Google Nexus 7 [2012]

Απάντηση: Google Nexus 7

Και εγώ νομίζω ότι άλλο επώνυμο σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει.
Μονό από κίνα ο ανταγωνισμός…
Αλλά με γεμάτα τα κινέζικα ταχυδρομεία αυτή την εποχή όποιος θέλει δώρο για τις γιορτές, μονό από κατάστημα με στοκ.

Γνωρίζει κάποιος αν μπορει να εξαφανίζεται η μπάρα του android κάτω; Είναι άσκοπο να μην εξαφανίζεται και μικραίνει την οθόνη..

Υπάρχει τρόπος να κάνουμε screen grab την οθόνη του nexus;

Re: Google Nexus 7

Μπα, ένα απλό mod είναι και σου βγάζει σαν επιλογή όταν πατάς το power το "expanded desktop". Κάποιες custom roms έχουν και auto hide.

Αυτά όλα από εμπειρία με Galaxy Nexus, αλλά δε νομίζω να υπάρχει μεγάλη διαφοροποίηση...

Πάντως και στο iOS και εδω έχουν πολλα, μικρά, καθημερινά, ενοχλητικα πράγματα που δεν τα διορθώνουν.. Πχ και στο android k iOS δεν μπορείς να κλείσεις όλα τα app με την μια και πρέπει να κανείς rooting/jailbreak (βλέπε kill background, sbs settings για iOS).

Απάντηση: Re: Google Nexus 7

Εχεις δικιο, απλα με 100 Ευρω παιρνεις κινεζικο μηχανακι που εχει τα παντα ολα...

επειδή έχω περάσει και από αυτό το στάδιο, σε αυτή την τιμή όχι δεν έχουν τα πάντα όλα, σε λίγο υψηλότερη που τα έχουν στα specs, το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν όπως αναμένεται... Προβλήματα στα firms, υπερθερμάνσεις, bugs, τα αναγκάζουν να περιμένουν κάποιο βελτιωμένο - πειραγμένο φιρμ για να παίξουν όπως θα έπρεπε...

Re: Απάντηση: Re: Google Nexus 7

επειδή έχω περάσει και από αυτό το στάδιο, σε αυτή την τιμή όχι δεν έχουν τα πάντα όλα, σε λίγο υψηλότερη που τα έχουν στα specs, το θέμα είναι ότι δεν δουλεύουν όπως αναμένεται... Προβλήματα στα firms, υπερθερμάνσεις, bugs, τα αναγκάζουν να περιμένουν κάποιο βελτιωμένο - πειραγμένο φιρμ για να παίξουν όπως θα έπρεπε...

το γεγονος ομως οτι με τα χρηματα του Nexus μπορεις να παρεις 2-3 κινεζικα με καλα reviews, με βαζει κι εμενα στην σκεψη να επενδυσω στους κινεζικους κολοσσους Ainol και Pipo...

Προσωπικά αν και iOSάκιας, ένας βασικός λόγος που προτίμησα το nexus, είναι, εκτός από το όνομα της Asus που το εμπιστεύομαι γενικά, ότι -θεωρητικά πάντα- ως "παιδί της google", θα έχει άμεση υποστήριξη από κάθε νέα έκδοση του Android, χωρίς ψάξιμο, ειδικές εκδόσεις, root κλπ.

Τα κινέζικα σ'αυτό το θέμα απ'όσο ξέρω είναι λίγο ομιχλώδη. Βέβαια, γούστα είν'αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν το tweking και το γενικότερο ψάξιμο, απλά σιγουρέψου ότι είσαι απ'αυτούς!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Google Nexus 7

paИ-baL;1056660905 said:
το γεγονος ομως οτι με τα χρηματα του Nexus μπορεις να παρεις 2-3 κινεζικα με καλα reviews, με βαζει κι εμενα στην σκεψη να επενδυσω στους κινεζικους κολοσσους Ainol και Pipo...

ainol είχα... και πήρα νέξους. Νταξ μια χαρά είναι το ainol για να παίζει η 7χρονη κόρη μου angry birds... μέχρι εκεί.

κι εγω τα σκεφτομαι αυτα... οκ...

απλα η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη...

οπως και να´χει, οι 7 ιντσες φτανουν???

ειδα και το iPad mini στις περιπου 8 και με προβληματισε...

paИ-baL;1056661388 said:
κι εγω τα σκεφτομαι αυτα... οκ...

απλα η διαφορα τιμης ειναι πολυ μεγαλη...

οπως και να´χει, οι 7 ιντσες φτανουν???

ειδα και το iPad mini στις περιπου 8 και με προβληματισε...
Ανάλογα την χρήση που θέλεις. Προσωπική εκτίμηση είναι ότι "φτάνουν". Για σερφάρισμα, tapatalk, λίγο word, παιχνίδια, facebook και άλλες ελαφριές χρήσεις θα είσαι μια χαρά. Τώρα αν θες αντικαταστάτη του πισι δεν φτάνουν. Αλλά για τέτοια δουλειά να θεωρήσεις σίγουρο ότι δεν φτάνουν και οι 10 ίντσες.

Απάντηση: Re: Google Nexus 7

Ναι αλλά, γίνεται έτσι απλά όπως στο iOS;

δεν ξέρω πως γίνεται στο iOS, εγώ στα νεξους μου ένα "yes" πάτησα και λίγο αργότερα είχαν 4.2(.1)...

χάνεις κάποια πράγματα, δεν ξέρω όμως αν σε ενδιαφέρουν...

Μου έρχεται από Αμερική με γνωστό ένα 32αρι 3g.
Δεν είμαι ακόμη σίγουρος αν θα το κρατήσω ή θα το πουλήσω.

Για πείτε καμιά εμπειρία, προτεινόμενες χρήσεις, ίσως δραστηριότητες με μικρά παιδιά ή στο πεδίο του αυτοματισμού σπιτιού κλπ..