Google Nexus 7 [2012]

Re: Google Nexus 7

Οι υπολογισμοι δε γίνονται με παιχνίδια 3d... αλλά με μέση χρήση, Ίντερνετ, Μάιλ, μερικά προγράμματα απλά, μουσική και βίντεο.
Τα παιχνίδια ειναι ΠΟΛΥ απαιτητικα και στρίβουν ακομη και desktop.

είναι απόλυτα λογικό να καίει περισσότερο ρεύμα απο το ipad mini σε 3D παιχνίδια, διότι έχει να ταΐσει +2 πυρήνες . Σε internet ,video playback κτλ, η αναμονή πλησιαζει την αναγραφόμενη.

Έχετε να προτείνετε καμιά καλή θήκη..; Η δερμάτινη που πήρα είναι συμπαθητική μεν... αλλά το φουσκώνει αρκετά. Η original της Asus φαίνεται μεγάλη μούφα, ούτε καν μαγνητάκι για να ενεργοποιείται όταν ανοίγει δεν έχει (που έχει τέτοιο ακόμη και η δικιά μου των 9$)...

Θέλω να του πάρω και ακουστικάκια, μια και τα της Apple δε λειτουργούν πάνω του.

Έχετε ιδέα αν έχει νόημα να πάρω κάτι σε headset για android (πχ τα Klipsch S4i); Θα λειτουργεί το μικρόφωνο για να το χρησιμοποιώ πχ στο Skype; Ή μήπως η θύρα που έχει είναι αυστηρά για output μόνο (μια και δεν είναι κινητό).

Έχετε ιδέα αν έχει νόημα να πάρω κάτι σε headset για android (πχ τα Klipsch S4i); Θα λειτουργεί το μικρόφωνο για να το χρησιμοποιώ πχ στο Skype; Ή μήπως η θύρα που έχει είναι αυστηρά για output μόνο (μια και δεν είναι κινητό).

Κανείς;;;

Σκέφτομαι να χτυπήσω αυτά που είναι σε τιμή... δώρο στα 46$. Βέβαια είναι σκέτα ακουστικά, όχι headset... αλλά τελικά δε νομίζω να μου χρειάζεται και τόσο το μικρόφωνο.

references4_fiio-e6.jpg

http://world-wide-stereo.store.buy....ise-isolating-headphones-black/227071647.html

Ότι πληρώνεις παίρνεις γενικά αλλά δεν είναι λίγο μεγάλο ποσό για νορμάλ χρήση? Εκτός και αν θες να έχεις έναν ποιοτικό ήχο.

Επίσης, αν και πάιζει ρόλο το σχήμα του αυτιού εμένα ποτέ δεν με βόλεψαν αυτά με την σιλικόνη που βεντουζάρουν. Δοκίμασα και διαφορετικά μεγέθη αλλά κάποια στιγμή γλιστράνε έξω. Ας βγάζουν και λίγο καλύτερο ήχο από τα απλά στο αυτί, προτιμώ τα κλασικά που "κρεμονται" στο αυτί.

Η τιμή είναι σχετικά χώμα, κανονικά τα συγκεκριμένα έρχονται στα 100-120. Σίγουρα είναι πολλά σε σχέση με τα 10$ που κοστίζουν άλλα, όμως... γενικά μ'αρέσει να ακούω καλά. Θα μου πεις βέβαια, όταν ακούς MP3 η ποιότητα έχει πάει ήδη περίπατο, και πάλι όμως, ένα καλό ακουστικό ευθύνεται εν πολλοίς για την τελική σου απόλαυση.

Αυτό που πιο πολύ μ'ενδιαφέρει είναι το αν θα είχε νόημα να σκάσω το κάτι παραπάνω και να πάρω το αντίστοιχο headset, για να'χει και μικρόφωνο. Δε νομίζω όμως.

Για κανά σκάιπ μπορεί να είχε νόημα αν μιλάς πολύ από ταμπλέτα. Αλλά αν έχεις στον φορητό σκάιπ μιλάς καλύτερα από εκεί. Οπότε ίσως και να μην έχει νόημα το μικρόφωνο όπως γράφεις. Αν κυμαίνονται εκεί αυτά και τα βρίσκεις μίση τιμή ίσως να αξίζει πάντως. Και μένα μου αρέσει να έχω ωραίο ήχο στα αυτιά αλλά έχω βολευτεί με τα παλιά του IPhone ¨οπου χρειάζεται. Τίποτα το σπουδαίο αλλά τίμια στον ήχο.

Τελικά μάλλον θα προτιμήσω με τα ίδια χρήματα να πάρω κάτι πιο χρηστικό, όπως μια εξωτερική μπαταρία.

