Google Nexus 7 [2012]

Re: Google Nexus 7

Χμμ ναι τα έχω υπόψιν αυτά. Το θέμα είναι ότι ήθελα κάτι σε prepaid κάρτα με 2-3 gb που να μη λήγει στο τέλος του μήνα. Σαν καβάτζα, για τις ελάχιστες φορές που θα τη χρειαστώ. Μάλλον όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, δεν τους συμφέρει...

Εδώ το 32άρι WiFi με $230 (μαζί με shipping κλπ).

Έχει κάποια διαφορά το Asus από το Google?
230$, Υπάρχει κάποιο link;
Εχω ένα φίλο NY που τωρα στις γιορτές έχει αποστολη να μου στειλει ενα nexus 7 και ενα οικονομικο iPad 3 ή 4 (μεταχειρισμενο, refurbished κτλ) Γνωρίζεις κάποιο τροπο ώστε να μην πληρώσει φόρους ή που μπορει να τα βρει σε καλη τιμη..; Ευχαριστω.

Κι εμένα με ψήνει το 16άρι. Στα 199 που όπως είπε ο qwerty ανεβαίνουν φυσικά στα 225-230, ανάλογα με την πολιτεία που ζεις. Απ'την άλλη το 3G είναι ελκυστικό όμως δε με παίρνει να πληρώνω κι άλλα μηνιαίως...

Qwerty έχεις εντοπίσει κάποιο τσαμπατζίδικο data plan στο America? Τσαμπατζίδικο εννοώ με λίγα MB, χωρίς commitment, δεν με απασχολεί τόσο καθώς στο 95% της μέρας μου βρίσκομαι σε WiFi, απλά μ'αρέσει η ιδέα να έχω στη διάθεσή μου αν χρειαστεί.

Sorry Maestro, αργησα να το δω... Όχι δεν έχω κάτι υπ όψιν. Όταν πρώτο ήρθα είχα πάρει μια κάρτα της T-Mobile με $50, μονο και μονο για data. Όπως ξέρεις εδώ μας γδερνουν με τα κινητά. Πάντως έχε υπ όψη πως το nexus παίρνει μονο Sim card οπότε οι μόνες επιλογές είναι η Τ και η AT&T. Το άλλο που μπορείς να κανεις είναι unlimited data στο κινητό και tethering with root.

Απάντηση: Google Nexus 7

Απέκτησα και εγώ ένα 7άρι στα 8GB, μεταχειρισμένο, σε πολύ καλή τιμή (από φίλο)... μαζί με μαγνητική θηκούλα και πενάκι επαφής (πως το λένε αυτό δεν θυμάμαι).

εντυπώσεις σύντομα, η πρώτη αίσθηση είναι ότι το μηχανάκι πετάει... νταξ δεν περίμενα και τίποτα λιγότερο βέβαια. Εχει ήδη 4.2.1 πάνω.

Απο χθες ευτυχείς κάτοχος ενός μεταχειρισμενου nexus 7, το οποίο όμως, προορίζεται για τους γονείς μου. Η χρήση του θα είναι μόνο για Internet browse άντε και κανα YouTube. Αν και ένα iPad mini φαίνεται πιο κατάλληλο κυρίως λόγο no brainier λογισμικού, όμως η τιμη του ηταν απαγορευτική για τόσο απλη χρήση.

Φοράει την 4.1 και θέλω να το αναβάθμισω στην 4.2 κυρίως λόγω του πολυ χρησιμου user profiles που θα βολέψει πολυ. Όμως στο about tablet, ενω είχε βγάλει την αναβάθμιση 4.2, ξεκίνησε το download, στην εγκατάσταση μάλλον κάτι πήγε λάθος και έμεινα στην 4.1. Και τώρα, δεν εμφανίζει μήνυμα για την 4.2, όσες φορές και έχω πατήσει το check now.. Καμία ιδέα.
Και κάτι ακόμα πως κάνουμε screen grab στα android;
Ευχαριστω

Last edited:

Απο χθες ευτυχείς κάτοχος ενός μεταχειρισμενου nexus 7, το οποίο όμως, προορίζεται για τους γονείς μου. Η χρήση του θα είναι μόνο για Internet browse άντε και κανα YouTube. Αν και ένα iPad mini φαίνεται πιο κατάλληλο κυρίως λόγο no brainier λογισμικού, όμως η τιμη του ηταν απαγορευτική για τόσο απλη χρήση.

