Neutron Music PlayerΟντας ευτυχης κατοχος ενος Nexus 7 εχω μια ερωτηση...
Με ποιο προγραμμα παιζετε μουσικη;
Ειδα διάφορα στο μαρκετ... απαραιτητα πρεπει βεβαια να διαβαζει flac.
Neutron Music Player
να κανω και εγώ μια ερώτηση:
μπορεί να γίνει (μόνο) root, χωρίς να χάσει το περιεχόμενο του / εφαρμογές του, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες, χωρίς ιστορίες με backup / restore κλπ? Εαν ναι, με ποια εφαρμογή?
(λινκ για ενα κατεβατό οδηγίες που πρέπει από την αρχή να μάθω-καταλάβω ακρωνύμια, λογικές λειτουργίας, προστατευμένα modes, images, roms κλπ, στην παρούσα φάση δεν βοηθάνε, ψάχνω για κάτι -αν υπάρχει-, να το τρέξω, να πατήσω ένα κουμπί, και να γίνει το 7άρι rooted. Θέλω να βάλω τον AOSP browser συν κάποιες δοκιμές με κάτι OTG καλώδια που έχω και σκονίζονται... ).
ευχαριστώ... :ernaehrung004:
υγ. 7άρι 8GB, 4.3 android εντελώς μαμίσιο
στα nexus χλωμό να δείτε διαφορά... οτι απόπειρα έχω κάνει για αλλαγή kernel έχω καταλήξει πάλι στον "μαμα".
Το μονο πλεονέκτημα ειναι η δυνατότητα που σου δίνει ειναι για overclocking, αλλα δεν με απασχολει.
Κ εμένα με ενδιαφέρει πολύ το Ubuntu άλλα νομίζω πως θα αργήσουμε να το δούμε ως μαζικό προϊόν...I see...
Θα περιμενω τοτε να δω πως θα παει η προσπαθεια του Ubuntu σε σχεση με το Nexus, δειχνει ενδιαφερουσα... οπως και το Firefox OS που διαβαζα σημερα...
Till then... stock rom and kernel rulez!
Το 7αράκι το νέας εσοδείας (32GB). Τελικά υποτίθεται ότι ξεκίνησε τη νύχτα, με 4 μέρες καθυστέρηση, και ενώ στο status της παραγγελίας δεν είχαν καν μπει στον κόπο να αλλάξουν το shipping date.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.