Αυτό λέτε να κάνει για τις δύσκολες ώρες των υπερατλαντικών πτήσεων...;

41KvtuA-HKL._SL500_AA300_.jpg

http://www.amazon.com/New-Trent-IMP...rry/dp/B0013G8PTS?t=slicinc-20&tag=slicinc-20

Το "επίσημο" dock αναμένεται να κυκλοφορήσει από το τέλος του μήνα στην αμερικανική αγορά στην ακριβούτσικη (γι'αυτά που προσφέρει) τιμή των 40$.

Θα συνδέεται με τη συσκευή μέσω της πλαϊνής θύρας, και θα έχει εξόδους ακουστικών και USB. Στα προφανή αρνητικά η μη ύπαρξη θύρας HDMI.

google-nexus-7-dock.jpg

Περισσότερα στο http://www.digitallife.gr/nexus-7-dock-88316

Καλημέρα παιδιά! Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το Nexus 7, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω το xperia neo v και σκέφτομαι να συνδέομαι (με το nexus 7) μέσω του δικτύου μου 3G με την εφαρμογή Wifi Teather που έχω εγκατεστημένη στο κινητό μου. Δουλεύει σωστά με το nexus 7 η εν λόγω εφαρμογή; Σε άλλα tablet, κινέζικα πχ λειτουργεί το ίδιο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις!

Απάντηση: Google Nexus 7

επειδή λέω να το χτυπήσω, εχω ερωτήσεις!

1.το εργαλειάκι αυτό παίζει τις 1080p ματροσκες χωρίς μετατροπη? (μην μου απαντήστε οτι ειναι overkill τα 1080p σε 7", η ερώτηση είναι συγκεκριμένη!) :p
2.το ενσωματωμένο ηχείο πλησιάζει καθόλου τον ήχο ενός iPad ? ειναι mono η stereo?
3.στην πράξη πως βολεύει να το κρατάς? landscape η portrait?

1. Δεν το'χω δοκιμάσει, αλλά εφόσον μπορεί να παίζει ματρόσκες, δε νομίζω να έχει θέμα με το 1080p (από ισχύ έχει όση θες).

2. Το ηχειάκι είναι απλά αξιοπρεπές. Τίποτα σπουδαίο, τίποτα απογοητευτικό. Νομίζω ότι δεν είναι τόσο δυνατό (σε ένταση) όσο του iPad, ωστόσο ως ποιότητα δεν υπάρχει διαφορά νομίζω. Το αν είναι mono ή στέρεο, τρέχα γύρευε, άντε να το καταλάβεις από ένα τόσο μικρό μεγαφωνάκι.

3. Ανάλογα το τι κάνεις. Νομίζω ότι πιο πολύ όρθιο το λειτουργώ προσωπικά, εκτός από games και ταινίες.

Πηγα και το είδα.Τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν... μετά το 10ιντσο, το 7άρι ειναι μικρο :D

Ολα καλα, πολύ ωραίο κατα τ'αλλα, αλλα δεν μου άρεσε που έχει τόσο κενό πλαίσιο γύρω απο την οθόνη.
Του δίνει τσάμπα όγκο! Ρε google, η βάλε μια 8άρα ή μικρυνέ το!

θα περιμένω την επόμενη φουρνιά των nexus 10. Ισως το επόμενο 10άρι βγεί με 3G και είναι κάπως πιο μαζεμένο ποιοτικά (το τωρινό είναι χάλια imho)

Πιθανώς δε θα χρειαστεί να περιμένεις πολύ. Ήδη διέρρευσαν λεπτομέρειες για το Nexus 7.7 που πιθανώς θα κάνει τη διαφορά (όντως, το 7άρι το λες μικρό).

...τα χαρακτηριστικά του φαίνονται στα χαρτιά αρκετά εξωτικά (Tegra 4, 2GB RAM, TrueHD οθόνη), οπότε ίσως να μιλάμε για την απόλυτη λύση σε φορητό (και όχι γκουμούτσα) tablet.

Απάντηση: Google Nexus 7

1.το εργαλειάκι αυτό παίζει τις 1080p ματροσκες χωρίς μετατροπη? (μην μου απαντήστε οτι ειναι overkill τα 1080p σε 7", η ερώτηση είναι συγκεκριμένη!) :p

..για να μην μείνει αναπάντητη η ερώτηση (ακόμα και αν τελικά δεν κινηθείς προς nexus7...)

ναι, παίζει, και ούτε καν ιδρώνει: με ΜΧplayer παίζει με Η/Α, κοινώς με gpu acceleration... Αρκεί φυσικά το υλικό να είναι DXVA συμβατό. Μαλλον το δύσκολο της υπόθεσης είναι πως θα streamάρεις μέσω wifi το 1080p...