Φοράει την 4.1 και θέλω να το αναβάθμισω στην 4.2 κυρίως λόγω του πολυ χρησιμου user profiles που θα βολέψει πολυ. Όμως στο about tablet ενω είχε βγάλει την αναβάθμιση 4.2 ξεκίνησε το download στην εγκατάσταση μάλλον κάτι πήγε λάθος και έμεινα στην 4.1. Και τώρα δεν την εμφανίζει μήνυμα για την 4.2 όσες φορές και ανεχθώ πατήσει το check now.. Καμία ιδέα.
Ευχαριστω

1. κανε "clear data" στην εφαρμογή "google services framework" και ξαναδοκίμασε τo check now.

2. πατάς ταυτόχρονα για λίγα δευτερόλεπτα το πλήκτρα volume down + power

καλορίζικο!

Φοράει την 4.1 και θέλω να το αναβάθμισω στην 4.2 κυρίως λόγω του πολυ χρησιμου user profiles που θα βολέψει πολυ. Όμως στο about tablet, ενω είχε βγάλει την αναβάθμιση 4.2, ξεκίνησε το download, στην εγκατάσταση μάλλον κάτι πήγε λάθος και έμεινα στην 4.1. Και τώρα, δεν εμφανίζει μήνυμα για την 4.2, όσες φορές και έχω πατήσει το check now.. Καμία ιδέα.
Ευχαριστω

1. Go to Settings -> Apps -> All
2. Find Google Services Framework.
3. Tap on Force Stop.
4. Select Clear Data.
5. Head back to the Nexus 7′s Settings, go to About, and check for a System Update.

για δοκίμασε...

για δοκίμασε...

Thanks! Τώρα το βρήκε!
ImageUploadedByTapatalk1355509599.613005.jpg
Εδω τι επιλέγω;
Την προηγούμενη φορα είχα επιλέξει το YES INSTALL UNTRUSTED ZIP και έβγαλε fail.. Μήπως ο προηγούμενος έχει κάνει κάτι όπως το jailbreak για iOS; rooting λέγεται;

Last edited:
ImageUploadedByTapatalk1355510493.980057.jpg
Μετα το yes install UNTRUSTED zip έχω την παραπάνω εικόνα...
Γνωρίζει κάποιος τι γίνεται..

τι rom φοράει? βλέπω clockworkmod αν φοράει google rom official για να σου κάνει update πρέπει να γυρίσεις σε stock recovery

Τι είναι το rom και που το βρίσκω; Είναι η πρώτη μου επαφή με android. Όμως Γιατί για ένα απλό update τόσος χαμός...
Υπάρχει κανένα βίντεο πως κάνουμε update step by step Γιατί απο ότι βλέπω δεν είναι τόσο απλο..

Kαλα σε ρωτάει ο leo06.
Αν φοράει custom rom, ειναι λογικο να μην παιρνει τα επισημα updates.
Το αγορασες μτχ ή του εβαλες καποια ρομ εσυ?

Τι είναι το rom και που το βρίσκω; Είναι η πρώτη μου επαφή με android. Όμως Γιατί για ένα απλό update τόσος χαμός...
Υπάρχει κανένα βίντεο πως κάνουμε update step by step Γιατί απο ότι βλέπω δεν είναι τόσο απλο..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1809195

αν φοράς custom rom κατέβασε κάποια από εδώ
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1677

Last edited:
Kαλα σε ρωτάει ο leo06.
Αν φοράει custom rom, ειναι λογικο να μην παιρνει τα επισημα updates.
Το αγορασες μτχ ή του εβαλες καποια ρομ εσυ?
Μεταχειρισμένο και μάλλον ο προηγούμενος είχε custom για να μου βγάζει όλα αυτα τα περίεργα. Με το reset to factory defaults που το έκανα δεν το γυρνάει στην original rom;

Μεταχειρισμένο και μάλλον ο προηγούμενος είχε custom για να μου βγάζει όλα αυτα τα περίεργα. Με το reset to factory defaults που το έκανα δεν το γυρνάει στην original rom;

οχι

Αν και δεν είμαι και ο πλέον ειδικός, ας σου εξηγήσω λίγο τα λινκς που δώσαν τα παιδιά (και τις επιλογές που έχεις)
α) προφανώς για να εχει clockworkmod o προηγούμενος ιδιοκτήτης το είχε "πειράξει" λιγάκι. Αν θες λοιπόν συνεχίζεις με ανεπίσημες πειραγμένες.
β) χρησιμοποιείς το toolkit, και το φλασάρεις με την μαμίσια της google, οπότε από εδώ και πέρα θα λαβάνει ΟΤΑ απευθείας από την google.