Νομίζω θέλει ρουτ και λίγα χρήματα: https://play.google.com/store/apps/details?id=be.ppareit.hidebarΓνωρίζει κάποιος αν μπορει να εξαφανίζεται η μπάρα του android κάτω; Είναι άσκοπο να μην εξαφανίζεται και μικραίνει την οθόνη..
...
Εχεις δικιο, απλα με 100 Ευρω παιρνεις κινεζικο μηχανακι που εχει τα παντα ολα...
επειδή έχω περάσει και από αυτό το στάδιο, σε αυτή την τιμή όχι δεν έχουν τα πάντα όλα, σε λίγο υψηλότερη που τα έχουν στα specs, το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν όπως αναμένεται... Προβλήματα στα firms, υπερθερμάνσεις, bugs, τα αναγκάζουν να περιμένουν κάποιο βελτιωμένο - πειραγμένο φιρμ για να παίξουν όπως θα έπρεπε...
paИ-baL;1056660905 said:το γεγονος ομως οτι με τα χρηματα του Nexus μπορεις να παρεις 2-3 κινεζικα με καλα reviews, με βαζει κι εμενα στην σκεψη να επενδυσω στους κινεζικους κολοσσους Ainol και Pipo...
Ανάλογα την χρήση που θέλεις. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι "φτάνουν". Για σερφάρισμα, tapatalk, λίγο word, παιχνίδια, facebook και άλλες ελαφριές χρήσεις θα είσαι μια χαρά. Τώρα αν θες αντικαταστάτη του πισι δεν φτάνουν. Αλλά για τέτοια δουλειά να θεωρήσεις σίγουρο ότι δεν φτάνουν και οι 10 ίντσες.paИ-baL;1056661388 said:κι εγω τα σκεφτομαι αυτα... οκ...
απλα η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη...
οπως και να´χει, οι 7 ιντσες φτανουν???
ειδα και το iPad mini στις περιπου 8 και με προβληματισε...
Ναι αλλά, γίνεται έτσι απλά όπως στο iOS;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.