Google Nexus 7 [2012]

Απάντηση: Re: Google Nexus 7

Το ότι σε 2 μήνες συνεχούς χρήσης είχα παρατηρήσει ένα κόλλημα, και σε 2 μέρες χρήσης με 4.2.2 έζησα 3-4 κολλήματα να το εκλάβω ως τυχαίο... ;

μμμμ... μάλλον όχι κρίνοντας και από το δικό μου. Μου έκανε κάτι ψιλοκολλήματα με την 4.2.2, που δεν θυμάμαι να είχα ποτέ με προηγούμενες...

Last edited:
Λοιπον η μεγαλη αποφαση εληφθη! Παμε για root μιας και ειναι αρκετα πραγματα τα οποια δε γινονται αλλιως. Οσοι πιστοι androidογκουρου προσελθετε!

Απορια 1: κανουμε full backup. Πως;
Απορια 2: το ξεκλειδωνουμε, που σημαινει οτι χανουμε τα παντα. Μετα με το restore θα ειμαστε ακριβως οπως πριν το ξεκλειδωμα αλλα με root;

Re: Google Nexus 7

Παίδες, σε όποιον δεν το έκανε ήδη, προτείνω να μην περάσει το 4.2.2. Μεγάλη απογοήτευση, μιλάμε για συστηματικά ένα restart τη μέρα, χωρίς καμία αφορμή (εκεί που βλέπω ταινία στο Netflix πχ), ή εκεί που μιλάω στο Skype.

Παίδες, σε όποιον δεν το έκανε ήδη, προτείνω να μην περάσει το 4.2.2. Μεγάλη απογοήτευση, μιλάμε για συστηματικά ένα restart τη μέρα, χωρίς καμία αφορμή (εκεί που βλέπω ταινία στο Netflix πχ), ή εκεί που μιλάω στο Skype.

κι εγώ μια χαρά... Μήπως σου την κανει καμια εφαρμογή? χειρότερη περίπτωση hard reset και επαναφορά factory defaults...

Ενα παραπονο εχω ρε παιδια...
Παιζει μουσικη στο background και μολις ανοιξω καποια αλλη εφαρμογη κανει στιγμιαια σπασιματα στον ηχο. Ειναι φυσιολογικο αυτο γ@μω τους 4 πυρηνες μου;;;

κι εγώ μια χαρά... Μήπως σου την κανει καμια εφαρμογή? χειρότερη περίπτωση hard reset και επαναφορά factory defaults...

Η αλήθεια είναι ότι μου έχει συμβεί ολες τις φορες βλέποντας κάτι στο netflix. Ίσως τραβάει κάποιο ζόρι με την 4.2.2 η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Απάντηση: Google Nexus 7

Μου προέκυψε πρόβλημα με το digitizer...
Εμφανίστηκε εσωτερικά,μια γραμμή (ραγισμα) 2 εκατοστών.
Παραμένει λειτουργικό,και φαίνεται μόνο σε μαύρο φόντο...
Ψάχνοντας σε διάφορα φορουμ,διαπίστωσα οτι δεν είμαι μόνος,και η επισκευή του κοστίζει 170-180 ευρω.
Η ASUS έχει πανευρωπαϊκό service στην Τσεχία.
Θα το στείλω καθώς έχει εγγύηση,καθώς δεν έχει κανένα σημάδι γρατζουνιάς ή πτώσης,αν και δεν είμαι αισιόδοξος...

Η αλήθεια είναι ότι μου έχει συμβεί ολες τις φορες βλέποντας κάτι στο netflix. Ίσως τραβάει κάποιο ζόρι με την 4.2.2 η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Θα πρότεινα απ εγκατάσταση και εγκατάσταση με ενδιάμεσο reboot... Εμένα μου κανει αλλο νουμερο μετά το update σε 4.2.2... Μένει το android awake για ώρες και τρώει μπαταρία....

Awake εννοείς ότι δεν κλείνει η οθόνη; Κι εγω το αφήνω στο 70% το βράδυ και το πρωί έχει κλείσει από μπαταρία.

Awake εννοείς ότι δεν κλείνει η οθόνη; Κι εγω το αφήνω στο 70% το βράδυ και το πρωί έχει κλείσει από μπαταρία.

Η οθόνη κλείνει. Άλλα αν δεις στατιστικά της μπαταρίας την περισσότερη χρήση την κάνει το Android OS. Με ένα reboot λύνεται, αλλά είναι σπαστικό... Αυτά μετα την αναβάθμιση σε 4.2.2 στο 7αρι 3g....

Χθες το άφησα στο 99%, σήμερα μετά από 16 ώρες το βρήκα στο 59%. Δεν είναι φυσιολογικό λέτε; Το iPad που είχα πάντως θα έπεφτε στο 90%.

Μάνο, εκτός από το currents που προτείνει και ο φίλος παραπάνω, δοκίμασε και την απενεργοποίηση του αυτόματου update και δοκίμασε να το κλείνεις με shutdown κάθε βράδυ.

Αν και έχω το 10αρι είμαι 5d+2h και έχω 27% μπαταρία ακόμα. Το Google currents το έχετε απενεργοποιήσει;

Nasosmp ποιο version του android έχεις? Σε μένα τα προβλήματα άρχισαν μετά το τελευταίο update σε 4.2.2, σε άλλους το ίδιο πρόβλημα με το android να καταναλώνει πολλή ενέργεια σε παλαιότερα updates

Last edited by a moderator:
4.2.2 εδώ. Πάντως υπαρχουν πολλές αναφορές στο internet σχετικα με το currents και προβλήματα με διαρκεια μπαταρίας

Το update δεν το έχω δοκιμάσει να το κλείσω. Το currents είναι κλειστό. Σίγουρα η απενεργοποίηση θα κάνει δουλειά αλλά δεν είναι αυτή λύση.

Η πλάκα είναι ότι μετά το 4.2.2 η Google αύξησε τον χρόνο της μπαταρίας στα specs του Nexus γιατί και καλά έκανε καλύτερη διαχείριση ενέργειας.

Τελικά η Google όσο προσπαθεί να μοιάσει στην Apple, τις ίδιες μ@λακιες κανει... μας βλέπω να καταλήγουμε στο Ubuntu στο τέλος. :afro:

Όσο για το Nexus, δεν έχω να πω κάτι για τη μπαταρία γιατί τον τελευταίο καιρό δεν το χρησιμοποιώ παρά μόνο για λίγο surfing το βραδάκι στο κρεβάτι όταν πέφτω για ύπνο. Έτσι κρατάει 2 μέρες (χωρίς απενεργοποίηση και με wifi always on.)

Πριν το 4.2.2 κρατούσε το ίδιο με λιώσιμο. Οπότε πράγματι κάτι τρέχει μάλλον.

Last edited:

παιδιά έχει δοκιμάσει κανεις αν παιζει και πως usb audio;
αν ναι με ποιον dac;
ευχαριστώ...