Google Nexus 7 [2012]

Re: Google Nexus 7

όχι, δεν το είχα κρατήσει... Λογικά δεν πρέπει να αναφέρεται κάπου στα χαρτιά του;

Για δες την απόδειξη απο το media markt.Πολλές φορές βάζουν S/N για λόγους εγγύησης

Απάντηση: Google Nexus 7

στο κουτί? εκτός και αν το έστειλες με το κουτί και πιστεύεις ότι στο άλλαξαν και αυτό...

Ρε παιδιά τι θα γίνει με το νέο 7;; Πότε θα μας έρθει;;
Βλέπω κ τις πεσμένες τιμές του τρέχοντος κ μπαίνω σε πειρασμό...
Ξέρουμε αν το νέο θα είναι με 2GB RAM ή θα παραμείνει στο 1;

Οκ τελικά το είδα πως θα έχει αρκετά πιο καλά χαρακτηριστικά από το τρέχων... Αν δεν είναι κ 4 φορές πάνω σε τιμή μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα...
Τι λέτε;

Οκ τελικά το είδα πως θα έχει αρκετά πιο καλά χαρακτηριστικά από το τρέχων... Αν δεν είναι κ 4 φορές πάνω σε τιμή μάλλον θα περιμένω λίγο ακόμα...
Τι λέτε;

κι εγώ είμαι στο περίμενε.

Μπορεί να μου τη βιδώσει βέβαια και να χτυπήσω κανένα 8ράκι κινέζικο.

Αλλά έχει τόσα πολλά κινέζικα που έχω μπερδευτεί...

Αν μου πει κάποιος ότι πήρε κάποιο 8ράκι και είναι ευχαριστημένος, μάλλον δε θα προλάβω το nexus...

χμμμ ναι με τόσα που γράφονται για αυτά μου περναει και 'μενα απο το μυαλό αλλα μεχρι στιγμής ειμαι προς Νεξους.
Το 7αρι -απο το οποιο έχω αρκετη εμπειρία γιατι το εχει ο αδελφος μου- ειναι ιδανικό μεγεθος οσον αφορά φορητότητα και επαρκές μεγεθςο οθονης. 8αρι δεν εχω δει κ δεν ξέρω ποσο μπορει αυτη η μια ιντσα να διαφοροποιεί τις συνολικές διαστάσεις ...

να κάνετε υπομονη!
τα κινέζικα δεν εχουν καμία μα καμία σχέση με ένα nexus. Ειναι αργα, laggάρουν υπερβολικά, τα περιφερειακά τους ειναι χαμηλής ποιότητας και σωστό firmware θα δείτε μόνο αν αξιωθεί κανας μάγκας xda developer και φτιάξει.

Ευχαριστημένος μπορεί να μείνεις με ένα κινέζικο, αλλα "για τα λεφτά που έδωσες" και όχι για το "tablet που πήρες"

προσωπικά προτείνω ανεπιφύλακτα την αγορά του τωρινού nexus 7 στην τιμή που έχει. Ειναι ενα ποιοτικότατο και ταχύτατο tablet που θα μείνει χρηστικό για πολλά χρόνια ακομα.

Last edited:
Ναι δεν έχεις άδικο... Απλά βλέποντας το νέο λες ας περιμένω λίγο...
Η τιμή του θα είναι λέτε κάτω από 400 ή θα τα ξεπεράσει;
Προσωπικά πολύ δύσκολα θα πάω σε κινεζικό άσχετα που ρωτώ για κάποιο στο διπλανό νήμα..

και δεν είσαι ο μόνος... :music-smiley-005:

4.3 ΟΤΑ από χτες και εγώ λοιπόν, και εντυπώσεις σύντομα... :ernaehrung004:

Με root κάνουμε κανονικά OTA update σε 4.3; Αν και δεν μου εχει βγάλει κάποια επισήμανση για update σε 4.3.

Ειδα το καινουργιο το σαββατο στις ΗΠΑ, πολυ ωραίο και πολυ πολυ λεπτο. Αλλα για την δουλεια μου μαλλον σε 10αρι πρεπει να πάω

Το παρέλαβα την παρασκευή. Φόρτισε όλη νύχτα, με λαχταρισε την επομένη (κόλλησε στο boot up), factory reset και όλα καλά.

Λοιπόν είναι λιιιγο καλυτερο απο το παλαιοτερο, αλλά προς το παρόν δε νομιΩ πως αξίζει κάποιος να πετάξει το παλίο nexus 7 για το καινούργιο.

Η μέγιστη διάφορα είναι στην ταχύτητα του browser αφού ο chrome scrolls πολύ καλυτερα στο νεο απο οτι στο παλιό και στον ήχο αφού τα δυο ηχεία κανουν μεγάλη διαφορά στην αίσθηση του ήχου (δίνει μια αίσθηση surround αν και τα ηχεία είναι λάθος τοποθετημένα).

Η διαφορά στην οθόνη είναι (στα δικά μου ματια) ανεπαίσθητη.

Δεν εδώ ακόμα testαρει την μπαταρία, άλλα το παλιό είναι μια χάρα σε αυτον τον τομέα.

Συμπερασματικά, αν έχετε το παλιο nexus, δε νομιζω πως η αναβάθμιση ειναι απαραίτητη. Αν σκοπευετε να αγορασετε και η διάφορα τιμής είναι μεγάλη, το 2012 nexus είναι μια χαρά.

αυτό πίστευα και εγώ...χαίρομαι που το επιβεβαιώνεις σαν κάτοχος πλεον!:a0210:

Last edited:

Εκανε κανεις OTA 4,3 σε rootαρισμενο nexus ??

Περιμενα τοσες μερες να βγει και το νεο root πριν κανω update se 4.3 για να το rootαρω ξανα καπακι αλλα εβγαλε fail στο update και τωρα δεν μου προσφερει πλέον την 4.3

Ειμαι ακόμα 4.2.2 με root

πλέον το 32αρι 3G μου με official 4.3! εντυπώσεις later...

οδηγός:

http://www.androidpolice.com/2013/0...-to-android-4-3-jwr66v-and-root-it-right-now/

Eσυ που είσαι guru :p και εχεις την εκδοση 3G , ξερεις να μου πεις αν με το nexus 7 3G μπορω να πραγματοποιησω κανονικές κλήσεις?
Και αν ναι , με ποιον περίπου τρόπο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά ...

Eσυ που είσαι guru :p και εχεις την εκδοση 3G , ξερεις να μου πεις αν με το nexus 7 3G μπορω να πραγματοποιησω κανονικές κλήσεις?
Και αν ναι , με ποιον περίπου τρόπο?

Ευχαριστώ προκαταβολικά ...

Εγώ o guru σου λέω οτι δεν μπορείς να κανεις κλήσεις με κανένα τροπο :p