβάδισμα (της τάξεως της μίας ώρας διαφοράς που αναφέρουν και τα specs), ενώ αν ρωτήσεις κάποιον μακά θα σου πει ότι η μπαταρία του Mini κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες...
Με τα βασικά Internet και κανα παιχνιδάκι, ναι το iPad mini βγάζει άνετα 3 μέρες!!

Με σκληρή χρήση που του κάνω εγώ βγάζω άνετα 8 ώρες και βάλε (internet (με tethering απο το iPhone), games, και 1~2 ταινιούλες (από τον εξ. δίσκο μέσω wifi) :smile:

(Send from iPhone)

Last edited:

Χρόνια πολλά σε όλους, οι τελευταίες μέρες ήταν μια τρέλα, γι'αυτό και δε μπήκα καθόλου στο forum.

Το έχω βολευτεί το μηχανάκι γενικά, ωστόσο έχω κάποιες μικρές επιφυλάξεις.

Καταρχάς... η μπαταρία δε με ενθουσιάζει καθόλου. Η αλήθεια είναι ότι το "στίβω" λίγο, με 3D games κλπ... ωστόσο δε νομίζω ότι με συνεχή χρήση πλησιάζει το 9ωρο που ισχυρίζεται. Απ'την άλλη, δεν ξέρω και τι κάνει ο ανταγωνισμός, αφού στα συγκριτικά πχ με το mini, δίνουν στο Μήλο ελαφρύ έως ανεπαίσθητο προβάδισμα (της τάξεως της μίας ώρας διαφοράς που αναφέρουν και τα specs), ενώ αν ρωτήσεις κάποιον μακά θα σου πει ότι η μπαταρία του Mini κρατάει τουλάχιστον 3 μέρες...:D

Δε με ενοχλεί τόσο, καθώς για καθημερινή χρήση, το να το φορτίζεις κάθε 1-2 βράδια δεν είναι και κάνα πρόβλημα... αλλά επειδή εν πολλοίς το πήρα για τα τεράστια ταξίδια που κάνω πλέον συστηματικά.. ήθελα κάτι περισσότερο.

Επίσης, μια ερώτηση... πως ακριβώς μεταφέρει κανείς επαφές μέσω outlook?

Πάρε μια εξωτερική μπαταρία για τα μεγάλα ταξίδια. Εγώ πήρα αυτή πριν 2 xpronia και το φορτίζει, αλλα κυκλοφορούν και καλύτερες:
http://www.amazon.com/gp/product/B001BF12QO/ref=oh_details_o00_s00_i00

Πάντως πολλές αεροπορικές δίνουν μπρίζα πλέον στις υπερατλαντικές (e.g. United)

Για το outlook πρέπει να το δεις από το GMAIL...

@airb

Βρε συ... ας αφήσουμε τα υποκειμενικά, η βασική χρήση διαφέρει για τον καθένα.

Εγώ ρωτάω, αν ανοίξεις το Need for Speed (full 3D κλπ) στην Αθήνα, και παίζεις μέχρι να τελειώσει η πτήση σου σε 10 ώρες, πέραν απ'την επιληψία που ίσως πάθεις, μπαταρία θα'χεις;

Πάρε μια εξωτερική μπαταρία για τα μεγάλα ταξίδια. Εγώ πήρα αυτή πριν 2 xpronia και το φορτίζει, αλλα κυκλοφορούν και καλύτερες:
http://www.amazon.com/gp/product/B001BF12QO/ref=oh_details_o00_s00_i00

Πάντως πολλές αεροπορικές δίνουν μπρίζα πλέον στις υπερατλαντικές (e.g. United)

Για το outlook πρέπει να το δεις από το GMAIL...

Thanks!!!

Δηλαδή ένα τέτοιο battery pack μπορεί να σου δώσει μία ακόμη πλήρη φόρτιση;

Στη US Airways είχε μεν USB θύρα, αλλά φόρτιζε με τραγικά λίγο ρεύμα... το σύνδεσα στο 45%, και είχε φτάσει μετά από 2-3 ώρες στο 53%...